Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jazz27
To by to měl mít ve slinách, protože škrábnutí nebo krev nikomu smrt nezpůsobí ![]()
@Jazz27 píše:
@Imane tak to já jen tak, jak tady rozjíždíte různé teorie. Ze začátku mě totiž hrozně zajímalo, jak je to možné, jak to vzniklo a proč, ale už mi to ani tolik nevadí, že se to nedovím.K tomu rozkladu, tak víme, že při rozkladu těla se vytváří jedy, které to maso rozkládají. A když pak takovej jedovatej mrtvák kousne, tak ten jed přenese a vlastně urychlí rozklad i toho zdravého masa. Takže to ani nemusí způsobovat virus, ale přímo ty mrtváci, jako otrava krve nebo gangréna. A tak mě napadá u toho, viděla jste některá na mrtvákovy červy nebo nějakej hmyz? V přírodě taky urychlují rozklad, ale tyhle obživlí jsou asi toxický i pro červíky
to jsem taky chtela zmínit cervíkum asi nechutná.. ![]()
@Lindsay15
Vždyť tam mají ksichty celé od krve, jak je likvidují, jsou špinaví, a nic jim není. ![]()
@Imane asi jo, proto se po kousnutí proměňují, jenže to by měla být toxická i krev, ale ta není. A logicky, mrtváci by neměli mít sliny, že? To jsou takové ty detaily, ale nebudu hnidopich, přesto mě to baví, ty teorie ![]()
@magicalee Tak to jsem upřímně zvědavá, jak dlouho Ti tahle profilovka vydrží. ![]()
@Jazz27 Jsi mi připomněla, že jsem četla, že když točili nějaké scény na podzim a bylo chladno, tak potom museli hercům, co hrají chodce, trikem umazávat páru od pusy, protože chodci přeci nedýchají ![]()
@Imane píše:
@Jazz27 Jsi mi připomněla, že jsem četla, že když točili nějaké scény na podzim a bylo chladno, tak potom museli hercům, co hrají chodce, trikem umazávat páru od pusy, protože chodci přeci nedýchají
vidíš to, to mě nenapadlo ![]()
Teda vy ty teorie rozjíždíte ![]()
Mě takhle nedají spát filmy s návraty do minulosti.. Naběhnou myšlenky na časovou smyčku a jak je to všechno nemožné a jsem v pr.. ![]()
Příspěvek upraven 24.10.13 v 14:12
@Imane píše:
@magicalee Tak to jsem upřímně zvědavá, jak dlouho Ti tahle profilovka vydrží.
Je to mezi profilofka nemuzu najit tu pravou ![]()
@Imane Že by to byli kouzelníci?
Tak to mě nenapadlo, že by jim museli mazat páru u pusy ![]()
Taky od malicka kdy mi mama vysvetlila jak funguje film nemuzu prestat premyslet obcas na jútubku projedu jak se co natacelo a tak.. A pak mi u vsech filmu a sérošú behaj teorie ale Twd sem se to snazila neresit a jen vychutnávat děj..a pak sem nasla tuhle diskuzi na ty sliny jsem taky chtela reagovat ale jak víte sem tu na telefonu tak hodne veci polknu
![]()
@Lindsay15 Jojo,, museli, myslím, že to byla nějaké scéna ve druhé sérii, jak točili v noci a byla zima, tak to potom museli upravit. Mě by to taky nenapadlo.
KUA, MALEJ nšco pomačkal na noťasu a mám obrazovku o 90° otočenou, kua kua, co s tím?