Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
737
21.2.15 22:22

@lukresia @rences Děvčata, doufám že to nebudou točit podle vašeho scénáře…odpluli by na moře a END :lol: :lol: :lol:
Já být Rickem tak se taky chci dostat do většího města kde by mohla být naděje na přežití, lidi a hlavně jídlo. A taky spousta nemrtvých a konečně nějaká pořádná akce, páč ta mě už delší dobu chybí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
21.2.15 22:26

@lukresia :palec: presne, a oni furt jdou stredozemim nechapu, asi napisu scenaristovi, ze to co pise za dej je nerealny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
21.2.15 22:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
21.2.15 22:30

@Reniii ta akce tam fakt vazne posledni dobou. opravdu prvni rady serialu jsou nejlepsi. Jinak Nation Z jsem sledovala, ale zprvu je to smesne, rozjede se to tak az okolo 4dilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
21.2.15 23:21

@Alčák1 na American Horror Stories jsem koukala před TWD a můžu říct, že mě to chytlo…1.série taková „pohádka“ 2.série je dle mého nejlepší a je na co se koukat…3. série je fajn…4. nic moc, ale hrají tam stejní herci jako v předešlých sériích, takže mi to nedalo to skouknout ;) Jessica Lange hraje ve všech sériích a odvádí tam super hereckou práci..mě seriál bavil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
22.2.15 08:46
@Alčák1 píše:
No tak já to tedy skouknu :lol: no já teď četla o nějakém novém seriálu ale za boha si nemůžu vzpomenout jak se bude jmenovat a kamarád mi v hospodě říkal, že existuje nějaký seriál z tý věznice alkatraz - že na to čučí. A jak jsme se o tom předevčírem bavili, tak jsem dneska v noci z toho alkatrazu utíkala :mrgreen: :lol: a to jsem neviděla ještě ani jeden díl :P

Jo na to jsme s chlapem taky koukali.Ale jen pár dílů. Moc mě to nechytlo.Ale třeba Tebe bude bavit :-) určitě jdi do toho. Hlavně já nemám ráda seriály, který mají jednu sérii. Nejlíp když má tak 6.sérií po 25 dílech :-D :-D
Dobrej seriál je Vzpomínka na budoucnost, ale má prostě jen jednu sérii :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
22.2.15 11:17

No děvčata, já být v té situaci jako Rick, tak se spíš velkým městům vyhýbám, větší město - víc mrtváků :? a kord s malým děckem za zády 8o no vůbec si to nedokážu představit ale až to vypukne, tak my už budeme připravené - vybudujeme základny na nějakých ostrovech. U nás je malý ostrůvek 5*5m uprostřed rybníka :lol: vězení je cca 14km - opuštěné, takže naděje je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
22.2.15 11:37
@Alčák1 píše:
No děvčata, já být v té situaci jako Rick, tak se spíš velkým městům vyhýbám, větší město - víc mrtváků :? a kord s malým děckem za zády 8o no vůbec si to nedokážu představit ale až to vypukne, tak my už budeme připravené - vybudujeme základny na nějakých ostrovech. U nás je malý ostrůvek 5*5m uprostřed rybníka :lol: vězení je cca 14km - opuštěné, takže naděje je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:-D :-D :-D založíme takovej terminus jo??? :-D :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
22.2.15 11:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
23.2.15 19:51

Co to zase bylo za díl???Jako dobrý, ale ten konec :-( to budu muset zas čekat týden :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
24.2.15 08:02

Mě se díl líbil, mám pocit, že ten příští bude docela nudný, ale určitě nebude všechno sluncem zalité, ten Aron je nějaký divný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
24.2.15 12:23

Jo to je divnej.Bude v tom nějaká kulišárna. Vůbec se mi to nelíbí a vůbec se Rickovi nedivím, že je tak opatrnej po jejich zkušenostech s jakoukoliv komunitou.Chce je prostě všechny chránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
24.2.15 12:29

Někde jsem četla spojler, že Rick je k Aronovi podezřívavý a je to oprávněné.. Takže jsem zvědavá co se z toho vyklube.. Prý má také vzniknout nový milostný pár. Tipuji Ricka a Michonne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
24.2.15 14:08

@Marilyn.M těm bych to přála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
24.2.15 14:12

Dokoukáno, konečně trochu akce bylo ale myslím že je za bránou nečeká nic pěkného 8) V ukázce z příštího dílu (na konci) ve městě nikdo nebyl…to je podezřelé…aby to nebylo něco jako Terminus 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí