Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mishell13 píše:
@Alčák1
Asi do toho taky půjdu…
Jinak, taky dost nad tím přemýšlím…tuhle jsme jeli s manželem přes nějaké městečko a byl tam rodinný dům, skoro celý skleněný, no koukali jsme na něj a já mu říkám…pane, tak ti by po apocalypse dlouho nevydrželi…Manžel na mě vytřeštil oči a klepal si na čelo, že mi už z toho seriálu totálně…
@SarkaNovo, mishell 13 zrovna nedávno psaly v enigmě že Hitler chtěl vyrobit armádu zombíků, pověřil tím Mengeleho ale nezdařilo se
bůh ví, jakej,,magor" vědec v dnešní době něco podobného vymyslí ale mi budeme připravení
při posledním díle jsem přemýšlela, kdyby to vypuklo. Ke mě do baráku by se dostaly oknem do kuchyně a a pak normálně do domu
ale mám schody na půdu a je tam strašně těžkej poklop- já tam vůbec nechodím protože ho nezvednu, chodím tam jen s manželem, takže bych vzala kompoty, plechovky, všechno jídlo na půdu, zamkla bych dveře na půdu - otevírají se směrem ven takže nebude lehké je vyrazit a kdyby, tak musí po schodech a pak zvednout ten poklop, který bych samozřemě ještě zatížila cihlama co jsou na půdě, okýnkem bych sledovala dění venku - okénko je 9 m nad zemí
a kdyby se náhodou dostaly dovnitř, je tam ještě jedno okénko u země půdy, které vede na střechu terasy, z terasy na střechu garáže sousedů, ta se svažuje dolů a je tam konstrukce na víno a tudy pryč do mý garáže pro auto. No takhle kolikrát taky přemýšlím a nejlepší je když jedu večer přes vedlejší vesnici. kde je cedule jak krá. a a na ní je napsáno nahoře 30 a pod tím POZOR CHODCI
je to malá vesnice, všude tmavé kouty a na 30 fááááákt nebrzdím ![]()
@Alčák1 píše:
@SarkaNovo, mishell 13 zrovna nedávno psaly v enigmě že Hitler chtěl vyrobit armádu zombíků, pověřil tím Mengeleho ale nezdařilo sebůh ví, jakej,,magor" vědec v dnešní době něco podobného vymyslí ale mi budeme připravení
při posledním díle jsem přemýšlela, kdyby to vypuklo. Ke mě do baráku by se dostaly oknem do kuchyně a a pak normálně do domu
ale mám schody na půdu a je tam strašně těžkej poklop- já tam vůbec nechodím protože ho nezvednu, chodím tam jen s manželem, takže bych vzala kompoty, plechovky, všechno jídlo na půdu, zamkla bych dveře na půdu - otevírají se směrem ven takže nebude lehké je vyrazit a kdyby, tak musí po schodech a pak zvednout ten poklop, který bych samozřemě ještě zatížila cihlama co jsou na půdě, okýnkem bych sledovala dění venku - okénko je 9 m nad zemí
a kdyby se náhodou dostaly dovnitř, je tam ještě jedno okénko u země půdy, které vede na střechu terasy, z terasy na střechu garáže sousedů, ta se svažuje dolů a je tam konstrukce na víno a tudy pryč do mý garáže pro auto. No takhle kolikrát taky přemýšlím a nejlepší je když jedu večer přes vedlejší vesnici. kde je cedule jak krá. a a na ní je napsáno nahoře 30 a pod tím POZOR CHODCI
![]()
![]()
je to malá vesnice, všude tmavé kouty a na 30 fááááákt nebrzdím
@SarkaNovo to já taky a hlavně by mě zajímalo, jak to vzniklo
@Alčák1 píše:
@SarkaNovo to já taky a hlavně by mě zajímalo, jak to vzniklo
Nějaký vir, myslím?? ![]()
Každopádně klobouk dolů. Většina seriálů mě po 2. sérii přestává bavit, ale toto je naopak čím dál víc napínavější mi přijde. A je to droga
![]()
@SarkaNovo jo to máš svatou pravdu
nejhorší je když tam někdo zařve a kord můj oblíbenec. U neoblíbence se někdy i raduju - no fuj co to říkám. I když už se docela těším, až si smlsnou na knězi
tak a jdu do pekla ![]()
@Alčák1 píše:
@SarkaNovo jo to máš svatou pravdunejhorší je když tam někdo zařve a kord můj oblíbenec. U neoblíbence se někdy i raduju - no fuj co to říkám. I když už se docela těším, až si smlsnou na knězi
tak a jdu do pekla
Tak to půjdeme spolu!!!
Už od té doby co se tam objevil, tak doufám, že ho sežerou a ono nic!!! ![]()
@SarkaNovo tak toho ti přenechám, já týpky s mastnými vlasy a kuší fáákt nemusím
no není to můj typ
já raději Ricka
![]()
@Alčák1 píše:
@SarkaNovo tak toho ti přenechám, já týpky s mastnými vlasy a kuší fáákt nemusímno není to můj typ
já raději Ricka
![]()
![]()
![]()
Fáááákt???
Já zas nemusím Ricka ![]()
Holky a taky jsem přemýšlela nad jednou věcí. S manželem jsme se na netu dívali na takové ty vtípky, jak točí skrytou kamerou, třeba v tom výtahu, jak se lidem zjevuje ta holčina a vystraší je!!! Jako já se divím, že to ještě nedopadlo špatně…
Třeba na mě v noci našít boudu z mrtvákem, tak ho praštím do palice prvním, co budu mít po ruce…jako v tom šoku???
![]()
@mishell13 píše:
Holky a taky jsem přemýšlela nad jednou věcí. S manželem jsme se na netu dívali na takové ty vtípky, jak točí skrytou kamerou, třeba v tom výtahu, jak se lidem zjevuje ta holčina a vystraší je!!! Jako já se divím, že to ještě nedopadlo špatně…
Třeba na mě v noci našít boudu z mrtvákem, tak ho praštím do palice prvním, co budu mít po ruce…jako v tom šoku???![]()
S tou holčinou ve výtahu jsem to viděla, to byl masakr. Podle mně tyhle vtípky už jsou „o hubu“.Někdo slabší povahy a hlavně se slabším srdcem by mohl dostat infarkt.Jo, mrtváka bych taky praštila pěkně po palici
![]()
@mishell13 Hele, nic si nedělej z toho, že přemýšlíš o apokalypse, manžel si nedávno pořídil kuši
On je blázen do takových věciček a kuše byla jasná volba
Nám se teda taky málokterý seriál líbí, ale tohle je prostě bezvadně vymyšlené a udělané…
Tak zkouknuto. Nechala jsem 6.sérii až na teď a už jen 14 dní a budou další díly. Jupí. Je to prostě mazec všechno. Ten díl s Morganem se mi teda moc líbil. Byl zas takovej jinej, ale zajímavej. Jak tam ty wéčkaři chtěli zabít Morgana, stáli kolem něj a bavili se s ním, nepřišlo vám, že se znají už z dřívějška? Mě teda jo. Určitě už je někde potkal a něco s nima měl. Jako nechápu proč tam léčí jednoho z nich.Se mu pěkně odvděčil
Patří mu to. Glenn je borec. Takovej hadí muž
jako koulely se mi slzy jako hrachy když se z toho dostal!!!