Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alčák1 píše:holky, tak jsem se namlsala a hledám 11 díl a on ještě není??? jak jsem v tom kolotoči v šestinedělí, tak jsem ani nevěděla, že už to běží
![]()
no ten konec mě překvapil
bych je dohromady teda nedala, z Ježíše mám rozpolcené pocity - pořád se uklidňuju tím, že bude OK no uvidíme
zitra bude dalsi ![]()
Jojo, 11 bude dnes v Americe a zítra u nás
Já jsem byla z Richonne taky překvapená, ale přeju jim to, Rick si zaslouží někoho normálního, Lori jsem úplně nesnášela… A Jesus by měl být snad pozitivní postava, co jsem zaslechla. Ale rozhodla jsem se nečíst spoilery, ať jsem překvapená ![]()
Dokoukávám se zpožděním… desítka byla dost dobrá komedie
dodávka neměla chybu a Jesus mě neskutečně baví ![]()
Jo a pro mě to byl asi nejnudnější díl vůbec…co čtu diskuse a spoilery tak čekám, kdo kdy umře, prý by se to mělo ted rozjed
@lukresia píše:
Jo a pro mě to byl asi nejnudnější díl vůbec…co čtu diskuse a spoilery tak čekám, kdo kdy umře, prý by se to mělo ted rozjed
Desítka byla vážně nuda, nic se tam vlastně nedělo. Doufám, že další díly budou lepší
A viděli jste někdo Walking dead FEAR? Je to pý asi 6 dílů, natočený teď a mělo by to být o tom, co předcházelo té nákaze.
Stojí za to se na to dívat? Viděli jste někdo? Díky.
@SarkaNovo píše:
A viděli jste někdo Walking dead FEAR? Je to pý asi 6 dílů, natočený teď a mělo by to být o tom, co předcházelo té nákaze.
Stojí za to se na to dívat? Viděli jste někdo? Díky.
Já jsem to viděla a jako nebylo to špatné, místama i nějaká lekačka, ale prostě jak jsem zvyklá na Ricka a jeho bandu, tak to nemělo takový spád a šmrnc… Mrknout na to můžeš, ale žádnou hitparádu nečekej ![]()
Taky by mě zajímalo, protože mě 10 bavila ale 11 byla skoro o ničem
no myslím, že se to rozjede až pojedou bojovat
by mě zajímalo, s jakým xindelm budou mít tu čest
myslím, že nic horšího než Terminus snad ani existovat nemůže ![]()
@Gab-iii jj o tom posledním, moc mě nechytil, jinak řada super ![]()
@Alčák1 Tak co jsem slyšela, tak Negan je mega záporák, prý Guvernér byl slabý odvárek… Řekla bych, že se máme na co těšit ![]()
@lukresia No tak pravda, že nebyl moc akční, ale aspoň trochu napínavej byl.
@PetrušeKl No a já myslela, že Negan byl ten drzej slizkej týpek s těma čoprama, jak jim tam velel, ne? Ten je mrtvej.Nebo jsem to špatně pochopila?
@Alčák1 píše:
Taky by mě zajímalo, protože mě 10 bavila ale 11 byla skoro o ničemno myslím, že se to rozjede až pojedou bojovat
myslím, že nic horšího než Terminus snad ani existovat nemůže
To ano, v Terminusu to bylo fakt úděsný. Se divím, že za nějaký vrata ještě vůbec lezou. Ale hlad dožene člověka k lecčemu.
@Alčák1 píše:
Taky by mě zajímalo, protože mě 10 bavila ale 11 byla skoro o ničemno myslím, že se to rozjede až pojedou bojovat
myslím, že nic horšího než Terminus snad ani existovat nemůže
Tak mě zase moc neuchvátil 10.díl.
11. mi přišel zas celkem zajímavej ![]()