Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gab-iii Kdepak! To byli týpci, co pracují pro Negana. Jeho hraje takový celkem fešák, má strniště… Nemůžu si vzpomenout, jak se jmenuje. Ale jeho poznávací znamení je baseballka Lucille
To asi něco uvidíme!
@PetrušeKl http://www.serialzone.cz/…dean-morgan/
to je on. Znám ho.No na serialzone uvádí, že bude jen v jedný epizodě, tak ho asi hned zabijou.Jde o to, koho zabije on ![]()
@Gab-iii píše:
@PetrušeKl http://www.serialzone.cz/…dean-morgan/to je on. Znám ho.No na serialzone uvádí, že bude jen v jedný epizodě, tak ho asi hned zabijou.Jde o to, koho zabije on
Urcite nagana nezabiji. To bude na delsi dobu hlavni zaporak. Spis vidim, ze si nechaji jeho predstaveni na konec serie a jestlu ho predstavi, jehi a lucille ve stylu jako v komixu, tak to bude drsny.
@Magdalenuše Jako ten seriál? Ok, díky za názor, my ostatní ho nesdílíme… ![]()
@PAN66 Jasně, nezabijí, to asi řekla, aby udělal nějaké zmatky, Negan tam teď bude delší dobu určitě a souhlasím, že ho podle mě ukáží až ke konci série, abychom se zase měli na co těšit ![]()
@Magdalenuše píše:
Myslím, že je to strašná hovadina.
Promiň, ale nikdo se Tě na názor neptal ![]()
@Katy 7 píše:
Nestíhám. Tak už i tady je nějaký troll![]()
Jo! S jedenácti příspěvky! ![]()
@SarkaNovo píše:
Jo! S jedenácti příspěvky!
No chápeš to? Tak asi je jasný, že diskuze je pro fanoušky toho seriálu… To je jako, když se někdo ptá, jak má odstavit mimino a nějaká chytrá odpoví, že ona nekojila, tak neví… Oh my god!
@PAN66 Takto jo, já jen, že je u jeho jména psaný, že bude v 1 epizodě, tak to asi postupně budou aktualizovat.No jsem zvědavá. Ať už je pondělí
Nechci, aby někdo z našich stálých zas umíral ![]()
@Gab-iii píše:
@PAN66 Takto jo, já jen, že je u jeho jména psaný, že bude v 1 epizodě, tak to asi postupně budou aktualizovat.No jsem zvědavá. Ať už je pondělíNechci, aby někdo z našich stálých zas umíral
Přesně nad tím jsem taky uvažovala a hned jsem si v hlavě sumírovala koho by mi nebylo, až tak líto. Z těch později příchozích.
A je jasné, že zrzoun se pěkně zabouchl do Saši ![]()
@PetrušeKl píše:
No chápeš to? Tak asi je jasný, že diskuze je pro fanoušky toho seriálu… To je jako, když se někdo ptá, jak má odstavit mimino a nějaká chytrá odpoví, že ona nekojila, tak neví… Oh my god!
@Katy 7 Tak kněz by mi fakt nevadil
No uvidíme asi pěknej milostnej trojúhelník
Jsem zvědavá jak to bude vysvětlovat Rositě ![]()
@Gab-iii píše:
@Katy 7 Tak kněz by mi fakt nevadilNo uvidíme asi pěknej milostnej trojúhelník
Jsem zvědavá jak to bude vysvětlovat Rositě
Jsem si jistá, že Rosita dostane košem. Už podle toho, jak se přiblble usmíval, když mu ten chlápek serval ten přívěšek z krku. ![]()
Snad to Rosita pobere v klidu, nepřijde mi, že by spolu byli z lásky. Spíš jenom kvůli sexu.
@Katy 7 Jo a ještě se přiblble usmíval když viděl ten snímek z ultrazvuku.Asi mu došlo, že by se neměli bát se rozmnožovat
Jo, y lásky spolu asi nejsou, to máš pravdu.Jen si vypomáhají ![]()