Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rick je větší darebák. Jen tak mu vybil část komunity, celý barák lidí, aniž by se kdy viděli. Negan jim na oplátku zabil jen 2 lidi, chtěl jenom jednoho. Pořád vám přijde tak děsný? A co měl dělat? Měl jim ještě poděkovat?
@Fjodorka mě ne, sice si mohl u toho máchání pálkou odpustit pár poznámek, ale chápu, že je musel zlomit jenže když divák soucítí s Rickem a jeho skupinou, tak prostě ten Negan z toho jako padouch vychází
@lukresia píše:
http://www.edna.cz/…-rozhodnout/
to je boží reklama ![]()
Náhodou, mě se celkem díl líbil. Hlavně se mi líbilo jak Ezekiel vyprávěl Carol o jeho předešlém životě, jak zachránil Shivu…Vyprávěl to tak hezky, klidným, příjemným hlasem, že jsem si říkala, že bych ho mohla poslouchat až do rána. To byl takovej balzám po tom zvěrstvu, co se tam děje ![]()
Já jsem se týden odhodlávala na ten první díl kouknout a musím říct, že se mi při tom dost třepal žaludek…Myslela jsem si, že zabijí Glenna, ale Abraham mně teda dostal…ten kluk ušatej si mi nějak vryl pod kůži a teda jsem si poplakala…
U zabití Glenna se mi řádně zvedl kufr, bylo to brutus natočeno, že jestě teď si ani nemám chuť jít zakouřit
![]()
Jsem zvědavá, jak to bude dál…
Si říkám, že tam nejspíš vznikne nový páreček - majitel tygra s Carol.
A Morgan bude žárlit, protože si na ní beztak brousí drápy taky. ![]()
Nevíte, kde je Rickova dcera? Nějak mi to uniklo. ![]()
Jj v Alexandrii…
A jestli jste koukali na novou serii Fear the walking dead, tak tam se to taky pekně rozjelo. Akorát teď mají opět pauzu…
@mishell13 úplně jsem to teď vynechala, dokoukam to asi až bude pauza zase tady ![]()
@mishell13 My na to koukáme, akorát mi jednání některých těch postav přijde velmi nelogické a nezaujalo mě to tolik, jako TWD. Na zaplácnutí mezi sériemi TWD ten FTWD ujde, ale stalo se, že jsem i část dílu nedokoukala a vlastně mi došlo, že mi to nejen nechybělo, ale stačilo mi slyšet stručně děj od partnera (což by se mi u TWD nikdy stát nemohlo
). ![]()
Tak ještě jsem to neviděla, ale už vím kdoje mrtvý. tak teď to musím vydržet a nerict to chlapovi. Nevydržím. Zabije mě
![]()
Tak dnešní díl byl opravdu hodně divnej.Co se to tam děje? Co jim to tam všem Negan dělá?
Vypadá to, že ho vlastně nikdo moc nemusí, kdyby se mu postavili všichni tak kde by byl že…Toho Dwihgta mi začalo být líto, ale doufám že nezabíjí Daryla a on pak nepřevezme jeho roli, z různých spoilerů a diskusí mám takový blbý pocit