Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@magicalee To jsou tvoje bačkůrky na doma?
Já jsem skromnější, chtěla jsem papuče s čuníky loni na Vánoce, ale přítel okomentoval můj chtíč tím, že bych byla třetí kolo u vozu.
Trvalo mi týden, než jsem to z ničeho nic pochopila a náležitě se hluboce urazila ![]()
@Maculinka píše:
@magicalee To jsou tvoje bačkůrky na doma?Já jsem skromnější, chtěla jsem papuče s čuníky loni na Vánoce, ale přítel okomentoval můj chtíč tím, že bych byla třetí kolo u vozu.
Trvalo mi týden, než jsem to z ničeho nic pochopila a náležitě se hluboce urazila
Tak mi dej dva -týdny ![]()
Ne ne, bohuzel nemam je doma -ale bylo by fajn mit doma hned dva ![]()
Ep.5 Internace:Různí nepřátelé ohrožují Ricka a skupinu, přežívši a vězení se nachází na okraji bodu zlomu.
Ep.6 Živá návnada:Členové skupiny se stále snaží udržet si svou lidskost, která je ohrožena.
Ep.7 Mrtvá váha:Něco nového se odehráva v táboře, noví členové mohou ohrozit mír.
@Imane píše:
Ep.5 Internace:Různí nepřátelé ohrožují Ricka a skupinu, přežívši a vězení se nachází na okraji bodu zlomu.
Ep.6 Živá návnada:Členové skupiny se stále snaží udržet si svou lidskost, která je ohrožena.
Ep.7 Mrtvá váha:Něco nového se odehráva v táboře, noví členové mohou ohrozit mír.
díky
![]()
@Imane píše:
naštěstí se tam nic moc nepíše ![]()
@Imane ježíš a co je zase synopse? A jaký je rozdíl mezi synopsí a spoilerem?
@Jazz27
Synopse je oficiálně vydaný popis dílu nebo filmu. Neobsahuje žádné zásadní informace, spoiler obvykle jo. ![]()
@Imane spoiler je ukázka, ne? A v té ukázce je to vždy tak sestříháný, aby ukázali něco důležitého, ale aby nebylo jasné, co a jak a proč? Aby nabudili a vzbudili otázky?
No já jsem fakt zvědavá, jak to dopadne. A tahle série je poslední, nebo to budou natahovat do nekonečna, dokud to bude mít jakou takou sledovanost? Jak končí komix?
@Jazz27 Tak se to taky dá říct, ale je to třeba i opravdu zásadní informace, která někde unikla z děje na veřejnost.
@Jazz27 píše:
No já jsem fakt zvědavá, jak to dopadne. A tahle série je poslední, nebo to budou natahovat do nekonečna, dokud to bude mít jakou takou sledovanost? Jak končí komix?
O nějaké 5 sérii nepadlo prozatím ani slovo. Sledovanost mají extrémně vysokou. A komix neskončil nijak, stále pokračuje a vydávají se nová čísla.