Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2039
2.2.16 10:05

@Gab-iii On zajal toho šmejda, který s ním debatoval tehdy v tom lese… No a nějak mu hrabe a tvrdí, že se všichni můžou změnit k lepšímu a nevím, co ještě… A Glenn mě teda taky dostal, že se mu podařilo prchnout, ale myslím, že to bylo trošku přitažené za vlasy… V komiksu teda stejně zemře, ale jak víme, seriál se komiksové předlohy moc nedrží :mrgreen: Taky se moc těším na Valentýna, i když ho neslavíme, protože bude nový díl TWD 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
2.2.16 12:17

@PetrušeKl Přiznávám se, že trpím trochu ztrátou paměti co se týče starších dílů, takže už si nepamatuju, že s ním někde debatoval.Ale určitě zná i ty ostatní.
Přítele teda už tenhle seriál pěkně štve. Pokaždý se rozčílí. Naposled teď nakonci řval kvůli Morganovi, že už se na to nebude dívat, že se musí v každým díle neco pos.at :-D a dneska mi píše…škoda, že nejsou už další díly mrtváků :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
2.2.16 15:32

@Gab-iii Jasně, v pohodě! Já bych si to taky nepamatovala, ale zrovna když teď byla ta pauza, tak jsme si to s manželem střihli skoro celé znovu :mrgreen: Nejdřív jsme si teda vybírali ty oblíbené díly, ale tak od třetí série jsme koukali nonstop :-) No a manžel mi nejdřív říkal, jak se můžu na takový seriál koukat a pak se do nějakého dílu zadíval a propadl stejně jako já :-) Takže už se nemůžeme dočkat oba!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
12.2.16 16:41
@Gab-iii píše:
Tak zkouknuto. Nechala jsem 6.sérii až na teď a už jen 14 dní a budou další díly. Jupí. Je to prostě mazec všechno. Ten díl s Morganem se mi teda moc líbil. Byl zas takovej jinej, ale zajímavej. Jak tam ty wéčkaři chtěli zabít Morgana, stáli kolem něj a bavili se s ním, nepřišlo vám, že se znají už z dřívějška? Mě teda jo. Určitě už je někde potkal a něco s nima měl. Jako nechápu proč tam léčí jednoho z nich.Se mu pěkně odvděčil :-) Patří mu to. Glenn je borec. Takovej hadí muž :-D jako koulely se mi slzy jako hrachy když se z toho dostal!!!
:mavam: ahoj. Už se nemůžu dočkat až budou ke stažení další díly :-) Taky mi přišlo, že se znají z dřívějška.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
15.2.16 23:08

Holky tak co, už jste viděli nového díl? Nic spoilerovat nebudu, jen musim říct, že díl stojí fakt za to..doufám, že takhle akcne budou pokračovat..tesim se na další díl.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
16.2.16 07:37

@Ondule Byl to masakr teda 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
16.2.16 09:14

@Katy 7 to teda..a vzhledem k tomu, že zatím odolavam všem spoilerum, tak mě to vždycky překvapí, vyleka a „sejme“ 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
17.2.16 15:44

Nekoukám, ale myslím že jednou budou všichni zombie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
18.2.16 07:46

@Ondule Já jsem teda věděla o Carlovi, protože jsem viděla nějaký plakát… A taky jsem četla, že to bylo v komikse stejné. Taky jsem byla v šoku, přála jsem Rickovi trošku toho štěstíčka :-) No tak uvidíme, co nás čeká příště!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
18.2.16 13:46

Ona uz jede dalsi serka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
18.2.16 13:52

Jsem nejak zaspala, uz stahuju a jdu na to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
18.2.16 16:35

Už je ke stažení další díl či co??? 8o 8o :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
18.2.16 20:31

Skvele natocene…a na Ricka toho teda zas nalozili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
19.2.16 07:19

@SarkaNovo V neděli byl na AMC devátý díl šesté série :-) Tak stahuj, stahuj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26246
19.2.16 09:13

No tak to byl nářez… a Daryl mě fakt pobavil, to RPG mu seklo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie