Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7139
29.3.16 21:41

@ChochaR zatím ne, podle všeho ho zabije až Negan :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
29.3.16 22:27

@ChochaR Nezabil,buď v klidu. Řekl mu přece na konci, že bude v pohodě. Neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
30.3.16 01:55

Maggie přišla o dítě? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
30.3.16 02:54

@lukresia jak jsi na to přišla? Komix?? Jinej zdroj?? Jestli jo, tak já končím…Daryl je moje láska. :srdce: každej se mi v nějaké době zprotivil, ale Daryl je od začátku stejnej a drží slovo. Sranec na Ricka, Daryl je borec! :lol:
@Gab-iii Nooo a jak víš, že to patřilo jemu???

Jinak děvčata toho herce co má hrát Negana mám moooc ráda…se mi teď zprotivi… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
30.3.16 07:33

@ChochaR najisto to nevím, vypadá to podle různých diskusí, Daryl v komiksu vůbec nebyl, četla jsem, že, že tvůrce seriálu a komiksu řekl, že příchod Negana bude pro fanoušky TWD srdcervoucí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
30.3.16 09:50

To byl díl.. 8o jestli umře Deryl, tak mě fakt nas..ou.. :cert: Jinak mě tak napadlo, že mohlo umřít to nenarozené miminko v břichu Meggie..ne, že bych si to přála, ale nedávno mě napadlo, že to tam vlastně nebylo a jak by se to řešilo - zombie nenarozené miminko.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
30.3.16 10:30

Holky, v tomhle díle Daryl určitě neumřel, trefil ho do ramene, jen to mělo vypadat šokující, abychom byli napjaté :-) Ale taky jsem četla různé zkazky o tom, koho Negan zabije. Tipuju Glenna nebo Daryla. A taky mě teda naštvou, nějak se mi nechce s tou původní Atlanta five loučit :,(

Řekla bych, že Maggie o mimčo nepřišla, spíš nějaká komplikace, ale nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
30.3.16 10:39

:mavam: tak jsem včera dokoukala a byla jsem v šoku.
Daryl je taky můj oblíbenec největší už od začátku a doufám, že ho nezabili :?
Podle mně to bylo prostě jen udělané aby jsme byli napnutý.
No jsem zvědavá. Nevíte, kdy bude další ke stažení? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
30.3.16 10:46

Jo a četla jsem, že jedna osoba závěr 6.řady nepřežije a byla zmiňovaná i Maggie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
30.3.16 11:15

Mě zase neskutečně s.re ten černoch Morgan :roll: dostávám z těch jeho řečí osypky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
30.3.16 11:50
@Lima69 píše:
Mě zase neskutečně s.re ten černoch Morgan :roll: dostávám z těch jeho řečí osypky :mrgreen:

Jo, toho taky nesnesu! A kněze taky nějak nedávám! Mně přijde hrozně slizkej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
30.3.16 11:54
@SarkaNovo píše:
Jo, toho taky nesnesu! A kněze taky nějak nedávám! Mně přijde hrozně slizkej:

to jo, ale ten se tam zas až tak moc neprojevuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
30.3.16 12:21

Mě celkem „pobavila“ ta možná teorie o tom, že by snad mělo zombie miminko požírat Maggie zevnitř. Tak nějak si nedokážu představit, jak by takové malé miminko mělo sílu v rukou, aby si chytilo kus plodového obalu a bezzubou pusinkou odkouslo. :nevim:

A když už budu uvažovat hodně sci-fi, tak přerušení plodového obalu a odtok plodovky by přeci zapřičinil porod, ne? :think: Ale i tak pochybuji, že by takto maličký tvor mohl být nebezpečný. Navíc není natolik vyvinut, aby vůbec byl životaschopný (natož zombie-schopný). :nevim: Stejně by to bylo ale už moc silné kafe. Nejsem nějak citlivá, ale co se týče dětí vč. těch nenarozených, tak to mě nikdy nenechává chladnou. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
30.3.16 12:41

Já se úplně hrozím koho zabijou. Obrečela bych Glenna, Ricka i Daryla. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
30.3.16 14:04

@SarkaNovo Další ke stažení bude zase příští pondělí a bude mít 60 minut čistého času, tak se máme na co těšit :-) A pak zase půl roku prd…

Holky, já mám zlé tušení, že to bude Daryl, Glenn nebo Carol. A to by se mi nelíbilo ani u jednoho, i když Daryla mám z těch tří asi nejradši. Ale je třeba úžasný podívat se na první sérii s Carol a Glennem a pak je vidět teď - ty bláho, tomu říkám vývoj postavy!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí