Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27281
4.3.16 09:30
@PAN66 píše:
Urcite nagana nezabiji. To bude na delsi dobu hlavni zaporak. Spis vidim, ze si nechaji jeho predstaveni na konec serie a jestlu ho predstavi, jehi a lucille ve stylu jako v komixu, tak to bude drsny.

Jak jak? Jak je to v komixu??? Kdyžtak SZ prosím… nutně to potřebuju vědět 8o :dance:

Mimochodem… pozor spoiler - kdo chce vědět, označte text, kdo nechce, raději neoznačujte! v komixu zemře Glenn tak, že ho vezme Negan baseballkou… TVL já se poferu… 8o :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
7.3.16 11:29

Už dneska :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
7.3.16 19:33

Ať už je 9 a jsem doma z tý blbý práce a stahuju. Už jste někdo viděl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
7.3.16 22:57

Tak díl hustej. Jedna velká masová vražda. A skončilo to hodně napínavě 8o a se mnou tady nechce nikdo diskutovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
8.3.16 07:24

Ja na to kouknu dneska, @Gab-iii hromadna vrazda?? probuh…no poledni spanek dcerky to jisti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
8.3.16 07:28
@Gab-iii píše:
Tak díl hustej. Jedna velká masová vražda. A skončilo to hodně napínavě 8o a se mnou tady nechce nikdo diskutovat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No taky jsem koukala a nemohla jsem z toho pak spát. Úplně mi zatrnulo, když jsem to viděla. :? Ale Daryl se s tím nemazal :mrgreen: A zrzoun se s tím taky nepáral teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
8.3.16 09:02

Ty jo holky, vy mě děsíte 8o ale už se těším, večer chlapáci usnou, tak si udělám kafíčko a jdu na to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
8.3.16 09:32

@Katy 7 No jako někteří se s tím nes.rali,ale zase některé to úplně položilo. Říkala jsem chlapovi, že já bych to teda takhle chladnokrevně nedala. Zvlášť když toho člověka vůbec neznáte, třeba to nemusel bejt haj.zl,měl rodinu…brrr.No a ten konec pěkně po.raly holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
8.3.16 09:58
@Gab-iii píše:
@Katy 7 No jako někteří se s tím nes.rali,ale zase některé to úplně položilo. Říkala jsem chlapovi, že já bych to teda takhle chladnokrevně nedala. Zvlášť když toho člověka vůbec neznáte, třeba to nemusel bejt haj.zl,měl rodinu…brrr.No a ten konec pěkně po.raly holky.

Taky jsem si říkala, že jako máma od dětí vidím usmrcení někoho nějak hůř, zvlášť když jim osobně nic neudělal. Ty z Therminusu si to pně zasloužili, ale takto to bylo na mě, až moc. Vzít takhle někomu život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
8.3.16 12:08

@Katy 7 Já teda zatím děti nemám, ale i tak to bylo drsný. Ale jako jak jim to procházelo hladce, že jsem si říkala na konci, že se musí něco po.srat a taky, že jo :-D no aspoň se máme na co těšit příště :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
8.3.16 12:14

Ahoj holky, já teda už nějakou dobu nekoukám, naposledy jsem viděla díl jak to město vysakali ti magoři s W na čele :D Takže je to hustýý a stojí na to začít koukat znovu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
8.3.16 12:17
@Anikaa02 píše:
Ahoj holky, já teda už nějakou dobu nekoukám, naposledy jsem viděla díl jak to město vysakali ti magoři s W na čele :D Takže je to hustýý a stojí na to začít koukat znovu??

To si piš. To jsi o hodně přišla, že jsi to ještě neviděla, jak to bylo dál. Fakt mazec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
8.3.16 12:20

@Gab-iii Mě dostalo, jak nikdo ani nehlesl. No jak když nakrojíš bábovku :mrgreen: Už si z toho dělám srandu, ale včera večer mi z toho dobře nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
8.3.16 12:22

@Katy 7 Neeeeeee jako fakt jo? Když já nevím mě pak už přišlo že se to pořád opakuje najdou místo – masakr – hledání místa :D Ježiši tak já to musím stáhnou to bude mazec :D už se zase těším a jsem teda zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
8.3.16 13:56

Me to jejich vrazdeni nejak nebralo, jako byli chladnokrevni, ale tvurci je omluvili tema fotkama na stene (ty zmasakrovany tela) nad chlapkem, co ho zakuch Glenn :-) takovy maly klise. Me prekvapila Carol, kdyby si obarvila hlavu, tak je z ni hezka zenska s roztomilym kukucem :lol: A dumala jsem, jetli ta susenka, co ji dala tomu svymu kamosovi, jestli mu chutnala nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí