Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
750
24.11.14 18:11

@neumisa
No ja prave dost vahala…nevedela jsem jak si vylozit jeho vztah s Carol, zda v ni vidi neco jako matku nebo pritelkyni, to same s Beth :-) jestli v ni videl spis dceru nebo potencialni holku…Jako vim, ze o tom ten serial primarne neni, ale me v tom ty vztahovy linky bavi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
24.11.14 18:16

@bronick

co jsem vygooglila, tak Beth je nějakých 16 - 17 a prý mají s Darylem dost velký věkový rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
24.11.14 18:27
@neumisa píše:
@bronickco jsem vygooglila, tak Beth je nějakých 16 - 17 a prý mají s Darylem dost velký věkový rozdíl.

Tak to nevypada, ze by spolu neco meli, to spis s tou Carol. Mohli by to tam v tomhle ohledu vic rozjet. V tom byly ty prvni serie zajimavejsi, kdyz tam jeste byla Rickova zena, ted me vypadlo jmeno…
Nicmene, je to vyborny, jeden z nej serialu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
24.11.14 19:46

Tak já tipovala Deryla kolem 40. Ale Beth tak na 24-25. Myslela jsem spíš, že bude mít něco s Beth - Carol se mi zdá vedle něj moc stará, tý bych řekla tak 50-52 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
24.11.14 20:19

No tak Carol je ve skutečnosti 49 a Beth 29.Taky mi spíš Deryl sedí víc k Beth, ale Carol je k němu věkově blíž, ale oproti němu mi zas přijde vzhledem jako jeho máma :-)Tak už jste zkoukly holky dnešní díl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
24.11.14 20:25

Vy mě tady tak vnadíte - sakra nechodíte na ryby??? by jste byly dobrý lovci - asi se dneska mrknu a pak zas budu jak blbec čekat na další díl. Jako před prázdninama, jsem čučela a těšila se jak to bude dál - zavřel se vagón a byly prázdniny a zpráva od vás, že další díl až v říjnu :zed: :pocitac: mě málem jeb… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
24.11.14 20:35
@Alčák1 píše:
Tak já tipovala Deryla kolem 40. Ale Beth tak na 24-25. Myslela jsem spíš, že bude mít něco s Beth - Carol se mi zdá vedle něj moc stará, tý bych řekla tak 50-52 :nevim:
No me se k nemu Carol zda taky dost stara, ale zas bych rekla, ze je ji min (serialove), ma proste sedivy vlasy a nema si je jak barvit. Navic mela tu dcerku Sophii a ty bylo kolem osmi tusim, tak leda, ze by ji mela tak pozde. Uvidime, az ted Beth Daryl najde, jak se projevi.
@Gab-iii píše:
No tak Carol je ve skutečnosti 49 a Beth 29.Taky mi spíš Deryl sedí víc k Beth, ale Carol je k němu věkově blíž, ale oproti němu mi zas přijde vzhledem jako jeho máma :-)Tak už jste zkoukly holky dnešní díl?

Jestli myslis SO5e07 tak ja koukala uz rano s AJ titulky, nemuzu se dockat prekladu vzdycky, tak to davam v originale…ma to jeste dalsi dil nebo zas konec serie??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
24.11.14 20:40

@Alčák1 Viď,to mě málem teda taky jeblo, čekat takovou dobu, co se bude dít dál. To už jsem se modlila ať je podzim :-Dnekoukej na to.dej si to hezky popořadě, vcelku. Kafíčko, něco dobrýho a dej si good day :-)

@bronick Ty jo, takže umíš anglicky a překládáš si to sama jo? To já bych teda nedala :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
24.11.14 20:59

@Gab-iii
JJ, s AJ titulkama to davam, ono se tam zas tak moc slozite nemluvi :-)
NNormalne zavidim tomu, kdo ma nedokoukanych vic dilu :-)

Jo a dneska jsem zasla, jak to Judith hraje - je to maly batole a dneska sem se na ni zamerila a jak se tuli k ruznym hercum, no nedokazu si to predstavit u myho mrnete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
24.11.14 21:23

@bronick to má asi už v sobě to herectví :-D je to herečka od malička. Taky jsem koukala jak se k Rickovi tulila :-) holka šikovná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
24.11.14 21:46

Počkejte tak já už to mám - už vím jak to bude pokračovat :mrgreen: ještě pár sérií a až nám bude u 108 série kolem 60 tak Judith to dá dohromady s Derylem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to budou tulící scény :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
25.11.14 07:27
@Alčák1 píše:
Počkejte tak já už to mám - už vím jak to bude pokračovat :mrgreen: ještě pár sérií a až nám bude u 108 série kolem 60 tak Judith to dá dohromady s Derylem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to budou tulící scény :mrgreen: :lol:

Hmmm a nebude uz Daryl tou dobou spis mrtvej??? :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Uz nas vidim jak v satcich a s umelejma zubama civime na streva zombiku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
25.11.14 07:52
@Alčák1 píše:
Počkejte tak já už to mám - už vím jak to bude pokračovat :mrgreen: ještě pár sérií a až nám bude u 108 série kolem 60 tak Judith to dá dohromady s Derylem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to budou tulící scény :mrgreen: :lol:

judith není mrtvá? já ji v neděli obrečela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
25.11.14 09:32

@lukresia A kde jsi přišla na to, že je mrtvá???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
25.11.14 09:40

@Gab-iii ve čtvrté sérii jak guvernér napadl věznic.. nějak to tak vyplynulo z toho jak našli to zakrvácené vajíčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí