Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Seriál je pecka. dívám se na 4 episodu ale stejně se spoilerum nevyhnu, furt od kamarádu a nebo na youtube
![]()
Ahoj, muže mi někdo vysvětlit jak je možné ze Maggi ještě neporodila?! Nebo mi něco uniklo? Prave koukám na 8×16
@Marben píše:
Ahoj, muže mi někdo vysvětlit jak je možné ze Maggi ještě neporodila?! Nebo mi něco uniklo? Prave koukám na 8×16
A proc by mela?
@Marben píše:
Protože je těhotná minimálně celou druhou sezónu
Ale v serialu se cas nemeri podle naseho kalendarniho roku. V jejich case uplynulo od smrti D a A jen radove nekolik tydnu/mesicu, u nas jiz 2 sezony ![]()
To pak moc nesedí napr s tím jak rychle roste Judith nebo Carl… ale asi mate pravdu a jen to nevychytali s tím, ze na tech dětech je vidět ze jsou o dva-tři roky starší.
Mě spis napadlo jestli o dítě třeba nepřišla nebo tak. Už někdo dokoukal do konce?
co říkáte na odchod jedné postavy, což už je potvrzené i tvůrci?
No nesmrtelný tam přeci není nikdo
mě se líbilo, ze to mělo zase nějaké grady, děj se pošoupl dál, popravdě už to je trochu nuda.
Zakončená série je pěkně, možná budu koukat i na 9-pokud ji natočí… ![]()
Kouká někdo? Taky čekáte nedočkavě na poslední díl 10 série? ![]()
@AndreaNova píše:
Kouká někdo? Taky čekáte nedočkavě na poslední díl 10 série?
Sleduje to můj chlap, když to má zapnuté, nesmí ani kocour dýchat ![]()
@AndreaNova Jsem zvědavá, nechápu, proč musíme čekat zase až do října
A jsem zvědavá na ten spin off
@Denise93 píše:
@AndreaNova Jsem zvědavá, nechápu, proč musíme čekat zase až do říjnaA jsem zvědavá na ten spin off
Ahoj, nikde není napsané až do října myslím…má to prostě někdy v průběhu rokubýt ne? Doufala jsem treba za měsíc
![]()