Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Imane
24.10.13 20:51

@Térouš Ó děkuji, že jsi mě ujistila, že tu nešířím bludy. :potlesk:.
Jednou jsem pomáhala s restaurováním cínových rakví v kryptě, byl tam poměrně suchý vzduch a stála teplota v zimě, v létě a vím, že těla byla naprosto přirozeně mumifikovaná.

• Citovat
  • Upravit
8743
24.10.13 20:53

@Imane teplota je neméně důležitá- máš tedy zajímavou práci :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
24.10.13 20:54

@Térouš Tak ona to není moje práce přímo, bylo to v rámci mé práce. Byla jsem tam jako takový „dozor“, aby vše bylo v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
8743
24.10.13 21:00

@Imane i tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
24.10.13 21:01

DRBNÝÝÝÝ :D
no holky moj teorie je víceméně stejná jako vaše. Podle mě můžou vymlátit většinu chodců ve svém okolí, dejme tomu v okruhu 10km, jenže chodci je cítí, takže když vyjedou z teritoria, tak se za nima zase potáhnou, ale zbavit se jich úplně určitě nelze. Každopádně jak bylo řečeno mrtváci se rozpadají, ale chvíli to trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
24.10.13 21:01

@Térouš Jako myslíš, že je zajímavé, že jsem trávila celý pracovní den mezi 20 mrtvolama, jo? :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
8743
24.10.13 21:03

@lleennttiillkkaa jestli oni se rozpadnou ale i v twd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
24.10.13 21:03

@Imane no jiste, lepsi nez drepet v kanclu ne? ja taky musim mit akci :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
24.10.13 21:04
@lleennttiillkkaa píše:
DRBNÝÝÝÝ :D
no holky moj teorie je víceméně stejná jako vaše. Podle mě můžou vymlátit většinu chodců ve svém okolí, dejme tomu v okruhu 10km, jenže chodci je cítí, takže když vyjedou z teritoria, tak se za nima zase potáhnou, ale zbavit se jich úplně určitě nelze. Každopádně jak bylo řečeno mrtváci se rozpadají, ale chvíli to trvá.

Ale nakonec by se měli rozpadnout všichni a tím by to mělo skončit.

• Citovat
  • Upravit
Imane
24.10.13 21:04

@Térouš :potlesk: :palec:
Ony ty mrtvoly byly neskutečně akční :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
27264
24.10.13 21:05

@Térouš určitě jo, třeba v posledním díle jak se tlačili na ten plot, tak jednomu se začal plot prořezávat tělem, ale spíš to bylo jak když zajíždí nůž do másla. No a v díle kde byl Glen s Meggie zajatý ve woodburry, tak Glen docela jednoduše mrtvákovi urval ruku, což podle mě s normálním živým lidským tělem neuděláš, pokud nejsi supersilák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
24.10.13 21:06

@Imane :lol: to snad ne, Daryl to prezije!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
24.10.13 21:07

@Imane tak nebyly a bud za to rada, ale celkove poznavani noveho. aspon budes nachystana, az ji potkas na ulici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
24.10.13 21:07

@Térouš Ne, ty kokso, to nebyl spoiler :mrgreen: :mrgreen:, to jsem myslela, že kdyby to mělo mít logiku, tak se prostě jednou všichni chodci samovolně rozloží a tím ta apokalypsa skončí sama od sebe. Zbydou jen kostry a ty chodit nemohou.

• Citovat
  • Upravit
8743
24.10.13 21:08

@lleennttiillkkaa nezkousela jsem to ani s mrtvolou covece :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat