Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2039
2.3.16 11:41

@Gab-iii Kdepak! To byli týpci, co pracují pro Negana. Jeho hraje takový celkem fešák, má strniště… Nemůžu si vzpomenout, jak se jmenuje. Ale jeho poznávací znamení je baseballka Lucille :-) To asi něco uvidíme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
2.3.16 15:24

@PetrušeKl http://www.serialzone.cz/…dean-morgan/

to je on. Znám ho.No na serialzone uvádí, že bude jen v jedný epizodě, tak ho asi hned zabijou.Jde o to, koho zabije on :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
3.3.16 10:15
@Gab-iii píše:
@PetrušeKl http://www.serialzone.cz/…dean-morgan/to je on. Znám ho.No na serialzone uvádí, že bude jen v jedný epizodě, tak ho asi hned zabijou.Jde o to, koho zabije on :-(

Urcite nagana nezabiji. To bude na delsi dobu hlavni zaporak. Spis vidim, ze si nechaji jeho predstaveni na konec serie a jestlu ho predstavi, jehi a lucille ve stylu jako v komixu, tak to bude drsny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.16 13:03

Myslím, že je to strašná hovadina. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
3.3.16 13:23

@Magdalenuše Jako ten seriál? Ok, díky za názor, my ostatní ho nesdílíme… :roll:

@PAN66 Jasně, nezabijí, to asi řekla, aby udělal nějaké zmatky, Negan tam teď bude delší dobu určitě a souhlasím, že ho podle mě ukáží až ke konci série, abychom se zase měli na co těšit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
3.3.16 14:29
@Magdalenuše píše:
Myslím, že je to strašná hovadina. :D

Promiň, ale nikdo se Tě na názor neptal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
3.3.16 14:49

Nestíhám. Tak už i tady je nějaký troll 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
3.3.16 15:27
@Katy 7 píše:
Nestíhám. Tak už i tady je nějaký troll 8o :roll:

Jo! S jedenácti příspěvky! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
3.3.16 16:24
@SarkaNovo píše:
Jo! S jedenácti příspěvky! :D

No chápeš to? Tak asi je jasný, že diskuze je pro fanoušky toho seriálu… To je jako, když se někdo ptá, jak má odstavit mimino a nějaká chytrá odpoví, že ona nekojila, tak neví… Oh my god!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
3.3.16 16:57

@PAN66 Takto jo, já jen, že je u jeho jména psaný, že bude v 1 epizodě, tak to asi postupně budou aktualizovat.No jsem zvědavá. Ať už je pondělí :-) Nechci, aby někdo z našich stálých zas umíral :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
3.3.16 17:05
@Gab-iii píše:
@PAN66 Takto jo, já jen, že je u jeho jména psaný, že bude v 1 epizodě, tak to asi postupně budou aktualizovat.No jsem zvědavá. Ať už je pondělí :-) Nechci, aby někdo z našich stálých zas umíral :-(

Přesně nad tím jsem taky uvažovala a hned jsem si v hlavě sumírovala koho by mi nebylo, až tak líto. Z těch později příchozích.
A je jasné, že zrzoun se pěkně zabouchl do Saši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
3.3.16 17:06
@PetrušeKl píše:
No chápeš to? Tak asi je jasný, že diskuze je pro fanoušky toho seriálu… To je jako, když se někdo ptá, jak má odstavit mimino a nějaká chytrá odpoví, že ona nekojila, tak neví… Oh my god!
:palec: :palec: Přesně.
Ale bl.bec se najde všude prostě :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
3.3.16 17:18

@Katy 7 Tak kněz by mi fakt nevadil :-) No uvidíme asi pěknej milostnej trojúhelník :-)Jsem zvědavá jak to bude vysvětlovat Rositě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
3.3.16 18:18
@Gab-iii píše:
@Katy 7 Tak kněz by mi fakt nevadil :-) No uvidíme asi pěknej milostnej trojúhelník :-)Jsem zvědavá jak to bude vysvětlovat Rositě :-)

Jsem si jistá, že Rosita dostane košem. Už podle toho, jak se přiblble usmíval, když mu ten chlápek serval ten přívěšek z krku. :mrgreen:
Snad to Rosita pobere v klidu, nepřijde mi, že by spolu byli z lásky. Spíš jenom kvůli sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
3.3.16 22:47

@Katy 7 Jo a ještě se přiblble usmíval když viděl ten snímek z ultrazvuku.Asi mu došlo, že by se neměli bát se rozmnožovat :-)Jo, y lásky spolu asi nejsou, to máš pravdu.Jen si vypomáhají :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí