Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lukresia @rences Děvčata, doufám že to nebudou točit podle vašeho scénáře…odpluli by na moře a END
![]()
Já být Rickem tak se taky chci dostat do většího města kde by mohla být naděje na přežití, lidi a hlavně jídlo. A taky spousta nemrtvých a konečně nějaká pořádná akce, páč ta mě už delší dobu chybí ![]()
@lukresia
presne, a oni furt jdou stredozemim nechapu, asi napisu scenaristovi, ze to co pise za dej je nerealny ![]()
@Reniii ta akce tam fakt vazne posledni dobou. opravdu prvni rady serialu jsou nejlepsi. Jinak Nation Z jsem sledovala, ale zprvu je to smesne, rozjede se to tak az okolo 4dilu
@Alčák1 na American Horror Stories jsem koukala před TWD a můžu říct, že mě to chytlo…1.série taková „pohádka“ 2.série je dle mého nejlepší a je na co se koukat…3. série je fajn…4. nic moc, ale hrají tam stejní herci jako v předešlých sériích, takže mi to nedalo to skouknout
Jessica Lange hraje ve všech sériích a odvádí tam super hereckou práci..mě seriál bavil ![]()
@Alčák1 píše:
No tak já to tedy skouknuno já teď četla o nějakém novém seriálu ale za boha si nemůžu vzpomenout jak se bude jmenovat a kamarád mi v hospodě říkal, že existuje nějaký seriál z tý věznice alkatraz - že na to čučí. A jak jsme se o tom předevčírem bavili, tak jsem dneska v noci z toho alkatrazu utíkala
![]()
a to jsem neviděla ještě ani jeden díl
Jo na to jsme s chlapem taky koukali.Ale jen pár dílů. Moc mě to nechytlo.Ale třeba Tebe bude bavit
určitě jdi do toho. Hlavně já nemám ráda seriály, který mají jednu sérii. Nejlíp když má tak 6.sérií po 25 dílech
![]()
Dobrej seriál je Vzpomínka na budoucnost, ale má prostě jen jednu sérii ![]()
No děvčata, já být v té situaci jako Rick, tak se spíš velkým městům vyhýbám, větší město - víc mrtváků
a kord s malým děckem za zády
no vůbec si to nedokážu představit ale až to vypukne, tak my už budeme připravené - vybudujeme základny na nějakých ostrovech. U nás je malý ostrůvek 5*5m uprostřed rybníka
vězení je cca 14km - opuštěné, takže naděje je
![]()
@Alčák1 píše:
No děvčata, já být v té situaci jako Rick, tak se spíš velkým městům vyhýbám, větší město - víc mrtvákůa kord s malým děckem za zády
no vůbec si to nedokážu představit ale až to vypukne, tak my už budeme připravené - vybudujeme základny na nějakých ostrovech. U nás je malý ostrůvek 5*5m uprostřed rybníka
vězení je cca 14km - opuštěné, takže naděje je
![]()
![]()
Co to zase bylo za díl???Jako dobrý, ale ten konec
to budu muset zas čekat týden ![]()
Mě se díl líbil, mám pocit, že ten příští bude docela nudný, ale určitě nebude všechno sluncem zalité, ten Aron je nějaký divný ![]()
Jo to je divnej.Bude v tom nějaká kulišárna. Vůbec se mi to nelíbí a vůbec se Rickovi nedivím, že je tak opatrnej po jejich zkušenostech s jakoukoliv komunitou.Chce je prostě všechny chránit.
Někde jsem četla spojler, že Rick je k Aronovi podezřívavý a je to oprávněné.. Takže jsem zvědavá co se z toho vyklube.. Prý má také vzniknout nový milostný pár. Tipuji Ricka a Michonne ![]()
Dokoukáno, konečně trochu akce bylo ale myslím že je za bránou nečeká nic pěkného
V ukázce z příštího dílu (na konci) ve městě nikdo nebyl…to je podezřelé…aby to nebylo něco jako Terminus ![]()