Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lindsay15 trailer je ale úvodní, ne? Trailery běží v kině, než se začne film vysílat. Jako shrnutí, o čem asi to bude a zajímavé scény nebo momenty. To je hlavně lákadlo.
@Imane Ježíš, takže zase telenovela, to budou natahovat jak LOST, pak to úplně ztratí smysl.
@Imane Já myslím že 5. série bude, přece to neutnou když to má takovou sledovanost ![]()
@Jazz27 Myslím, že skončí včas. The Lost totálně podělali, souhlasím. Tady to snad tak nedopadne, protože komiks má pořád ještě smysl a nové nápady a jsem upřímně zvědaví, zda se z něho něco objeví teď ve 4. sérii, jak je slibováno.
Např. psychopat Negan, co zabil Glenna nebo kanibalové
@Imane Kanibalové? WOW… Glenn mrtvej? To doufám neeee
Označte si text myší kdo to chcete číst ![]()
@Lindsay15 Kirkman (autor komiksu) totiž potvrdil, že letošní série bude mít nejvíce událostí z komiksu, bo si diváci stěžovali, že v komiksu má spoustu dobrých nápadů a do TV je nedají. Jo, kanibalové tam jsou, ale skupina se s nimi vypořáda docela rychle a Negan umlátí Glenna bassebalovou pálkou
@Imane píše:
@Lindsay15 Kirkman (autor komiksu) totiž potvrdil, že letošní série bude mít nejvíce událostí z komiksu, bo si diváci stěžovali, že v komiksu má spoustu dobrých nápadů a do TV je nedají. Jo, kanibalové tam jsou, ale skupina se s nimi vypořáda docela rychle a Negan umlátí Glenna bassebalovou pálkou
piš to jako @Lindsay15, ty malý písmena mě lákaj ještě víc
![]()
@Imane Jako kanibalové normální zdraví lidi, jo?
Glena mi bude líto, jestli umře… Maggie se zblázní ![]()
@Acinore Ty jsi dobrá, to se tady budeme s @Lindsay15 navzájem zmiňovat a text bude prázdný. ![]()
@Lindsay15 Ano, skupina lidí, co jí jiné lidi. V komiksu chytili Dalea, ten je ale už mrtvý od 2 série a uřízli a snědlu mu jen nohu. Jo a myslím, že Negan bude, snad mají už i herce
@Imane píše:
@Acinore Ty jsi dobrá, to se tady budeme s @Lindsay15 navzájem zmiňovat a text bude prázdný.
no áááá?
ale aspoň mě to nebude lákat, označování myší je náročný
![]()