Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
9.4.16 00:29
@mishell13 píše:
@TSMoruga
A ty jeho dolíčky, že :* :*??
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
9.4.16 12:29

8o No, taky není Eugene úplně k zahození :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12863
9.4.16 13:43

@PetiteFillette Rick asi ne, vždyť ho chtěli krmit okem Carla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
9.4.16 14:16

No koukám na ten konec dokola a možná to bude fakt Eugene, nebo Glenn. Ale je to tak zmatečný to rozpočítávání, že si to můžou tvůrci udělat jak chtějí. Třikrát na něj ukázal pálkou a nebylo vidět obličej. Z čehož se dá usuzovat, že Abrahama nechají žít, protože ten na konci byl vidět. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
9.4.16 15:09

Já teda taky nevím, koho oddělají a dokonce bych řekla, že to možná ani neví sami tvůrci. Teď možná surfují po různých diskuzních fórech a hledají inspiraci, koho by měli zabít :-) Tak já kdybych byla režisér a chtěla udělat fakt šokující entré, zabila bych Abrahama nebo Glenna. Ale to si jako divák nepřeju… Vlastně si vůbec nepřeju, aby někdo z té party umřel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
9.4.16 16:31
@Alčák1 píše:
Tak jsem konečně dokoukala 8o 8o 8o jsem v šoku - to bylo brutální teda ale jak tu někdo páše ten negan je fakt hezkej chlap - škoda že je to záporák :? musím si to pustit ještě jednou, koukala jsem na ten konec 2× a přišlo mi, že to je Carl ale nevím, napadlo mě, že se musím podívat u koho se objevovalo to černý s těma dírama a světlem, co provázelo celý díl. Aby to nakonec nebyl Eugen. No nejvíc mě rozčiluje, že se mi to po 3-6 minutách pořád sekalo, u jiných dílů mi to nedělalo. Tak to zkusím stahnout jinde. To je k naštvání, když se sekne obraz, jde jen zvuk a pak to zmizí a naskočí to znova :cert: :cert: :cert: jsem na ten poslední díl koukala skoro 4 hodiny. No do října to asi nevydržím, já snad pojedu do Ameriky, podívat se na plac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a poradit, kdo by to mohl být - no kdyby jste byly režisér, koho by jste oddělaly ;) jsem zvědavá kdo koho napíše :lol:
:mavam: Já kdybych byla režisér, nechala bych umřít Michonne nebo Carla, aby se Rick ještě víc naštval, aby neměl s nima pak slitování. Prostě až by je nějak „přemohli“ (podle mně pak spojí síly s těma jezdcema na koních v brnění)tak Rick by se vyřádil :mrgreen: Jinak ale Michonne mám ráda.

A co vlastně měly znamenat ty světýlka jak v posledním díle někdo viděl ve tmě? To jsem moc nepochopila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
9.4.16 18:04

Já bych popravila Ricka, protože by tím všem spadla brada :mrgreen: ( já ho ani moc nemusím) jinak tajně doufám, že to bude Glenn, nevadila by mi Rosita, Eugen ani Aron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
9.4.16 18:27
@mag píše:
@PetiteFillette Rick asi ne, vždyť ho chtěli krmit okem Carla.

Vzhledem k tomu, že při natáčení posledního dílu beztak ani sám rejža nevěděl, koho nechá umřít, si myslím, že se až tak přesně toho jeho projevu držet nebude :nevim: A taky to mohl myslet po dobu toho, co se vykecával a rozpočítával.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
10.4.16 03:35

@SarkaNovo Jaká světla? Mi asi něco uniklo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
10.4.16 11:58
@TSMoruga píše:
@SarkaNovo Jaká světla? Mi asi něco uniklo :oops:

Mě asi taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
10.4.16 17:23

Já vím co myslíš, @SarkaNovo to je právě to. Já s myslím, že ty světýlka ve tmě jsou to, jak ten člověk byl zabit, jak dostal tu řachu do hlavy, tak jde vidět krev, pak ta tma a ty světýlka. Proto si to musím pustit ještě jednou, jestli nejsou vždy u jednoho z nich jako předvoj. Tak by se dalo možná zjistit, koho to popravili. Jinak já si taky myslím, že to dají dohromady s těma rytířma a podle mě začnou vyrábět ty kulky podle Eugena. Proč by to tam jinak nadhazovali. Těch zmetků může být hafo ale když dojde munice - jsou namydlený :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takže si myslím, že půjdou tou strategií aby vystříleli co nejvíc a pak je pobijou - protože oni už munici mít nebudou :think: takhle bych to asi udělala já :nevim: jiný východisko nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
10.4.16 18:18

@SarkaNovo
@TSMoruga @Gab-iii @Alčák1

Já jsem to pochopila tak, že ta světla viděli tico je skupina už chytla. Že to prosvítalo z vozu, ze kterého je pak vytáhli. Daryl, Glen a Michonne :think:

Páč mám takový tušení, že bylo naznačeno, že dotyčný mrká a slyší hlasy co se děje venku a mám takový dojem, že byl záběr na světla a pak se otevřely dveře a vytáhli právě tuhle skupinku. Tedy jsem pochopila, že to byl náznak, že Daryl žije a že tohle vidí. Alespoň tak jsem to vnímala já. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
10.4.16 18:20
@FreeLady12 píše:
@SarkaNovo
@TSMoruga @Gab-iii @Alčák1

Já jsem to pochopila tak, že ta světla viděli tico je skupina už chytla. Že to prosvítalo z vozu, ze kterého je pak vytáhli. Daryl, Glen a Michonne :think:

Páč mám takový tušení, že bylo naznačeno, že dotyčný mrká a slyší hlasy co se děje venku a mám takový dojem, že byl záběr na světla a pak se otevřely dveře a vytáhli právě tuhle skupinku. Tedy jsem pochopila, že to byl náznak, že Daryl žije a že tohle vidí. Alespoň tak jsem to vnímala já. :nevim: :think:

já taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
10.4.16 18:49

Hele holky, tak tu tak čučím na sestru v akci a že v tom sboru zpívá Michonne :mrgreen: prostě podle mě je to ona, ta s těma dredama a culíkem nahoru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
10.4.16 18:56

@Alčák1 není, ale dabovala třeba v pohádce Zvonilka a Netvor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie