Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27263
23.10.13 14:31

@Imane jojo to už nemusí být ani žádný příšery, protože prázdný velkoměsto je dost strašidelný samo o sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.10.13 14:31

Teda holky vy jedete :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
23.10.13 14:32
@Boudice23 píše:
Teda holky vy jedete :mrgreen: :mrgreen:

To víš, dítě spí, uklizeno, uvařeno, schne mi prádlo :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Imane
23.10.13 14:35

@Boudice23 Mně to nedá, ale OT, ten Tvůj nick, to je jako od té britské Boudiccy? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
27281
23.10.13 14:38

Ahoj holky… nepřispívala jsem, ale pročítala a čekala na čtvrtou sérii :palec:

Už stahuju druhej díl. První jsem ještě neviděla. Počkám na muže a dneska koukneme u večeře… těšim, těšim… :dance: :dance: :dance:

Jen přemýšlím - to těšení není zase až tak urputný tak nevím jestli nebude lepší vydržet co nejdýl a pak to skouknout najednou. Páč to týdenní čekání na další díl je pak fakt úmorný když už je člověk tak nažhavenej :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
23.10.13 14:39

@Imane myslíš podle té sochy královny?:D ne ne není :-)
ale aspoň mám další napad na profilovku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
23.10.13 14:50

@Boudice23
Mně totiž pořád napadala jenom Boudicca, keltská vůdkyně :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10650
23.10.13 15:09

@Imane dík za ten typ na tu minisérii, vypadá to dobře…kouknu…rychlouši jsou mrchy…byc chcípla během vteřiny…neuběhnu ani na tramvaj natož zombie co má v pr*eli vrtuli…
Warm bodies mě opravdu neláká…zamilovaná zombie tomu se fakt řiká horor..ale třeba tohle mi přišlo milý a celkem i vtipný:
http://www.csfd.cz/…222472-fido/
takovej dětskej zombie film :D
V poslední době mě uhranul jedině World war Z…to se mi fakt líbilo a zkoukla jsme to jednim dechem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
23.10.13 15:11

@Tuco V té World Z, tam hraje Pitt, že jo? Myslím, že to je ten důvod, proč jsem se na to nedívala :think: :mrgreen:.
Fido neznám :nevim:, ale taková zombie komedie je Zombieland? :). Je to úplně o ničem, ale vcelku legrace :lol:

• Citovat
  • Upravit
10650
23.10.13 15:13

Já legenda tam mi zas vadila romance…poslední černoch ajaká to náhoda narazí načernošku co vypadá jak modelka…to jsou fakt frky…ale ta část jak se potuluje sám liduprázdnym městem a jede jen sám za sebe se mi moc líbila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
23.10.13 15:19

@Tuco A mě romance ve filmech nevadí, a to z toho důvodu, že je to sice klišé, ale tak trochu nutné klišé. :mrgreen:
Vadí mi spíš romance typu James Bond a sličná superžena v každém díle :D

• Citovat
  • Upravit
10650
23.10.13 15:21

Na Pitta kašlat…taky ho nemusim…ale film má spád a ty prachy co do toho vrazili jsou na tom fakt vidět… :D
Zombieland mě zklamal…když už komedie se zombie tématikou tak u mě vede jasně
 http://www.csfd.cz/…rak-mrtvych/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
23.10.13 15:26

@Tuco Když ten Pitt je prostě…to se nedá vydržet, ale třeba to zkousnu a na film se podívám :D.
Soumrak mrtvých :pankac: :lol:
A Zombieland je totálně o ničem, nikde začne, nikde skončí, ale vcelku mě to bavilo.

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
23.10.13 16:25

Holky já jsem se tu nasmála :lol: :lol: Vy jste dobrý :pankac:

Jo a jinak já si myslím, že o tom léku se nedozvíme vůbec nic :nevim:

A v tom výzkumáku či co to bylo se jenom dozvěděli to s tím mozkem, ne? Jak se jim změní :think:

• Citovat
  • Upravit
27263
23.10.13 16:42

@Tuco já tě asi nechápu, u TWD ti vadí vztahy, u warm bodies ti vadí romantika, ale Fido, který je podobný právě warm bodies ti přišlo milý a vtipný. Hlava mi to nebere. Jak na Fido, tak na WB mi přišlo fajn, že je to oddych, naopak na TWD a třeba já legenda mi přišlo fajn, že je to napínák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí