Život s blížencem - nervákem

81
14.4.20 19:52

Život s blížencem - nervákem

Ahoj holky, potřebuji názor na život s nervákem ve znamení blíženců. Nemáte některa zkušenosti? Přítel je hodný, obětavý, starostlivý, ale je to typický blíženec (dvojí osobnost),jeden den přijde nadšený, plný života a druhý den, naštvaný a protivný „spratek“. Dokáží ho vytočit maličkosti jako plné parkoviště před domem, prázdný regál v obchodě, nebo vybitý notebook. Začne si mumlat pod vousy, nadávat, používat slova jako na vše s***,jděte všichni někam, nechte mě být atd. Snažím se to přehlížet a brát ho takového jaký je, je to jeho povaha,ale.jsem hodně citlivá a beru si ty jeho nálady osobně. Díky za jakoukoli radu nebo předání zkušenosti????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
544
14.4.20 19:58

Jej, jsem taky Blíženec a taky to tak občas mívám, ale myslim, že se umím dost krotit. Je to povaha no, tu nezmění. Tata je taky takový, prostě to přehlížet, nebo naopak utěšovat, že přeci to není taková hrůza.. no tak bóže, plné parkoviště-zaparkujem jinam. Vybitý notebook? No tak se nabije, a co? :D Osvědčilo se převracet ty „nejhorší“ věci na prkotiny, které se snadno vyřeší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
14.4.20 20:01

NZdarek, mam doma nervaka a nekdy to je fakt dost tezky. Ale rikam si, ze kazdy ma svoje. Ze zacatku jsem si to brala dost osobne a nekokikrat to obrecela, ale ted uz z toho mam srandu. Kazdy ma negativni vlastnosti. Resim to tak, ze necham manzela vyvztekat, vynadavat a delam, ze neni, nemluvim na nej… On pak sam prijde, az vychladne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9765
14.4.20 20:03

Mám zkušenost, žiju se sebou už skoro 40 let :mrgreen: Taky mám tendenci se nechat vytočit a brblat si pod vousy, praštit s myší… ale za chvíli to přejde, prodýchám to. Nejlepší je mě v tu chvíli zcela ignorovat. Manžel se to naučil (já zase ignoruju jeho občasné výbuchy), ví, že to není mířené na něj a máme spokojené manželství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.4.20 20:03

@Nikol-aa mám jednoho doma, syna.. Je na zabití.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
14.4.20 20:10

@TeSudička Ano,ten můj taky vychladne a pak je samá sranda… jenže já jsem zase tak citlivá, že pak mám křeče v břiše a čekám s jakou přijde domů. Kolikrát je i v sexu jak kdyby nemohl vydržet, a druhý den mě odmítne jak kdybych byla prašivá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
14.4.20 20:12

Manžel je býk. Někdy to je na palici, hlavně když není po jeho, tak se to neobejde třeba bez nějakého kousku zničeného nábytku… Neskutečný nervák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
14.4.20 20:13

@Jahru kdybych si umělá říct, že to není mířeno na mě… jelikož jsem s ním doma sama jediná, mám pocit že to odnesu já. Nemá tvůj muž radu, jak se naučit to ignorovat? Já si vždy říkám že to vydržím ale pak v té situaci se rozbrečím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
14.4.20 20:19

Nesváděla bych to na znamení, tohle je povaha a je na něm, zda na sobě chce pracovat nebo ne. Pokud ti to hodně vadí a jeho nálady těžce neseš, bylo by dobré mu to říct, aby věděl, že by to měl trochu tlumit. Pokud ale on nebude chtít nic měnit, pak bys možná měla zvážit, zda s ním chceš zakládat rodinu, protože moje zkušenost je, že negativní vlastnosti se s věkem stupňují, nebo zda to jeho dobré vlastnosti bohatě vykompenzují a ty tuhle jednu negativní vlastnost budeš schopná přehlížet, aniž bys měla celý život nervy, kdy tvůj muž zase vybouchne. Jinak pokud se někdo rozčiluje nad prkotinou, reaguji stylem „no šmarja, tak jsou vyprodané jahody, koupíme si ostružiny“ a dám jasně najevo, že s mou účastí na vztekání se dotyčný nemá počítat.

• Citovat
  • Upravit
4164
14.4.20 20:20

Zkušenost? To že je Blíženec s tím nemá nic společného. Je to prostě nervák a astrologii v tom nehledej ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
14.4.20 20:23

@Lalelale já jsem mu to řekla několikrát, když už byl v klidu. Omluvil se, že to ví, ale v tu chvíli ho to tak vytočí. Řekl mi i že si to nemám tak brát, já když odejdu a dělám že si ho nevšímám, tak přijde a sám se snaží to odlehčit… jenže jak jsem psala, to já už jsem skoro na rozbrečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
14.4.20 20:27

Já teda taky na znamení nevěřim, ale je to jak popis mě :mrgreen: (sem blíženec) Ale muž je taky blíženec a tydle stavy nemá. Syn o chlup neni blíženec (začátek raka) a tyjo :lol: poznávám se tam. :lol:
No ale rada nevim, přejít jakoby nic asi, to je uplně iracionální chvilka, temno před očima. Jak to přišlo tak to odejde.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
14.4.20 20:33
@Nikol-aa píše:
@Lalelale já jsem mu to řekla několikrát, když už byl v klidu. Omluvil se, že to ví, ale v tu chvíli ho to tak vytočí. Řekl mi i že si to nemám tak brát, já když odejdu a dělám že si ho nevšímám, tak přijde a sám se snaží to odlehčit… jenže jak jsem psala, to já už jsem skoro na rozbrečení

A kdybys ses opravdu rozbrečela, nehlo by to s ním? Aby viděl, jak moc jeho neschopnost se v danou chvíli ovládnout kvůli blbému parkovacímu místu má na tebe dopad? Pokud to nepůjde, tak to nepůjde. A v tu chvíli si prostě rozmysli, jestli jsi schopná se obrnit a brát ho tak, jak je, s tím že má plno hezkých vlastností a když zrovna chytne slinu, tak jen protočíš oči, nebo jestli každý týden budeš brečet v koupelně. Tohle už si musíš urovnat ty sama. Za sebe třeba můžu říct, že nerváka bych vedle sebe nesnesla, i kdyby byl jinak bezchybný.

• Citovat
  • Upravit
81
14.4.20 20:38

@Lalelale když se rozbrečí, omluví se a kouka jak puk, pak mi řekne že to tak nemyslel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
14.4.20 20:38

Jsem blíženec a přesně mě vystihuje co píšeš.. Mě se ale nálady mění klidně z minuty na minutu.. Ač se to snažím regulovat, tak se kolikrát nedaří.. Doma si nato už zvykli a když mám vztek, raději na mě nemluví :mrgreen: Kolikrát jsem na nervy sama ze sebe.. Když mě něco začne vytáčet, tak to přestanu dělat na pár minut a pak se k tomu vrátím.. Pokud mě ale štvou nějaké řeči, prostě je vypouštím, nereaguji a ignoruji.. Bohužel život s takovým člověkem je těžký a není rady.. Jen asi s tím člověkem nebýt.. Já jsem hodná, ochotná, naslouchá a snažím se lidem ve svém okolí pomáhat (rozdala bych se) ale když mě někdo nase** tak to stojí zato :nevim: Moje mamina by ti mohla výprávět jaká jsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí