Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petrushca píše:
Já jsem taky velký fanoušek!Taky už odpočítávám dny! Jsem zvědavá jak se dostanou z vagónu.
Řekla bych, že z vagónu je normálně vyvedou… jak bylo vidět v traileru jak klečí a oni na ně míří zbraněma. Řekla bych, že to bude chvíle kdy je vyvedou z toho vygónu a budou jim něco vykládat. ![]()
Já už viděla, je to např i tady http://www.serialycz.cz/…alking-dead/
Přesně jak jsem čekala…jednička akční, „živá“, nabušená. A zbytek už bude trošku pomalejší, dvojka je toho důkazem, ALE..ten konec mě dostal! Pořád přemýšlím nad tím, jak se asi musel chudák cítit, když mu jedl nohu a to před ním! A jak mu chutnala…
@Jani511 píše:
Přesně jak jsem čekala…jednička akční, „živá“, nabušená. A zbytek už bude trošku pomalejší, dvojka je toho důkazem, ALE..ten konec mě dostal! Pořád přemýšlím nad tím, jak se asi musel chudák cítit, když mu jedl nohu a to před ním! A jak mu chutnala…
Já jsem hlavně zvědavá na Morgana… všimli jste si ho po titulcích?
![]()
@Cmochy píše:
Já jsem hlavně zvědavá na Morgana… všimli jste si ho po titulcích?![]()
![]()
jo, ten je nějaký divný ![]()
No holky, já se musím dneska mrknout - jsem zvědavá
ještě jsem to neviděla
ale dneska si udělám pohodlíčko a hurá ![]()
Druhý díl 5 série - ten konec to bylo šílený, ale ještě že jsem viděla už i začátek 3.dílu kde se vyjasnilo co se stalo pak…
No holky, čím jsou v tom svrabu dýl, tím horší ale když si to vezmete logicky, tak mrtváci vše živé sežerou, je jich čím dál víc a víc a zásoby se tenčí - nebude mezi živými koho sežrat nebo spíš co. Jedině že by byly živáci vegetariáni - no přemýšlela jsem po tom druhém díle, co bych dělala
do toho malý dítě - strašná představa
akorát mi nejde do hlavy ten doktor nebo kdo to je, jak ho ten voják chce dostat do - teď nevím to město
že je zachrání - myslíte, že něco svede??? podle mě asi ne - moc mu nevěřím ![]()
Konečně uniklo na veřejnost rozuzlení celého příběhu (poslední série, kde je vše vysvětleno), proto prosím fanoušky, kteří si chtějí seriál vychutnat, bez toho aniž by věděli jak to celé nakonec dopadne, ať dále nečtou. Naštěstí nebylo by to AMC, kdyby si nenechalo otevřený konec, takže i přes celé rozuzlení příběhu Rickovi skupiny se v budoucnu fanoušci mohou těšit na případné pokračovaní.
V posledním díle poslední série a celého příběhu Rickovi skupiny je Rick Grimes postřelen. Vědec Eugene Porter ví co apokalypsu způsobilo. Za pomocí celé skupiny připraví lék, který se musí vyzkoušet. Smrtelně zraněný Rick se nabídne, že lék dobrovolně vyzkouší. Pokud se se po smrti promění je vše ztraceno, pokud se nepromění je lidstvo zachráněno.
Po podání léku a rozloučení s celou skupinou Rick Grimes umírá. Jeho tělo je mrtvé ale mozek bojuje s mutací. Najednou otevře oči a vypadá to, že lék nefungoval a z Ricka je Zombie. Rick otevře oči a vidí jak kolem postele stojí jeho žena Lori, přítel Shane a starý dobrý Hersheel. Rick myslí že je mrtev a že se potkává s mrtvou částí své skupiny. Pláče a vysvětluje, že se snažil všechny ochránit a omlouvá se, že se mu to nepodařilo. Lori, Shane a Hersheel mu vysvětlují, že byl postřelen.
Nakonec do místnosti vstoupí jeho syn Carl a Rick pláče, protože si myslí, že Carl také umřel. Nakonec se vše vysvětlí tak, že jsou všichni v pořádku, jediný kdy byl postřelen byl Rick Grames v prvním díle celého příběhu při policejní honičce a upadl do komatu, ze kterého se po podání nového léku probudil.
@mbab já jsem si to myslela
spekulovali jsme tu s manželem a tohle nás napadlo
ale stejně se na to těším ![]()
No jak jinak by to mohlo dopadnout. Toto je většinou typický americký konec. Tehdy před 100 lety jsem koukala na ztraceni. Hrozně jsem to žrala a od 2 nebo 3 série mi to nedávalo smysl, ani nevím jak to dopadlo - to byla úplně komolenina pak - přitom začátek dobrej.
TEĎ KDO NEČETL KONEC TAK NEČTĚTĚ!!!
Sice by mě zajímalo, jak tam vysvětlí třeba toho Heršla - vždyť ho potkaly během cesty + ostatní - no na to si fakt počkám. A když se mu to zdálo - tak nemůže mít vlastně ani Judith ![]()