Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17095
24.10.13 01:46

Ahoj,
tak jsem vás dočetla, uuuff :cert: :lol:

O vzniku nákazy se nedověděli skoro nic, jen to, že lidský mozek neměli prozkoumaný na 100% a ví jen to, že po smrti, kdy by měl mozek umřít, tak nějaký elktrovýboje ho znova nakopnou, ne síce plnohodnotně, ale dost natolik, aby mrtvák vstal, chodil, hledal krev a žral. Teorií bylo více, ale už to nestihli prozkoumat. Ani co to způsobuje, ani jak to léčit, jen že se musí vyřadit mozek z provozu.

Myslím, že se nikdy nedovíme, jak to začalo, protože ten seriál má být o něčem jiným. O přežití v apokalypse a jejího vlyvu na vztahy, myslím.

Mně spíš hypoteticky zajímá, jak by to jako skončilo. Myslím ta nákaza mrtváků. Přece nemůžou 60 let chodit po světě, vyzabíjet všechny mrtváky. Jednou i ti živí umřou. A jak by jako přirozeně vyhynuli? Jsou mrtví, tak by měli hnít, rozkládat se, mělo by z nich odpadávat maso. Podle toho by se dalo zhruba odhadnout, kdy kdo umřel. Čerstvej mrtvák drží víc pokupě než starej, ne? Takže dokud bude něco držet maso na kostech, budou chodit? :nevim: A oni sice žerou, ale už netráví, nezpracovávaj, jak jednoho nažraného zabili, tak měl v břichu kousky syrového masa, nenatráveného. Takže nemůžou stejně žít déle, než do úplného rozkladu masa a šlach.

Přemýšlel jste nad tím někdo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
24.10.13 03:56
@fanynka.serialu píše:
Ad Světová válka Z - měla jsem celkem velká očekávání, ale nenaplnily se, opravdu spíše nuda…B. Pitt taky nuda… Já tedy primárně nevyhledávám tu tematiku zombies, ale jakoukoliv apokalypsu, takže za mně, čím více psychologie a méně bojů s chodcema, tím lépe :). Třeba teď se dívám na Přežít! - tímto děkuji za tip :palec:.Holky a sledujete některá Pretty Little Liars? Sice trochu mimo mísu, ale přiznám se, že jsem se taky nemohla odtrhnout :roll:. Už jsou přeložené titulky k tomu speciálnímu dílu.

jj, já koukám, dík, jdu stahovat, nějak nestíhám :D ještě je novej díl Supernatural a taky The biggest loser, mám toho hodně :D

• Citovat
  • Upravit
Elessar
24.10.13 03:58
@PetiteFillette píše:
Já jdu na druhý pokus zkouknout ty Vlákna. Včera jsem u toho nudou usnula. Probudila jsem se na chvilku, když si hl. hrdinka sama rodila dítě a mlátila čímsi do obilí, aby z toho udělala mouku.
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: tak to jsem na to zvědavá :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Elessar
24.10.13 07:41
@Jazz27 píše:
Ahoj,
tak jsem vás dočetla, uuuff :cert: :lol:

O vzniku nákazy se nedověděli skoro nic, jen to, že lidský mozek neměli prozkoumaný na 100% a ví jen to, že po smrti, kdy by měl mozek umřít, tak nějaký elktrovýboje ho znova nakopnou, ne síce plnohodnotně, ale dost natolik, aby mrtvák vstal, chodil, hledal krev a žral. Teorií bylo více, ale už to nestihli prozkoumat. Ani co to způsobuje, ani jak to léčit, jen že se musí vyřadit mozek z provozu.

Myslím, že se nikdy nedovíme, jak to začalo, protože ten seriál má být o něčem jiným. O přežití v apokalypse a jejího vlyvu na vztahy, myslím.

Mně spíš hypoteticky zajímá, jak by to jako skončilo. Myslím ta nákaza mrtváků. Přece nemůžou 60 let chodit po světě, vyzabíjet všechny mrtváky. Jednou i ti živí umřou. A jak by jako přirozeně vyhynuli? Jsou mrtví, tak by měli hnít, rozkládat se, mělo by z nich odpadávat maso. Podle toho by se dalo zhruba odhadnout, kdy kdo umřel. Čerstvej mrtvák drží víc pokupě než starej, ne? Takže dokud bude něco držet maso na kostech, budou chodit? :nevim: A oni sice žerou, ale už netráví, nezpracovávaj, jak jednoho nažraného zabili, tak měl v břichu kousky syrového masa, nenatráveného. Takže nemůžou stejně žít déle, než do úplného rozkladu masa a šlach.

já pořád doufám, že je všechny pobijou, ale je to hodně naivní představa :D spíš mě zajímá, jestli i ta malá už má virus v sobě nebo se narodila „čistá“. To by pak měli plodit víc dětí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13943
24.10.13 08:02

@Acinore Kdo mi to tu ten film poradil? Vůbec se mi to nelíbilo. Zpracování úděsný i na rok 84. Ty seškvařený děti fakt ukazovat nemuseli. Děj nudnej do tý doby, než to bouchlo, takže půlka filmu naprosto o ničem, ale fakt naprosto. Držela jsem víčka silou moci, hrozná nuda. Pak po výbuchu už se to dalo sledovat, ale zase ty scény.. No a ten konec.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
24.10.13 08:17
@PetiteFillette píše:
@Acinore Kdo mi to tu ten film poradil? Vůbec se mi to nelíbilo. Zpracování úděsný i na rok 84. Ty seškvařený děti fakt ukazovat nemuseli. Děj nudnej do tý doby, než to bouchlo, takže půlka filmu naprosto o ničem, ale fakt naprosto. Držela jsem víčka silou moci, hrozná nuda. Pak po výbuchu už se to dalo sledovat, ale zase ty scény.. No a ten konec.. :roll:

tak to jsem ráda, to bych možná zkouknout mohla :D někdo tu psal jak je to depresivní, já zase věřila že to bude nuda, už proto že to vzniklo v 84 :D

• Citovat
  • Upravit
Medžika
24.10.13 08:46
@Jazz27 píše:
Ahoj,
tak jsem vás dočetla, uuuff :cert: :lol:

premyslel ale bohuzel kazí to dojem ze serošu :-D ale z prachu jsi a v prach se obrátíš :-D :-D podleme az Twd skocí bude poslední epizoda o tom jak zivot zvítezil.. Nebo nezvítezí a prijdov zase dinosauři třeba :lol: nebo ty papoušci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13943
24.10.13 09:21
@Acinore píše:
tak to jsem ráda, to bych možná zkouknout mohla :D někdo tu psal jak je to depresivní, já zase věřila že to bude nuda, už proto že to vzniklo v 84 :D

Jako ty scény jsou fakt hrozný, když si uvědomíš, že to je v dnešní době ne až tak nereálné. Navíc je to natočené tak, že to vypadá, jako historický film s autentickými záběry. Jako na tu dobu opravdu kvalitně udělaný exteriéry. Ale celkově je to zpracování fakt nuda, i když pominu to, že to je starý film.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
24.10.13 09:59

@Jazz27 Nad tím jsem přemýšlela, teoreticky když se zrodí pár nových dětí, zabijou se postupně všechny zombie, tak by měl být svět čistej :nevim: Jinak když teda mají virus v sobě (předpokládám že mají např super imunitu, že to u nich nepropuklo) tak kdyby cítili že umírají, tak by je někdo známý zabil a spálil, místo pohřbu :lol: A nové děti snad mít virus v sobě nebudou :think:

• Citovat
  • Upravit
24.10.13 11:32
@Térouš píše:
Teda ženský, vy jste drbalky:-))) a Daryla chci zase!!!ta fotka je mnam :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:
ja byla celej den ve skole. prednaska od 8.00- 16.30 bez pauzy, myslela jsem, ze spadnu pod zidli 8o 8o 8o 8o

A co studuješ? Mně se podařilo dokončit druhý ročník navazazujícího Mgr., stihla jsem to tak, tak, v září. Některým spolužačkám už bledne diplom na stěně, já slavila uzavření ročníku :). Přerušila jsem studium, chci se přihlásit na státnice v lednu, diplomku až v létě, nejsem schopna to dát nějak dohromady. Ale je to obor sociální práce, takže nic náročného, jako jiná studia. Ale je to můj druhý pokus o Mgr. Promrhala jsem už dva roky na jiné škole…Tak držím palce, ať to zvládáš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.13 11:41

Ad Vlákna - to jsem doporučila já, ten zdlouhavý začátek ukazující každodenní nudný život my ani nevadil. Je to hraný dokument a mě ten film zkrátka pohltil, i když tam nikoho nehoní zombíci :lol:. V jednom filmu (možná ve 28 týdnů po té) myslím bylo, že zombie postupně vyhladověli (ale zrovna v tomhle filmu jedna matka se synem byli přenašeci - kousnutí přežili, ale ostatní se od nich nakazili), takže to nikdy neskončilo. Ale mám pocit, v TWD jsou mrtvoly zchátralejší a mají měkčí lebky :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
24.10.13 11:58

Mně jde o to, že kdyby je všechny nevybili, tak jak zombící pojdou? Vyhladovět asi nemůžou, když netráví a neobnovují se, můžou bloudit krajinou i několit let, než se úplně rozpadnou, ne? @fanynka.serialu Mi stačilo, jak ten jeden se protláčel tím pletivem, jak brambora do salátu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
24.10.13 13:15

@Jazz27
Tak nad tím bych ani nepřemýšlela, to nemá logiku žádnou, když je někdo mrtvý, tak se prostě rozkládá. Takže časem by se vlastně měli rozložit sami a tím by to skončilo, ledda, že by třeba ten virus zpomaloval rozklad těla :) :think:. A u těch narozených dětí, ty to budou mít taky, to je jako AIDS, pokud ho má matka, má ho i dítě, pokud nebere speciální léky. :think:

• Citovat
  • Upravit
Medžika
24.10.13 13:19
@Imane píše:
@Jazz27
Tak nad tím bych ani nepřemýšlela, to nemá logiku žádnou, když je někdo mrtvý, tak se prostě rozkládá. Takže časem by se vlastně měli rozložit sami a tím by to skončilo, ledda, že by třeba ten virus zpomaloval rozklad těla :) :think:. A u těch narozených dětí, ty to budou mít taky, to je jako AIDS, pokud ho má matka, má ho i dítě, pokud nebere speciální léky. :think:

No me prijde ze virus spíš rozklad urychluje protoze cerstvej mrtvák vypadá jak kdyby tejden lezel na slunjíčku :roll: a dokazou mu hned rozslapnout hlavu jak meloun :think:

• Citovat
  • Upravit
Imane
24.10.13 13:21
@magicalee píše:
No me prijde ze virus spíš rozklad urychluje protoze cerstvej mrtvák vypadá jak kdyby tejden lezel na slunjíčku :roll: a dokazou mu hned rozslapnout hlavu jak meloun :think:

Vždyť jsem říkala, že to logiku nemá. :lol: Umíš si představit, že někomu jen tak probodneš hlavu nožem? To asi ne. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!