Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neumisa
No ja prave dost vahala…nevedela jsem jak si vylozit jeho vztah s Carol, zda v ni vidi neco jako matku nebo pritelkyni, to same s Beth
jestli v ni videl spis dceru nebo potencialni holku…Jako vim, ze o tom ten serial primarne neni, ale me v tom ty vztahovy linky bavi ![]()
co jsem vygooglila, tak Beth je nějakých 16 - 17 a prý mají s Darylem dost velký věkový rozdíl.
@neumisa píše:
@bronickco jsem vygooglila, tak Beth je nějakých 16 - 17 a prý mají s Darylem dost velký věkový rozdíl.
Tak to nevypada, ze by spolu neco meli, to spis s tou Carol. Mohli by to tam v tomhle ohledu vic rozjet. V tom byly ty prvni serie zajimavejsi, kdyz tam jeste byla Rickova zena, ted me vypadlo jmeno…
Nicmene, je to vyborny, jeden z nej serialu…
Tak já tipovala Deryla kolem 40. Ale Beth tak na 24-25. Myslela jsem spíš, že bude mít něco s Beth - Carol se mi zdá vedle něj moc stará, tý bych řekla tak 50-52 ![]()
No tak Carol je ve skutečnosti 49 a Beth 29.Taky mi spíš Deryl sedí víc k Beth, ale Carol je k němu věkově blíž, ale oproti němu mi zas přijde vzhledem jako jeho máma
Tak už jste zkoukly holky dnešní díl?
Vy mě tady tak vnadíte - sakra nechodíte na ryby??? by jste byly dobrý lovci - asi se dneska mrknu a pak zas budu jak blbec čekat na další díl. Jako před prázdninama, jsem čučela a těšila se jak to bude dál - zavřel se vagón a byly prázdniny a zpráva od vás, že další díl až v říjnu
mě málem jeb… ![]()
@Alčák1 píše:No me se k nemu Carol zda taky dost stara, ale zas bych rekla, ze je ji min (serialove), ma proste sedivy vlasy a nema si je jak barvit. Navic mela tu dcerku Sophii a ty bylo kolem osmi tusim, tak leda, ze by ji mela tak pozde. Uvidime, az ted Beth Daryl najde, jak se projevi.
Tak já tipovala Deryla kolem 40. Ale Beth tak na 24-25. Myslela jsem spíš, že bude mít něco s Beth - Carol se mi zdá vedle něj moc stará, tý bych řekla tak 50-52
@Gab-iii píše:
No tak Carol je ve skutečnosti 49 a Beth 29.Taky mi spíš Deryl sedí víc k Beth, ale Carol je k němu věkově blíž, ale oproti němu mi zas přijde vzhledem jako jeho mámaTak už jste zkoukly holky dnešní díl?
Jestli myslis SO5e07 tak ja koukala uz rano s AJ titulky, nemuzu se dockat prekladu vzdycky, tak to davam v originale…ma to jeste dalsi dil nebo zas konec serie??
@Alčák1 Viď,to mě málem teda taky jeblo, čekat takovou dobu, co se bude dít dál. To už jsem se modlila ať je podzim
nekoukej na to.dej si to hezky popořadě, vcelku. Kafíčko, něco dobrýho a dej si good day ![]()
@bronick Ty jo, takže umíš anglicky a překládáš si to sama jo? To já bych teda nedala ![]()
@Gab-iii
JJ, s AJ titulkama to davam, ono se tam zas tak moc slozite nemluvi ![]()
NNormalne zavidim tomu, kdo ma nedokoukanych vic dilu ![]()
Jo a dneska jsem zasla, jak to Judith hraje - je to maly batole a dneska sem se na ni zamerila a jak se tuli k ruznym hercum, no nedokazu si to predstavit u myho mrnete ![]()
@bronick to má asi už v sobě to herectví
je to herečka od malička. Taky jsem koukala jak se k Rickovi tulila
holka šikovná
Počkejte tak já už to mám - už vím jak to bude pokračovat
ještě pár sérií a až nám bude u 108 série kolem 60 tak Judith to dá dohromady s Derylem
to budou tulící scény
![]()
@Alčák1 píše:
Počkejte tak já už to mám - už vím jak to bude pokračovatještě pár sérií a až nám bude u 108 série kolem 60 tak Judith to dá dohromady s Derylem
![]()
![]()
to budou tulící scény
![]()
Hmmm a nebude uz Daryl tou dobou spis mrtvej???
![]()
Uz nas vidim jak v satcich a s umelejma zubama civime na streva zombiku ![]()
@Alčák1 píše:
Počkejte tak já už to mám - už vím jak to bude pokračovatještě pár sérií a až nám bude u 108 série kolem 60 tak Judith to dá dohromady s Derylem
![]()
![]()
to budou tulící scény
![]()
judith není mrtvá? já ji v neděli obrečela ![]()
@Gab-iii ve čtvrté sérii jak guvernér napadl věznic.. nějak to tak vyplynulo z toho jak našli to zakrvácené vajíčko ![]()