Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1284
7.4.16 18:32

@lukresia Připrav si velikááánský balení kapesníků. Já brečela od začátku do konce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
7.4.16 23:31
@Gab-iii píše:
@lukresia Připrav si velikááánský balení kapesníků. Já brečela od začátku do konce!!!

Taky, taky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4323
8.4.16 09:35

:mavam: Tak jsem to včera viděla… od té chvíle jen počítám kdo to asi byl a doma s přítelem polemizujeme :D :D bylo to hrozný! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
8.4.16 10:18

Já na Fear budu taky koukat, neříkám, že to je úplně blbý, ale prostě jak mám v hlavě tu starou partu, tak se do toho němůžu nějak dostat :-) Je fakt, že ten mlaďas fakt vypadá jako Depp za mlada. Hrál v dvojce Harryho Pottera Voldemorta :mrgreen:

Já se teda taky nejvíc obávám o Abrahama a to budu teda fakt nasr…, já ty jeho hlášky žeru… Včera jsem to rozebírala s kamarádkou, co žije v Americe, psala, že tam jsou taky všichni vytočení, proč to takhle blbě usekli. A ona teda tipuje Michonne, že to jako Ricka víc rozseká a nebude s nimi mít slitování… Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
8.4.16 11:32
@PetrušeKl píše:
Já na Fear budu taky koukat, neříkám, že to je úplně blbý, ale prostě jak mám v hlavě tu starou partu, tak se do toho němůžu nějak dostat :-) Je fakt, že ten mlaďas fakt vypadá jako Depp za mlada. Hrál v dvojce Harryho Pottera Voldemorta :mrgreen:Já se teda taky nejvíc obávám o Abrahama a to budu teda fakt nasr…, já ty jeho hlášky žeru… Včera jsem to rozebírala s kamarádkou, co žije v Americe, psala, že tam jsou taky všichni vytočení, proč to takhle blbě usekli. A ona teda tipuje Michonne, že to jako Ricka víc rozseká a nebude s nimi mít slitování… Tak uvidíme…

Ty jo, Michonne mám ráda, to bych asi taky nesla hodně těžce :? Ale něco na tom bude jak píšeš…že by to Ricka pěkně dostalo! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
8.4.16 11:37

Holky, já jsem taky tipovala, že to bude Michone, ale někdo psal, že snad ženský a děti Negan nezabije, tak myslím, že Abrahame…ale to teda hodně obrečím, jestli to bude on :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
8.4.16 11:47
@mishell13 píše:
Holky, já jsem taky tipovala, že to bude Michone, ale někdo psal, že snad ženský a děti Negan nezabije, tak myslím, že Abrahame…ale to teda hodně obrečím, jestli to bude on :think: :think:

To jo, taky jsem si ho oblíbila…Zvlášť jak se teď zamiloval, tak je ještě větší sympaťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
8.4.16 11:56

@Katy 7
Přesně…každopádně, končím se spekulacemi, protože, nakonec, to zicher bude úplně jinak :mrgreen: :mrgreen:

Musím si zatím najít nějaký nový seriál, kterým zabiju čas…takže asi najedu na American Horror Story…viděla jsem pár dílů a dost se mi to líbilo…
Fear the walking death taky sleduju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
8.4.16 11:59

@PetrušeKl Michonne asi ne, protože Negan mluvil v mužském rodě při tom zásahu. Ale možná špatný překlad. :nevim: Navíc, i když je Michonne silná žena, tak pecku do hlavy by neustála tak, aby ještě hrdě „vstala“ a čekala na další. Takovou sílu, nadměrnou hrdost, odvahu má jedině Abraham z celé té skupiny.
Abrahama mám moc ráda. Víc, než nějakého Daryla :oops: Je to osobnost a moc se mi líbí, kam se ta postava v průběhu sérií vypracovala, jak se vyvíjela - ale obávám se, že to schytá :)

A i když údajně ještě tvůrci sami neví, koho nechají umřít, tak by se měli odrážet od poslední scény, ať to vůbec na tu osobu pasuje. Protože Carol a ani ženské, by se po takové pecce do hlavy už nezvedly a nikdo z nich by se po té ráně znovu nevztyčil. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
8.4.16 12:00
@mishell13 píše:
@Katy 7
Přesně…každopádně, končím se spekulacemi, protože, nakonec, to zicher bude úplně jinak :mrgreen: :mrgreen:Musím si zatím najít nějaký nový seriál, kterým zabiju čas…takže asi najedu na American Horror Story…viděla jsem pár dílů a dost se mi to líbilo…
Fear the walking death taky sleduju…

Co Upíří deníky a Originální. Ty sleduju a jsou super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
8.4.16 12:04

Holky, ale víte co je průšvih? Že na pozici Negana vybrali takového chlapa, po kterém tu slimpu už několik dní :oops: :oops: :oops: Možná tu budu za blázna, ale tím, jak je mírně zarostlý, společně s účesem a jeho oblečením… on byl tak sexy - najednou šel veškerý děj do ústraní a já musela seriál pauzovat, abych si ho pořádně prohlédla :lol: :mrgreen: :oops: Jak jsem ho viděla poprvé v TWD, jaký je tam fešák, tak jsem ráda, že u toho nebyl můj chlap - by ze mě musel mít srandu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
8.4.16 12:55

@TSMoruga
A ty jeho dolíčky, že :* :*??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
8.4.16 13:25

A to já tipuju, že to bude konec Ricka. Když rejža řekl, že konec 6. série bude uzavřením celé kapitoly a 7. série otevře úplně nový příběh, tak mi to na něj sedí nejvíc. Abraham je můj druhý tip.
Ad ženské - kdyby některou umlátil, myslím, že by před svojí bandou ukázal tím víc „síly“, že nemá slitování ani s holkou :think:

Jinak teda..asi budu jediná, kdo většinu dílu prospal co :mrgreen: Viděla jsem jen začátek a konec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
8.4.16 13:26

@TSMoruga No je to cukrouš, o tom žádná. A on to právě má být velmi charismatický člověk! A pro nás je to mega záporák, ale zase na rozdíl od Ricka nezabíjí bez rozmyslu. Rick mu pozabíjel velký počet lidí a Negan na oplátku „jen“ jednoho. Takže ono to asi bude takové všelijaké s ním :-) A máš pravdu, i já jsem si Abrahama hrozně oblíbila a taky bohužel tipuju, že to bude on, koho nechají zemřít. To je takový správný borec, ten mi tam seděl jako pr… na hrnec 8)

American Horor Story jsem nikdy neviděla, jen sem tam nějakou ukázku a vypadá to zajímavě. Ještě taky bude nové série Hry o trůny, ono to nějak půjde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
8.4.16 21:38

Tak jsem konečně dokoukala 8o 8o 8o jsem v šoku - to bylo brutální teda ale jak tu někdo páše ten negan je fakt hezkej chlap - škoda že je to záporák :? musím si to pustit ještě jednou, koukala jsem na ten konec 2× a přišlo mi, že to je Carl ale nevím, napadlo mě, že se musím podívat u koho se objevovalo to černý s těma dírama a světlem, co provázelo celý díl. Aby to nakonec nebyl Eugen. No nejvíc mě rozčiluje, že se mi to po 3-6 minutách pořád sekalo, u jiných dílů mi to nedělalo. Tak to zkusím stahnout jinde. To je k naštvání, když se sekne obraz, jde jen zvuk a pak to zmizí a naskočí to znova :cert: :cert: :cert: jsem na ten poslední díl koukala skoro 4 hodiny. No do října to asi nevydržím, já snad pojedu do Ameriky, podívat se na plac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a poradit, kdo by to mohl být - no kdyby jste byly režisér, koho by jste oddělaly ;) jsem zvědavá kdo koho napíše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí