Život ve vězení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
25.2.20 08:38
@free333 píše:
Taky děkuji za tip, možná je dobré to mít preventivně doma, aby pak člověk nebyl zaskočený… :)

Myslím, že máš pravdu..člověk se může teď posmivat a ohrnovat nos nad druhými, ale je to jen do doby, než se něco stane jemu nebo v jeho rodině, pak je rád, že sežene informace, kde se dá. Nikomu knihu nevnucuji, pouze doporučuji, že se mi líbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
25.2.20 08:51
@Cicutka píše:
Myslím, že máš pravdu..člověk se může teď posmivat a ohrnovat nos nad druhými, ale je to jen do doby, než se něco stane jemu nebo v jeho rodině, pak je rád, že sežene informace, kde se dá. Nikomu knihu nevnucuji, pouze doporučuji, že se mi líbila.

Hele a je verze jedna pro muže a jedna pro ženy? :lol: Myslím, že podmínky jsou odlišné

• Citovat
  • Upravit
smurfka
25.2.20 08:55

@Cicutka mě stačilo vidět ženy za mřížemi nebo jak..
a je mi jasné, že platíme za nemakčenka, kteří si jen stěžují jak tam mají hrozné podmínky,…vězení v Rusku na ně, nebo Turecku..to by je možná polepšilo..než ty naše hotely ( věznice )

• Citovat
  • Upravit
smurfka
25.2.20 08:56
@free333 píše:
Já jsem znala pána, co měl neskutečné problémy, když naboural a měl kolegyni v autě, jen si hnula s krkem, ale byla pak dlouho na PN a prokázala se jeho vina…

Dost lidí ani nikoho cizího nechce vozit, právě z těhlech důvodů…

A spoustu věcí opravdu člověk neovlivní, stačí nějaký cyklista, co „není vidět“ za šera atd.

za to nejdeš do věžení, když se prokáže že nebyl osvětlený, či nešel jinak vidět, pak to není tvoje vinna..za tohle se do báni nechodí

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
25.2.20 08:56

@smurfka jo jo besídky jak na základce, pečení cukroví, vyhulování a kafíčka, trest jak stehno :roll:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
25.2.20 08:57
@jahuhudka píše:
@smurfka jo jo besídky jak na základce, pečení cukroví, vyhulování a kafíčka, trest jak stehno :roll:

asi tak..proto se tam potom rády všechny vrací..bydlení zadarmo, jídlo zadarmo..kdo by to nechtěl.

• Citovat
  • Upravit
26872
25.2.20 11:29
@jahuhudka píše:
@smurfka jo jo besídky jak na základce, pečení cukroví, vyhulování a kafíčka, trest jak stehno :roll:
@smurfka píše:
asi tak..proto se tam potom rády všechny vrací..bydlení zadarmo, jídlo zadarmo..kdo by to nechtěl.

I presto vam preji, abyste tam nikdy byt nemusely  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
25.2.20 11:32
@cecetka píše:
I presto vam preji, abyste tam nikdy byt nemusely :roll:

Vycházím z předpokladu, že se musím chovat tak, abych se tam dostala.

• Citovat
  • Upravit
45717
25.2.20 11:33

@smurfka tak muzes zacit treba krast a doufat ze se tam jednou dostanes kdyz je to tam tak super :jazyk: to jsou reci toto :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
25.2.20 11:34
@fera21 píše:
Ono už nestačí základní pravidlo „nikdy se neohýbat pro mýdlo“? 8o

Teď jsem poprskala monitor. :mrgreen: Nicméně toto pravidlo platí asi jen v mužských věznicích. V ženských nějaké jiné. :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
25.2.20 12:09

Damy ono se taky dá jezdit na manželem, co někoho zabil na přechodu. Nebo tam můžete ze stejného důvodu skončit samy.

Teda to se netýká bezchybných osob :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
25.2.20 12:27
@Pudloslava píše:
Damy ono se taky dá jezdit na manželem, co někoho zabil na přechodu. Nebo tam můžete ze stejného důvodu skončit samy.Teda to se netýká bezchybných osob :-)

Nu pokud někoho zabiju na přechodu buď jezdím jak prase, nebo se nevěnují řízení. Pak si to zasloužím.

• Citovat
  • Upravit
smurfka
25.2.20 12:29
@Pudloslava píše:
Damy ono se taky dá jezdit na manželem, co někoho zabil na přechodu. Nebo tam můžete ze stejného důvodu skončit samy.Teda to se netýká bezchybných osob :-)
?

bud to není jeho vina - někdo mu tam skočil a tím teda do vězení nejde..
nebo jel jak prase a tím pádem sorry jako.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
65409
25.2.20 12:34

No můžeš si objednat Řepku, udělá ti besedu :D
A pak dostaneš foto a můžeš si na něj sáhnout :mrgreen:
Ale je pravda, že se tam člověk může dostat a nemusí to být hned násilník, vrah a zloděj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.2.20 15:54
@jahuhudka píše:
Hele a je verze jedna pro muže a jedna pro ženy? :lol: Myslím, že podmínky jsou odlišné

Ženy mají nějaké výjimky, třeba na návštěvy mohou chodit všechny ve svém civilnim oblečení. Jinak podmínky výkonu trestu podle zákona jsou stejne. Ty odlišnosti u některých skupin (ženy, mladiství atd.) jsou v té knížce taky uvedeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí