Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetrušeKl píše:
@SarkaNovo Další ke stažení bude zase příští pondělí a bude mít 60 minut čistého času, tak se máme na co těšitA pak zase půl roku prd…Holky, já mám zlé tušení, že to bude Daryl, Glenn nebo Carol. A to by se mi nelíbilo ani u jednoho, i když Daryla mám z těch tří asi nejradši. Ale je třeba úžasný podívat se na první sérii s Carol a Glennem a pak je vidět teď - ty bláho, tomu říkám vývoj postavy!!
Jůůůů 60 minut???Bezva!!!
![]()
No já poslední dobou moc nemusím Ricka, takže ten by mi tak nevadil, ale Glenna a Daryla bych asi teda pořádně obrečela ![]()
Cože???Zombie miminko jo???Tak to by byl slušnej úlet teda…To už by bylo fakt sci-fi ![]()
Tak podle komixu Negan zabije Glenna…
Ovšem jestli to tak bude??? Toť otááázka ![]()
Daryl v komixu není vůbec, toho si scénáristi vymysleli, takže si s ním můžou dělat co chtějí. Ale upřímně… se smrtí Daryla by jim umřelo i hodně divaček… (včetně mě) takže nevím nevím jestli by si pomohli ![]()
Každopádně konec posledního dílu mě zakočil. Nebýt té poslední věty na závěr tak bych asi týden nespala… a to jakože fakt ne… ![]()
Svým způsobem se jim divím, že tam tu větu nechali… ale jsem za ní ráda, né že ne… ![]()
Maggie podle mě buď potratí nebo jen nějaká komplikace, která bude OK.
A nebo jí dítě poprvé koplo ![]()
To s tím zombie miminkem mě tak nějak napadlo cca preď dvěma týdny..jasné - bylo by to dost velké sci-fi..ale zase myslim, že až tak úplně nereálné to není (podle me). Samozřejmě budu ráda, když bude vše ok - Maggie a Glenna mám ráda, takže bych to zase šílené obulela. Ricka moc nemusím, ale taky bych nechtrla, aby umrel..nechyběl by mi tam zrzek a snad ani Sasha..ale většinou mě každé úmrtí v tomhle seriálu tak nějak dostane.. ![]()
Mi by teda chyběl i Abraham. Tomu pracovně přezdívám Duke Nukem
. Taky nechci, aby umřel Glenn, bylo by to pitomé po jeho zázračném přežití. Maggie zas těhotná, to taky ne, Carol mám ráda, Rick se synem jsou hlavní postavy. Kněz se začal napravovat, chtěla bych vidět další vývoj postavy.
No umřít by mohl Eugene, Sasha
ani jednoho mi líto není.
@Margery píše:
Mi by teda chyběl i Abraham. Tomu pracovně přezdívám Duke Nukem. Taky nechci, aby umřel Glenn, bylo by to pitomé po jeho zázračném přežití. Maggie zas těhotná, to taky ne, Carol mám ráda, Rick se synem jsou hlavní postavy. Kněz se začal napravovat, chtěla bych vidět další vývoj postavy.No umřít by mohl Eugene, Sasha
ani jednoho mi líto není.
Jo! Přesně, Eugen a Sasha - to by mi vůbec nevadilo, kdyby je nechali umřít. S těma jsem se nějak „nezžila“.A ještě teda kněz, no.
Už aby bylo pondělí ![]()
Teď tak přemýšlím nad zombie miminkem a napadlo mě… že se občas stane, že plod přeci umře matce v těle. Co by se stalo??? Když by plod v děloze umřel, stal by se z něj přeci zombie ne??? A sežralo by maminku zevnitř zaživa??? ![]()
@FreeLady12 píše:
Teď tak přemýšlím nad zombie miminkem a napadlo mě… že se občas stane, že plod přeci umře matce v těle. Co by se stalo??? Když by plod v děloze umřel, stal by se z něj přeci zombie ne??? A sežralo by maminku zevnitř zaživa???
ty jo, pravda. Nikdy jsem nad tím nepřemýšlela, ale jo, máš pravdu ![]()
@FreeLady12 píše:
Teď tak přemýšlím nad zombie miminkem a napadlo mě… že se občas stane, že plod přeci umře matce v těle. Co by se stalo??? Když by plod v děloze umřel, stal by se z něj přeci zombie ne??? A sežralo by maminku zevnitř zaživa???
a čím by kousalo, když nemá zuby ![]()
@Lima69 píše:
a čím by kousalo, když nemá zuby
Máš recht předsedo… jedině urvat rukama…
Ale to už je vážně hodně přitažené…
Né že by zombie plod nebyl ![]()
No jo, to s tím zombie miminem mě taky napadlo, kdyby zemřelo v těle Maggie, ale teď je velké asi jako fazole, takže to by jí asi moc neposekalo ![]()
Já ani nevím, bez koho bych ten seriál dala, tak nějak jsem si oblíbila skoro všechny - ano, kněz by mi asi nevadil, Morgan taky ne, ale jinak je mám celkem ráda všechny. Náhodou, Eugene je výborný magor, to se vždycky bavím, když ten tydýt je na scéně.
Já si myslím, že oni nás schválně uklidnili v tom minulém díle a teď Daryla zabijí. No to bude mela, to se fanynky zblázní ![]()
@PetrušeKl píše:
No jo, to s tím zombie miminem mě taky napadlo, kdyby zemřelo v těle Maggie, ale teď je velké asi jako fazole, takže to by jí asi moc neposekaloJá ani nevím, bez koho bych ten seriál dala, tak nějak jsem si oblíbila skoro všechny - ano, kněz by mi asi nevadil, Morgan taky ne, ale jinak je mám celkem ráda všechny. Náhodou, Eugene je výborný magor, to se vždycky bavím, když ten tydýt je na scéně.
Já si myslím, že oni nás schválně uklidnili v tom minulém díle a teď Daryla zabijí. No to bude mela, to se fanynky zblázní
Daryla ne… to by skončilo komplet TWD… to si ještě nelajsnou si myslím. Na to ho moc lidí zbožňuje… konečně se začal zase trochu projevovat, oproti minulé sérii a sem tam dokonce i promluví… tak snad ho teď nenechají zabít
![]()
Tywoe, mimino zombie… a to jsem si myslela, že mám bujnou fantazii
zjevně jsou lidi, co ji mají ještě bujnější ![]()