Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak krysy za skládky mě nepřekvapily… ani Dwight… celkem očekávaný průběh.
Jen ty Rickovy kecy… kdyby nedorazila královská návštěva, o které nevěděl (?), tak bylo po žížalkách.
tak nám to zase začalo, ale přiznám se, že tento díl mě moc nebavil
Nevím co si o tom myslet. Takový zmatený to bylo.Co ten šedivej Rick když všichni okolo byli normální?
@Gab-iii já jsem čekala, že se vzbudí v nemocnici, že to byl všechno jen sen, kdysi takové teorie kolovaly
Nový díl jsem ještě neviděla.
@lukresia, také jsem tuto teorii četla. Ale čekala bych, že by to dali až do finále finále. ![]()
Raději jako spoiler:
Někde jsem četla, že podle komixu by měl být Rick ve válce s Neganem zraněn, kómatu. Poté by měl následovat velký časový posun v ději (2 roky?).
Konec možného spoileru.
To by odpovídalo, ale četla jsem rozhovor s tvůrci a psali, že budou určitě ještě minimálně 4 série
A co myslíte, že se stane Gabrielovi? myslíte, že ho zabije? vůbec nechápu, že zachranoval toho Gregoryho ![]()
Přesně, bych ho tam nechala hajzla. Myslím si, že si ho nechá jako rukojmího na vyjednávání, ale teda Rick by byl pěknej vůl, kdyby kvůli němu s Neganem o něco vyjednával
Rozhodli jsme se, že budeme koukat s manželem znovu od začátku TWD. ![]()
Upřímně, koukali jsme na tu první i druhou sérii s otevřenou držkou, protože nechápeme, jak je možné, že si nic z toho nepamatujeme. Takže sjíždíme vše od začátku a novou sérii si necháme, až dojedeme vše. Ale koukáme na to, jak kdybychom to viděli poprvé. ![]()
Tak možná nové díly si nadělíme pod stromeček a sjedeme vše nové najednou. ![]()