Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6538
24.10.16 13:02

Ahoj holky tak už jsem to skoukla a teda mazec. Ani jsem nedýchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
24.10.16 13:52

Díl byl dobrý, s těma dvěma jsem počítala, Abraham mě hrozně mrzí, Glenn to být prostě musel, akorát je blbý, že to udělali tak, že za to může Daryl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
24.10.16 15:57

Dá se to někde stáhnout, nebo podívat se on-line?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
24.10.16 16:18

Aaa jak mu trcelo to oko a snazil se mluvit :((( drsny..tvrda lekce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
24.10.16 16:50

Už jsem také viděla. Drsný díl - Rickova skupina dostala řádnou lekci a je taky hodně oslabená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
24.10.16 18:52

@weyky stahuju z ulozto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.10.16 19:04

Mě to nejde vůbec stáhnout, servery jsou totálně přetížené :( Nemáte někdo torrent prosíím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
24.10.16 20:33

@lukresia díky,už stahuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
24.10.16 21:25

Tak hotovo.Teda to bylo k.rva výživný. Hnus všech hnusů, ale dala jsem to. Chlap na mě řval, že jsem prase a že jsem nemocná, jak se na to můžu dívat a kdo tohle může točit(hlavně, že ty jeho řežby v televizi jsou ok).Totálně jsme se pohádali, takže mi to celý zkazil. Nakonec jsem se dívala sama.Prej tím u něj seriál skončil. Teda natočili to dost drsně. Nemyslela jsem si, že to bude až takhle detailní :poblion: a je mi jich tak líto :,( oba jsem měla ráda. Ještěže s tou rukou to nakonec dobře dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
24.10.16 21:58

Drsný. Hodně drsný. Tak drsný že jsem chvílema ani nekřoupala brambůrky…a to je co říct. S Abrahamem jsem počítala (byl to můj tip), s Glennem teda ne… :( @Gab-iii mimochodem jsem si vyslechla také něco podobného…můžu za to že tu minutu co zrovna viděl bylo maso s Glennem? No nemůžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
25.10.16 09:30

No já jsem se to normálně i bála pustit, jak jsem měla nervy! Já jsem s těmi dvěma taky počítala, ale furt jsem si říkala, že třeba toho Abea nechá a nebo že zabije jen jednoho. Ale jak jí prásknul Glennovi, tak jsem měla hubu dokořán! Bylo to natočený fakt drsně, taky jsem to nečekala. A s tou rukou jsem teda byla napjatá jak struna… No uvidíme, co přinesou další díly, skupina je teď dost na maděru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
25.10.16 10:56

Ty vade jak to tady popisujete - no já se na to snad radši ani nepodívám 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
25.10.16 11:16

@Reniii Mě se pak večer omlouval, že prostě mu jich bylo líto, že to bylo strašně smutný a nemohl se na to dívat. Jako myslím si, že to docela přehnali. Nemuseli to opravdu brát tak do detailů a ani jsem s tím nepočítala. Myslela jsem, že tam ukážou jen jak lítá Lucille a pak nějakej mini záběr na mrtvolu, ale tohle předčí všechny masakry, co jsem kdy viděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
25.10.16 11:46

Tak drsny to zas nebylo, teda bylo, ale ne na WD, uz tam byly drsny sceny, tady je horsi, ze clovek mel vztah k tem postavam a najednou jim nekdo rozmasiruje hlavu..pritom jiny postavy detailne byly sezrany. Roztrhany zaziva..a tady k tomu ta syrovost a atmosfera beznadeje..se divim, ze Maggie z toho soku hned nepotratila..

Uplnr bylo citit to pokoreni, v Terminusu to taky vypadalo beznadejne, jak kleceli u ty vany a brali je tam palkou a podrizli, ale tam byla citit ta bojovnost, snaha se branit, tady zafungovala psychologie a totalni prevaha. Byli nuceni se divat jak jim umlati kamarady k smrti a jen sedet..husina..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
25.10.16 17:53

Také mi to nepřišlo nijak extrémně drsné na Walking dead, já s tím tedy počítala, že to bude detailní. S okem si tedy pěkně pohráli, vypadalo to opravdu věrohodně! Super práce trikařů!
Glenna je mi líto kvůli Maggie, ale holt to muselo být. Abe je mi líto, protože to byl bezva řízek. Ale musím uznat, že Negan ho o dost předčí, to je vám frajer! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí