Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Imane jojo to už nemusí být ani žádný příšery, protože prázdný velkoměsto je dost strašidelný samo o sobě.
@Boudice23 píše:
Teda holky vy jedete![]()
To víš, dítě spí, uklizeno, uvařeno, schne mi prádlo
![]()
@Boudice23 Mně to nedá, ale OT, ten Tvůj nick, to je jako od té britské Boudiccy? ![]()
Ahoj holky… nepřispívala jsem, ale pročítala a čekala na čtvrtou sérii ![]()
Už stahuju druhej díl. První jsem ještě neviděla. Počkám na muže a dneska koukneme u večeře… těšim, těšim…
![]()
Jen přemýšlím - to těšení není zase až tak urputný tak nevím jestli nebude lepší vydržet co nejdýl a pak to skouknout najednou. Páč to týdenní čekání na další díl je pak fakt úmorný když už je člověk tak nažhavenej
![]()
@Imane myslíš podle té sochy královny?:D ne ne není ![]()
ale aspoň mám další napad na profilovku
![]()
@Imane dík za ten typ na tu minisérii, vypadá to dobře…kouknu…rychlouši jsou mrchy…byc chcípla během vteřiny…neuběhnu ani na tramvaj natož zombie co má v pr*eli vrtuli…
Warm bodies mě opravdu neláká…zamilovaná zombie tomu se fakt řiká horor..ale třeba tohle mi přišlo milý a celkem i vtipný:
http://www.csfd.cz/…222472-fido/
takovej dětskej zombie film ![]()
V poslední době mě uhranul jedině World war Z…to se mi fakt líbilo a zkoukla jsme to jednim dechem…
@Tuco V té World Z, tam hraje Pitt, že jo? Myslím, že to je ten důvod, proč jsem se na to nedívala
.
Fido neznám
, ale taková zombie komedie je Zombieland?
. Je to úplně o ničem, ale vcelku legrace ![]()
Já legenda tam mi zas vadila romance…poslední černoch ajaká to náhoda narazí načernošku co vypadá jak modelka…to jsou fakt frky…ale ta část jak se potuluje sám liduprázdnym městem a jede jen sám za sebe se mi moc líbila…
@Tuco A mě romance ve filmech nevadí, a to z toho důvodu, že je to sice klišé, ale tak trochu nutné klišé. ![]()
Vadí mi spíš romance typu James Bond a sličná superžena v každém díle ![]()
Na Pitta kašlat…taky ho nemusim…ale film má spád a ty prachy co do toho vrazili jsou na tom fakt vidět… ![]()
Zombieland mě zklamal…když už komedie se zombie tématikou tak u mě vede jasně
http://www.csfd.cz/…rak-mrtvych/
@Tuco Když ten Pitt je prostě…to se nedá vydržet, ale třeba to zkousnu a na film se podívám
.
Soumrak mrtvých
![]()
A Zombieland je totálně o ničem, nikde začne, nikde skončí, ale vcelku mě to bavilo.
Holky já jsem se tu nasmála
Vy jste dobrý ![]()
Jo a jinak já si myslím, že o tom léku se nedozvíme vůbec nic ![]()
A v tom výzkumáku či co to bylo se jenom dozvěděli to s tím mozkem, ne? Jak se jim změní ![]()
@Tuco já tě asi nechápu, u TWD ti vadí vztahy, u warm bodies ti vadí romantika, ale Fido, který je podobný právě warm bodies ti přišlo milý a vtipný. Hlava mi to nebere. Jak na Fido, tak na WB mi přišlo fajn, že je to oddych, naopak na TWD a třeba já legenda mi přišlo fajn, že je to napínák.