Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
NO já si myslím, že je, ta pusa… zkusím najít foto. Podle mě se nezměnila
nebo si ji fakt pletu
Hmm tak si ji pletu, to je zpěvačka ze skupiny Fuges. Ale je jí teda hodně podobná
v jednu chvíli jsem byla přesvědčená, že je to ona ![]()
@Alčák1 píše:
Hmm tak si ji pletu, to je zpěvačka ze skupiny Fuges. Ale je jí teda hodně podobnáv jednu chvíli jsem byla přesvědčená, že je to ona
Tak tohle by mě nenapadlo… teda, že to je Michonne ani omylem, ale ani na vteřinu mě taky nenapadlo, že je to zpěvačka Fugees! Tak to je pro mě nová info… ![]()
Nicméééně, když jsme u sestry v akci 2…
já zase celou dobu přemýšlela, jestli ta jedna fintilka (Margaret) je Jennifer Love Hewitt a je to ona…
![]()
@TSMoruga píše:
@SarkaNovo Jaká světla? Mi asi něco uniklo
No asi 3× během toho dílu posledního občas byla tma a takové jakoby záblesky světel. Třeba na 10 vteřin.
@Alčák1 píše:
Hmm tak si ji pletu, to je zpěvačka ze skupiny Fuges. Ale je jí teda hodně podobnáv jednu chvíli jsem byla přesvědčená, že je to ona
Jojo, je to Lauren Hill
Michonne možná taky zpívá, ale tady ne ![]()
@SarkaNovo Já si taky myslím, že to odkazuje na to, jak jsou ti tři zavřeni v tom autě… Obávám se, že se můžeme jen dohadovat, ale budeme se muset nechat překvapit ![]()
@TSMoruga
Ty bláho, tak na té fotce bych Eugena vůbec nepoznala…vypadá na ní opravdu dobře!!
Já některé seriály takhle jedu osm let
možná i déle a opravdu mají některé pauzu i rok. Většinou tu pauzu zaplním sérii jiného seriálu ![]()
Jsem s odpovědí asi čtyři stránky pozadu
tak sorry ![]()
Jinak ty světla jsem taky pochopila jako, ze tam byli zavření Daryl a spol
Já v reálu Michonne málem nepoznala tím, že je doopravdy skoro bez vlasů ![]()
@mishell13 píše:
Holky, co říkate na nový díl Fear the walking dead???
A tak nebylo to špatné, my jsme zkoukli jako opáčko i tu první sérii, abychom se chytali a celkem dobrý, ten konec byl teda dost napínavý. Jen jsem furt nechápala, proč s sebou vláčí mrtvolu té Elizy, ale pak jsem to pobrala, že jí chtěli pohřbít do moře… Co tobě, líbil se?
@mishell13 píše:
Holky, co říkate na nový díl Fear the walking dead???
Mně moc! Úplně mě to překvapilo, jak to bylo napínavé
Ta první série mě totiž nějak moc nenadchla, tak jsem vůbec nečekala, že tohle bude super ![]()
@lukresia píše:
A taky to je k stáhnutí každé pondělí?
Ano, ale já to stahovala až v úterý, protože v pondělí večer to běží na české AMC s dabingem, tak je to pak k dispozici už nadabované ![]()