Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gab-iii On zajal toho šmejda, který s ním debatoval tehdy v tom lese… No a nějak mu hrabe a tvrdí, že se všichni můžou změnit k lepšímu a nevím, co ještě… A Glenn mě teda taky dostal, že se mu podařilo prchnout, ale myslím, že to bylo trošku přitažené za vlasy… V komiksu teda stejně zemře, ale jak víme, seriál se komiksové předlohy moc nedrží
Taky se moc těším na Valentýna, i když ho neslavíme, protože bude nový díl TWD ![]()
@PetrušeKl Přiznávám se, že trpím trochu ztrátou paměti co se týče starších dílů, takže už si nepamatuju, že s ním někde debatoval.Ale určitě zná i ty ostatní.
Přítele teda už tenhle seriál pěkně štve. Pokaždý se rozčílí. Naposled teď nakonci řval kvůli Morganovi, že už se na to nebude dívat, že se musí v každým díle neco pos.at
a dneska mi píše…škoda, že nejsou už další díly mrtváků
![]()
@Gab-iii Jasně, v pohodě! Já bych si to taky nepamatovala, ale zrovna když teď byla ta pauza, tak jsme si to s manželem střihli skoro celé znovu
Nejdřív jsme si teda vybírali ty oblíbené díly, ale tak od třetí série jsme koukali nonstop
No a manžel mi nejdřív říkal, jak se můžu na takový seriál koukat a pak se do nějakého dílu zadíval a propadl stejně jako já
Takže už se nemůžeme dočkat oba!!
@Gab-iii píše:
Tak zkouknuto. Nechala jsem 6.sérii až na teď a už jen 14 dní a budou další díly. Jupí. Je to prostě mazec všechno. Ten díl s Morganem se mi teda moc líbil. Byl zas takovej jinej, ale zajímavej. Jak tam ty wéčkaři chtěli zabít Morgana, stáli kolem něj a bavili se s ním, nepřišlo vám, že se znají už z dřívějška? Mě teda jo. Určitě už je někde potkal a něco s nima měl. Jako nechápu proč tam léčí jednoho z nich.Se mu pěkně odvděčilPatří mu to. Glenn je borec. Takovej hadí muž
jako koulely se mi slzy jako hrachy když se z toho dostal!!!
Holky tak co, už jste viděli nového díl? Nic spoilerovat nebudu, jen musim říct, že díl stojí fakt za to..doufám, že takhle akcne budou pokračovat..tesim se na další díl.. ![]()
@Katy 7 to teda..a vzhledem k tomu, že zatím odolavam všem spoilerum, tak mě to vždycky překvapí, vyleka a „sejme“
![]()
@Ondule Já jsem teda věděla o Carlovi, protože jsem viděla nějaký plakát… A taky jsem četla, že to bylo v komikse stejné. Taky jsem byla v šoku, přála jsem Rickovi trošku toho štěstíčka
No tak uvidíme, co nás čeká příště!
@SarkaNovo V neděli byl na AMC devátý díl šesté série
Tak stahuj, stahuj ![]()
No tak to byl nářez… a Daryl mě fakt pobavil, to RPG mu seklo ![]()