Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15488
15.11.16 19:41

Holky ten Negan… To je takový kusanec :mrgreen: to se pak na něj člověk těžko naštve :mrgreen:

Štve mě Carol. Ta její proměna. Dřív byla super a teď je to zas ta vyklepaná a vystresovaná ženská.

Teď ten poslední díl jsem se celou dobu bála, že najdou malou od Ricka a vezmou ji. Jsem ráda, že ji úplně vynechali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
15.11.16 22:16

Já když vidím Negana, tak se vždy musím zahryznout do rtů. Ten člověk mi svým vzhledem zničil TWD. :mrgreen: Kdykoliv ho vidím, tak absolutně nevnímám děj a říkám si, jak je sexy. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.11.16 22:20

@TSMoruga libi se ti Negan? Mrkni na supernatural.. tam ti hraje Negan i kladase a to byl o 12 let mladsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
16.11.16 07:59

No Negan je fešák, hrozně charismatický chlap, o tom žádná! To se pak těžko nesnáší :mrgreen: Já byla celý díl vcelku napnutá, koho zase rozmlátí, ale nakonec to byl spíš takový kecací díl… I jsem se divila, proč to mělo hodinu, čekala jsem něco zásadního…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.11.16 08:48

@Malike Mi se začal líbit až jako starší kousek. :andel: Mírně prošedivělý a zdá se mi, že i trošku shodil (ale to možná dělají ty vousy). Já s ním viděla mnoho filmů (vč. Lovců duchů - tam vedl Dean :D ), ale líbit se mi začal až poslední roky a tím TWD mě sundal úplně. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
16.11.16 08:57

@PetrušeKl Taky jsem čekala větší pecku. Při 1. dílu 7. série jsem četla ty názory, že zase to bude slibný začátek s obrovským náběhem a pak to upadne, bude se to vléct, žádné velké zápletky a díly budou postupně o rozdělených skupinkách (tak jak to v podstatě i je, že jeden díl byl o Carol, další o Derilovi..). Trošku se mi už vytrácí to hororové napětí, zombíci. Pamatuji, jak byli třeba ve městě, kde bylo mnoho nakažených a fakt jsem měla tep 150, ale to už jsem dlouho u TWD nezažila (až na ten 1. díl 7. série). Vše se odehrává mimo města (ano, vím, že z hlediska toho života je logická úvaha, kdy se budou zdržovat mimo velkých měst, ale trošku mi to tam chybí). Je to už převážně o zápletkách těch hlavních postav a děj se moc vleče.

A nyní taková hypotetická otázka, co byste dělali teď v situaci Ricka? Já bych asi naplánovala přesun, a to i za cenu toho, že by to trvalo několik dní. Odešla bych co nejdál od Negana. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
16.11.16 12:55

@TSMoruga Člověče, to je zajímavá myšlenka, s tím stěhováním. Já si ale myslím, že by si ho Negan stejně našel. Tohle se musí vyřešit nějak zásadně. Jakože si buď dají po hubě a řeknou si, oukej, co jsme si, to jsme si a budou se snažit spolupracovat. A nebo (a to je podle mě pravděpodobnější), Rick Negana zabije. Četla jsem, jak to bylo v komiksu, napíšu to přeškrtnutě:

Tam se Negan právě nakonec s Rickem spojí a bojují proti další nepřátelské skupině lidí. Komiks nečtu, ale tenhle výcuc tu asi někdo dával, tak to možná znáte taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
17.11.16 09:51

Jsem divná, mně se Negan jako chlap nelíbí.

Řekla bych, že Darryl vnitřně ještě bojuje. U Ricka si nejsem jistá, pokud má nějaký plán, tak tu podřízenost a spolupráci dost dobře hraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
17.11.16 21:52

Mě se Negan jako chlap líbí moc, ale hraje takovýho de. bilního namachrovanýho týpka až se mi hnusí. Chudáci všichni, jsou totálně zlomený a v prde..jsou prostě jeho loutky :-( vůbec se mi to nelíbí. Doufám, že se brzo něco stane, tohle mě nebaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
18.11.16 19:55

@neumisa Jsem taky divná, taky se mi Negan nelíbí…hrozně nesnáším to jak se „stále tlemí a kymácí se s pálkou v ruce“ :zed:
Vlastně tam ted nemám nikoho kdo by se mi líbil…ani Daryl už není v mých snech. Byl někdy ve 2-4 serii ale jak se z něj postupně stával stále větší a větší rousňák, tak se mi stále méně a méně líbí.
Ted je z něj díky vězení u Negana navíc stal ještě magor :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
18.11.16 21:29

@TSMoruga Dneska jsem nad tím přemýšlela (až dnes jsem se dostala ke čtvrtému dílu) a hned mě napadlo to samé, prostě přesun. Státy jsou obrovské a ani Negan se za nimi nebude tahat někam do Kalifornie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
19.11.16 13:15

@Fjodorka No to je fakt, ale vezmi si, kolik jich v Alexandrii je… Přesun takové skupiny je celkem dost riskantní, ne? A podle mě by tam Rick nenechal Daryla… Ale samozřejmě by to byla varianta, jak začít znovu. Otázkou je, jestli by pak nepotkali zase nějakého jiného magora, ono si v takové době asi moc nevybereš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
19.11.16 15:22

@Fjodorka Jenomže oni by se tím pádem museli vykašlat na Meggie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
19.11.16 15:27

@Fjodorka ještě jsem neviděla 3-4 ale myslím, že pokud se budou stěhovat- kolik takových možná i horších Neganů můžou potkat ale alespoň by se děj někam pohnul, potkali by jiný lidi, no jsem zvědavá, jak to bude dál. Dneska večer až usnou kluci, tak tu bude zase dřepákovat manžel a dokoukávat do půlnoci 6 sérii. Takže se podívam až v pondělí až zase na týden odjede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
21.11.16 14:06

Přidávám se k těm, kterým se Negan nelíbí. Mě se přímo to jeho psychopatické usmívání a mávání Lucille hnusí. Připomíná mi trochu toho chlápka, co mával v 30 případech majora Zemana tou sekerou. :mrgreen:
Fakt se mi kolena nepodlamují, když ho vidím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky