Seriál Živí mrtví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3165
24.10.13 23:14

@magicalee To jsou tvoje bačkůrky na doma? :mrgreen: Já jsem skromnější, chtěla jsem papuče s čuníky loni na Vánoce, ale přítel okomentoval můj chtíč tím, že bych byla třetí kolo u vozu. :roll: Trvalo mi týden, než jsem to z ničeho nic pochopila a náležitě se hluboce urazila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
24.10.13 23:18
@Maculinka píše:
@magicalee To jsou tvoje bačkůrky na doma? :mrgreen: Já jsem skromnější, chtěla jsem papuče s čuníky loni na Vánoce, ale přítel okomentoval můj chtíč tím, že bych byla třetí kolo u vozu. :roll: Trvalo mi týden, než jsem to z ničeho nic pochopila a náležitě se hluboce urazila :mrgreen:

Tak mi dej dva -týdny :mrgreen:
Ne ne, bohuzel nemam je doma -ale bylo by fajn mit doma hned dva :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8743
25.10.13 10:09

@Maculinka tak to potesi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
25.10.13 13:19

Ep.5 Internace:Různí nepřátelé ohrožují Ricka a skupinu, přežívši a vězení se nachází na okraji bodu zlomu.
Ep.6 Živá návnada:Členové skupiny se stále snaží udržet si svou lidskost, která je ohrožena.
Ep.7 Mrtvá váha:Něco nového se odehráva v táboře, noví členové mohou ohrozit mír.

• Citovat
  • Upravit
Elessar
25.10.13 13:21
@Imane píše:
Ep.5 Internace:Různí nepřátelé ohrožují Ricka a skupinu, přežívši a vězení se nachází na okraji bodu zlomu.
Ep.6 Živá návnada:Členové skupiny se stále snaží udržet si svou lidskost, která je ohrožena.
Ep.7 Mrtvá váha:Něco nového se odehráva v táboře, noví členové mohou ohrozit mír.

díky :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Elessar
@Imane píše:
Ep.7 Mrtvá váha:Něco nového se odehráva v táboře, noví členové mohou ohrozit mír.

naštěstí se tam nic moc nepíše :D

• Citovat
  • Upravit
Imane
@Acinore píše:
díky :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To jsou synopse, ne spoilery! 8)

• Citovat
  • Upravit
Lindsay15
25.10.13 13:37

@Imane Hmmm,hmmm :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
17095
25.10.13 14:15

@Imane ježíš a co je zase synopse? A jaký je rozdíl mezi synopsí a spoilerem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
25.10.13 14:16

@Jazz27
Synopse je oficiálně vydaný popis dílu nebo filmu. Neobsahuje žádné zásadní informace, spoiler obvykle jo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17095
25.10.13 14:21

@Imane spoiler je ukázka, ne? A v té ukázce je to vždy tak sestříháný, aby ukázali něco důležitého, ale aby nebylo jasné, co a jak a proč? Aby nabudili a vzbudili otázky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
25.10.13 14:22

@Jazz27 Ukázka je trailer :P

• Citovat
  • Upravit
17095

No já jsem fakt zvědavá, jak to dopadne. A tahle série je poslední, nebo to budou natahovat do nekonečna, dokud to bude mít jakou takou sledovanost? Jak končí komix?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane

@Jazz27 Tak se to taky dá říct, ale je to třeba i opravdu zásadní informace, která někde unikla z děje na veřejnost.

• Citovat
  • Upravit
Imane
25.10.13 14:23
@Jazz27 píše:
No já jsem fakt zvědavá, jak to dopadne. A tahle série je poslední, nebo to budou natahovat do nekonečna, dokud to bude mít jakou takou sledovanost? Jak končí komix?

O nějaké 5 sérii nepadlo prozatím ani slovo. Sledovanost mají extrémně vysokou. A komix neskončil nijak, stále pokračuje a vydávají se nová čísla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!