Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
JanaK88 píše:
Já nemám moudro, ale držím se filozofie:
„To chce klid a nohy v teple,“ řekla babička a strčila nohy do mrazáku…A když si připadám, že už šílím, tak si říkám:
„Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo.“ a hned mi je líp
letadlo je přesné. Taky mě to uklidní. A nebo: „pořádek musí být“, řekla babička a kopla hovno pod postel. ![]()
,,NEDĚLEJ SI HLAVU Z TOHO,CO SI O TOBĚ MYSLÍ DRUZÍ,PROTOŽE ONI MAJÍ PLNOU HLAVU TOHO,CO SI O NICH MYSLÍŠ TY,, ![]()
„Ten kdo zapomene na svoji minulost je přinucen si ji zopakovat.“ Asi to není přesně a ani nevím kdo to řekl. Ale je to trefné
‚My potrebujeme krasu, aby nas muzi milovali,a hloupost, abychom milovaly my je.‘
Coco CHanel
'Kdyz chces aby se neco delo, obrat se na muze. Kdyz chces, aby se neco udelalo, obrat se na zenu.
Margaret Thatcherová
„**Zaléváš-li květiny, zalévej kořeny. Poučuješ-li člověka, mluv k jeho srdci.“ **
Hezký den všem ![]()
Posílám dnešní citát a všechny zdravím ![]()
*Úsměv je světlo, jež se ukáže v okně obličeje a naznačí, že srdce je doma.
[Schmidt Louis]*
„Jen jednoduché věci nás nezklamou, proto nehledej štěstí příliš vysoko“ ![]()
tak já se držím mota: Všechno zlé je k něčemu dobré. A pak si ještě říkám: Ještě nikdy nebylo, aby nějak nebylo. (Hašek) Obávám se, že jsem životní cynik ![]()
hefilka píše:
„Ten kdo zapomene na svoji minulost je přinucen si ji zopakovat.“ Asi to není přesně a ani nevím kdo to řekl. Ale je to trefné
„Národy, které zapomínají na své dějiny, jsou nuceny je prožívat znovu a znovu.“
Taky už nevím, kdo to řekl, ale stopro to byl nějaký současník T.G.Masaryka.
Život je jak žebřík do kurníku. Krátký a ještě kolikrát i pos.aný.
Jura007 píše: Život je jak žebřík do kurníku. Krátký a ještě kolikrát i pos.aný.
To mi připomíná rčení…,, NA POSRANÉHO I HAJZL SPADNE"…
![]()
Pasithea píše:
tak já se držím mota: Všechno zlé je k něčemu dobré. A pak si ještě říkám: Ještě nikdy nebylo, aby nějak nebylo. (Hašek) Obávám se, že jsem životní cynik
Tak já to mám opačně…jsem nenapravitelný optimista a říkám su,, HŮŘ UŽ BYLO "…
![]()
POŘÁDEK JE PRO BLBCE, INTELIGENT ZVLÁDÁ CHAOS ![]()
To si od té doby, co se nám narodily holčičky říkám často.
to je drsné, ale pravdivé. Většinou se člověk lituje jen do té doby, než potká někoho, kdo je na tom mnohem hůř…