Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2752
10.4.16 20:46

NO já si myslím, že je, ta pusa… zkusím najít foto. Podle mě se nezměnila :nevim: nebo si ji fakt pletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
10.4.16 20:50

Hmm tak si ji pletu, to je zpěvačka ze skupiny Fuges. Ale je jí teda hodně podobná :roll: v jednu chvíli jsem byla přesvědčená, že je to ona :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
10.4.16 22:12
@Alčák1 píše:
Hmm tak si ji pletu, to je zpěvačka ze skupiny Fuges. Ale je jí teda hodně podobná :roll: v jednu chvíli jsem byla přesvědčená, že je to ona :mrgreen:

Tak tohle by mě nenapadlo… teda, že to je Michonne ani omylem, ale ani na vteřinu mě taky nenapadlo, že je to zpěvačka Fugees! Tak to je pro mě nová info… :palec:

Nicméééně, když jsme u sestry v akci 2… :mrgreen: já zase celou dobu přemýšlela, jestli ta jedna fintilka (Margaret) je Jennifer Love Hewitt a je to ona… :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
11.4.16 08:13
@TSMoruga píše:
@SarkaNovo Jaká světla? Mi asi něco uniklo :oops:

No asi 3× během toho dílu posledního občas byla tma a takové jakoby záblesky světel. Třeba na 10 vteřin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
11.4.16 11:23
@Alčák1 píše:
Hmm tak si ji pletu, to je zpěvačka ze skupiny Fuges. Ale je jí teda hodně podobná :roll: v jednu chvíli jsem byla přesvědčená, že je to ona :mrgreen:

Jojo, je to Lauren Hill :-) Michonne možná taky zpívá, ale tady ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
11.4.16 11:24

@SarkaNovo Já si taky myslím, že to odkazuje na to, jak jsou ti tři zavřeni v tom autě… Obávám se, že se můžeme jen dohadovat, ale budeme se muset nechat překvapit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
11.4.16 11:39

@TSMoruga
Ty bláho, tak na té fotce bych Eugena vůbec nepoznala…vypadá na ní opravdu dobře!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15488
12.4.16 17:53

Já některé seriály takhle jedu osm let :D možná i déle a opravdu mají některé pauzu i rok. Většinou tu pauzu zaplním sérii jiného seriálu :mrgreen:

Jsem s odpovědí asi čtyři stránky pozadu :mrgreen: tak sorry :D

Jinak ty světla jsem taky pochopila jako, ze tam byli zavření Daryl a spol

Já v reálu Michonne málem nepoznala tím, že je doopravdy skoro bez vlasů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
12.4.16 22:11

Se jdu pochlubit nad kým jsem dneska vyhrála 5×0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
14.4.16 10:24

Holky, co říkate na nový díl Fear the walking dead???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
14.4.16 13:12
@mishell13 píše:

A tak nebylo to špatné, my jsme zkoukli jako opáčko i tu první sérii, abychom se chytali a celkem dobrý, ten konec byl teda dost napínavý. Jen jsem furt nechápala, proč s sebou vláčí mrtvolu té Elizy, ale pak jsem to pobrala, že jí chtěli pohřbít do moře… Co tobě, líbil se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
14.4.16 21:52

Líbil a strašně mně zajímá, jak to bude dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
15.4.16 09:52
@mishell13 píše:

Mně moc! Úplně mě to překvapilo, jak to bylo napínavé :D Ta první série mě totiž nějak moc nenadchla, tak jsem vůbec nečekala, že tohle bude super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
15.4.16 11:09

A taky to je k stáhnutí každé pondělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
15.4.16 13:10
@lukresia píše:
A taky to je k stáhnutí každé pondělí?

Ano, ale já to stahovala až v úterý, protože v pondělí večer to běží na české AMC s dabingem, tak je to pak k dispozici už nadabované :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí