Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PAN66 píše:
Urcite nagana nezabiji. To bude na delsi dobu hlavni zaporak. Spis vidim, ze si nechaji jeho predstaveni na konec serie a jestlu ho predstavi, jehi a lucille ve stylu jako v komixu, tak to bude drsny.
Jak jak? Jak je to v komixu??? Kdyžtak SZ prosím… nutně to potřebuju vědět
![]()
Mimochodem… pozor spoiler - kdo chce vědět, označte text, kdo nechce, raději neoznačujte! v komixu zemře Glenn tak, že ho vezme Negan baseballkou… TVL já se poferu…
![]()
Ať už je 9 a jsem doma z tý blbý práce a stahuju. Už jste někdo viděl?
Tak díl hustej. Jedna velká masová vražda. A skončilo to hodně napínavě
a se mnou tady nechce nikdo diskutovat
![]()
Ja na to kouknu dneska, @Gab-iii hromadna vrazda?? probuh…no poledni spanek dcerky to jisti…
@Gab-iii píše:
Tak díl hustej. Jedna velká masová vražda. A skončilo to hodně napínavěa se mnou tady nechce nikdo diskutovat
![]()
![]()
No taky jsem koukala a nemohla jsem z toho pak spát. Úplně mi zatrnulo, když jsem to viděla.
Ale Daryl se s tím nemazal
A zrzoun se s tím taky nepáral teda ![]()
Ty jo holky, vy mě děsíte
ale už se těším, večer chlapáci usnou, tak si udělám kafíčko a jdu na to ![]()
@Katy 7 No jako někteří se s tím nes.rali,ale zase některé to úplně položilo. Říkala jsem chlapovi, že já bych to teda takhle chladnokrevně nedala. Zvlášť když toho člověka vůbec neznáte, třeba to nemusel bejt haj.zl,měl rodinu…brrr.No a ten konec pěkně po.raly holky.
@Gab-iii píše:
@Katy 7 No jako někteří se s tím nes.rali,ale zase některé to úplně položilo. Říkala jsem chlapovi, že já bych to teda takhle chladnokrevně nedala. Zvlášť když toho člověka vůbec neznáte, třeba to nemusel bejt haj.zl,měl rodinu…brrr.No a ten konec pěkně po.raly holky.
Taky jsem si říkala, že jako máma od dětí vidím usmrcení někoho nějak hůř, zvlášť když jim osobně nic neudělal. Ty z Therminusu si to pně zasloužili, ale takto to bylo na mě, až moc. Vzít takhle někomu život.
@Katy 7 Já teda zatím děti nemám, ale i tak to bylo drsný. Ale jako jak jim to procházelo hladce, že jsem si říkala na konci, že se musí něco po.srat a taky, že jo
no aspoň se máme na co těšit příště
![]()
Ahoj holky, já teda už nějakou dobu nekoukám, naposledy jsem viděla díl jak to město vysakali ti magoři s W na čele
Takže je to hustýý a stojí na to začít koukat znovu??
@Anikaa02 píše:
Ahoj holky, já teda už nějakou dobu nekoukám, naposledy jsem viděla díl jak to město vysakali ti magoři s W na čeleTakže je to hustýý a stojí na to začít koukat znovu??
To si piš. To jsi o hodně přišla, že jsi to ještě neviděla, jak to bylo dál. Fakt mazec ![]()
@Gab-iii Mě dostalo, jak nikdo ani nehlesl. No jak když nakrojíš bábovku
Už si z toho dělám srandu, ale včera večer mi z toho dobře nebylo.
@Katy 7 Neeeeeee jako fakt jo? Když já nevím mě pak už přišlo že se to pořád opakuje najdou místo – masakr – hledání místa
Ježiši tak já to musím stáhnou to bude mazec
už se zase těším a jsem teda zvědavá…
Me to jejich vrazdeni nejak nebralo, jako byli chladnokrevni, ale tvurci je omluvili tema fotkama na stene (ty zmasakrovany tela) nad chlapkem, co ho zakuch Glenn
takovy maly klise. Me prekvapila Carol, kdyby si obarvila hlavu, tak je z ni hezka zenska s roztomilym kukucem
A dumala jsem, jetli ta susenka, co ji dala tomu svymu kamosovi, jestli mu chutnala nebo ne.