Životní moudra, motta a citáty

Hanahcotton
24.7.11 13:45

Životní moudra, motta a citáty

Taky máte pocit, že znáte nějaký citát, motto, nebo životní moudro a nastane situace, která tomu odpovídá?
Přispějte svým oblíbeným citátem, mottem, nebo životním moudrem.

Někteří lidé vstoupí do našeho života a zase odejdou. Někteří zůstanou jen chvíli a navždy změní náš život. “

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13415
24.7.11 13:59

Dobrá nálada nevyřeší všechny tvoje problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji pěstovat…

Toto sedí úplně přesně, protože jsem viděna hlavně s úsměvem na tváři, tak se do mě pořád okolí šťourá a vymýšlí hovadiny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
24.7.11 14:09

To je pravda, to znám…vem si jen situaci, když se tě někdo zeptá jak se máš a ty mu s úsměvem řekneš, že výborně…to jsou pak pohledy :lol: :lol: Jak lidi dokáží závidět, že se někdo má dobře :zed: a teď nemám na mysli peníze a bohatství :wink:

• Citovat
  • Upravit
22051
24.7.11 14:11

Je zhola zbytečné se ptát, má-li život smysl či ne. Má takový smysl, jaký mu dáme. (Seneca)

What makes a man a man? A friend of mine once wondered. Is it his origins? The way he comes to life? I don't think so. It's the choices he makes. Not how he starts things, but how he decides to end them.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
24.7.11 14:14

Jako rodiče přemýšlíme o svých dětech dnem i nocí. Milujeme je ,přestože jim nikdy nebudeme rozumět a budeme tu pro ně, i když nikdo jiný nebude.Postavily bychom se kulce,skočily před vlak,nebo požádaly Boha ,aby si vzal nás místo nich.

• Citovat
  • Upravit
411
24.7.11 14:26

NIKDY NEJSME TAK DOSPĚLÍ, ABYCHOM NEMOHLI MÍT DĚTSKÉ SNY

Veruš naprosto souhlasím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
24.7.11 14:31

**Co děláš s radostí, to tě neunaví ** :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
24.7.11 15:01

Nikdy nevíš, jak těžké je břemeno, které neneseš.
(Africké přísloví)

• Citovat
  • Upravit
Hanahcotton
24.7.11 15:04

A to je pravda…není na usměvavé a šťastné dítě… :palec:

• Citovat
  • Upravit
3182
24.7.11 16:29

Všichni dospělí byli dětmi, ale málokdo si na to pamatuje. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
24.7.11 17:02

„Jdi s tím kdo tě má rád“ vod Huga :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
24.7.11 17:04

Další pravdivý…

• Citovat
  • Upravit
411
24.7.11 17:05

„to by si musel nohy ušoupat“ :mrgreen: . Omlouvám se Miruš, ale musela jsem to napsat. Vždycky si na to vzpomenu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
24.7.11 17:08

Lentilko to tě musí mít opravdu hodně lidí rádo :lol: :palec:
Ale to je myšleno v dobrém :wink: Čím víc dobrých lidí kolem sebe máš, tím je život veselejší :kytka:

• Citovat
  • Upravit
36544
24.7.11 17:13

Moje oblíbené

…Dřív, než mě budeš pomlouvat a soudit můj život: Obuj si moje boty a projdi moji cestu, projdi moji minulost, pociť moje slzy, zažij moji bolest, projdi roky, které jsem prošla já, zakopni na každém kameni, na kterém jsem zakopla já! Za každým vstaň a jdi dál, tak jako já! A až …potom......můžeš soudit moje chování a tvrdit, že mě znáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová