Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky sleduju. Už se moc těším na pondělí. zamotává se to čím dál tím víc. Jedinej seriál kterej sleduju. ale stojí za to.
@PetiteFillette oooo, děkuji, tvl, já tady kolikrát koumu, co a jak udělat, ten přijde k počítači a okamžitě něco předělá.
Taky mi nějak udělal, že už se mi nedá šipkama rollovat po obrazovce, ale skáče mi to jako PageUp nebo PageDown. Umíš i tohle? Aby se mi to zase při podržení šipky dolů pomalu posouvalo?
@Jazz27 Asi záleží, co máš za systém, já mám osmičky.. Zkus tohle, nevím jistě, jestli je to ono a nechce se mi to zkoušet ![]()
Start - Ovládací panely - Myš - Kolečko - Otočení kolečka o jeden krok posune zobrazení o : následující počet řádků.
@fanynka.serialu Ošetřovatelství:-) takže trochu podobné, obě pro lidi ![]()
Ad smrt- ono to neni o jedu
. kdyz clovek zemre, proste se zacne samonatravovat a dale bakterie prirozene zijici ve strevech z nich vyjdou do tech autolyzou zmenenych organu, zmnozi se a tim se zapocne hnilobny proces. zadnej jed v cloveku neni
![]()
@Térouš píše:
P. S. kdo by chtel vedet vic, mam z patologie zkousku
A jak tedy dlouho trvá než se lidské tělo úplně rozloží? Veškeré tkáně a zůstane jenom kostra?
Asi záleží, v jakém se nachází prostředí, že?
@Lindsay15 Vím, že i v určitém prostředí, vzduchu, teplotě, se může i přirozeně mumifikovat.
@Imane pravdu díš sestro
![]()
přirozená mumifikace nastává nejčastěji v prostředí s co nejmenší koncentrací vzduchu