Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Tom-Jerry určitě néé
to první vyúčtování je takové. Navíc to zjistíš v cezonline (v aktuálním výpise), jestli máš?
@pvmr mám,tam jsem právě taky koukala a mám tam, že posledni faktura 0 kč, ale přišlo mi to už dlouho, tak já vydržím a díky ![]()
@Tom-Jerry jo to jo, poslední fakturu si vlastně ještě neměla, ale v aktuálním výpisu najdeš kolik máš provoláno - teď už vlastně jedeš na další měsíc.
@pvmr ve výpisu mám necelé dvě stovky, proto mi bylo divné, že je po mě nikdo ještě nechce ![]()
Dobrý den,
Obnovuji diskusi. Máte někdo prosím zkušenosti s operátory Go Mobil a Klokan Mobil? Děkuji.
Ja mam mobil.cz a pre mna je to najvyhodnejsi operator. nemam pausal, len dobijam kredit. Miniem okolo 200 kc mesacne - volania 2,20, sms 1,50 a hlavne ako jediny operator ma internet zdarma, 200 MB pri kazdom dobiti.. pracovala som u spolocnosti zrovnavajucej roznych operatorov a nic vyhodnejsie som pre mna nenasla
ale samozrejme zavisi od vasich potrieb..
A ten internet zdarma je nějak omezený dobíjením nebo to je prostě trvale?
@Dalamia ako pisem, 200 MB pri kazdom dobiti
tusim ze platia max mesiac tie data, neviem, este nikdy mi tolko nevydrzali
ale potom ked sa vycerpaju, pripadne uplynie mesiac, tak sa akurat spomali rychlost, ako vsade.. ale stale to funguje
Ahojky, chtěla bych se vás zeptat na zkušenosti s mobilním operátorem ČEZ. Nyní jsem u T-mobile, ale dostala jsem poměrně dobrou nabídku od ČEZu a zvažuji změnu. Jak jste spokojení, jaké je pokrytí, rychlost datových služeb a celkově služby? Předem děkuji za informace ![]()
Ještě jsme se chtěla zeptat, jak je složité přenést svoje číslo od T-mobilu do ČEZu?
@Verca1901 píše:ČEZ je provozován v O2 síti, takže to pokrytí a data asi podobné jako O2.
Ahojky, chtěla bych se vás zeptat na zkušenosti s mobilním operátorem ČEZ. Nyní jsem u T-mobile, ale dostala jsem poměrně dobrou nabídku od ČEZu a zvažuji změnu. Jak jste spokojení, jaké je pokrytí, rychlost datových služeb a celkově služby? Předem děkuji za informaceJeště jsme se chtěla zeptat, jak je složité přenést svoje číslo od T-mobilu do ČEZu?
@Verca1901 co se týká pokrytí, je to O2, takže v poho, číslo taky převedou bez problémů, akorát pokud máš tarif u t-mobile, tak ho musíš nechat doběhnout.