Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Muze dojit i bez ohlaseni. Kvuli tomu jsme si predelali sidlo firmy do prahy a mame klid;)
Nemyslím si, že by přišel FÚ bez ohlášení… Obvyklá praxe to určitě není
Buď chtěli přijít a nestíhají nebo ještě shání nějaké podklady třeba.
Bude se to lisit FÚ od FÚ - chování čb. FÚ bylo naprosto otřesné.
Není to úplně standartní že by se ohlásil a pak nic, ale většinou se jde na kontrolu když je nějaké podezření - je dost možné že ty důvody pominuly např. díky šetření u obchodního partnera. Jinak samozřejmě o nějaké kontrolní aktivitě nemusíš mít tucha, za určitých podmínek to nevyčteš ani ze spisu. Nepracují tu jen blbci ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla jsem se zeptat. Musí FÚ přijít na kontrolu, když se před měsícem nahlásil, kontrolu sami odsunuli o týden, že pak řeknou. Zatím se díky Bohu ještě nikdo neozval a nic nepřišlo. Může se stát, že třeba nepřijdou. V žádném případě tímto nechci kontrolu na sebe přivolávat, spíš mám ještě chystat spoustu věcí, které v říjnovém provozu nestíhám. Šanony mám vedené tak abych se vyznal já, ale snažím se zpřehlednit ulehčit hledání v nich Díky moc
Finanční úřad nahlašuje kontrolu dopředu a to písemně přes datovou schránku. Pochybuji, že by šli na kontrolu jen tak bez ohlášení. Hodně firem má externí účetní a nemusí mít veškeré doklady v sídle firmy nebo mohou být uzamčené. Co by potom bez ohlášení kontrolovali? Neudělal si z Tebe nějaký vtipálek legraci?
@Claire00 píše:
Finanční úřad nahlašuje kontrolu dopředu a to písemně přes datovou schránku. Pochybuji, že by šli na kontrolu jen tak bez ohlášení. Hodně firem má externí účetní a nemusí mít veškeré doklady v sídle firmy nebo mohou být uzamčené. Co by potom bez ohlášení kontrolovali? Neudělal si z Tebe nějaký vtipálek legraci?
Neudělal. Mluvila jsem před tím měsícem osobně se správcovou daně z příjmu.
Ahoj chtěla jsem se zeptat. Musí FÚ přijít na kontrolu, když se před měsícem nahlásil, kontrolu sami odsunuli o týden, že pak řeknou. Zatím se díky Bohu ještě nikdo neozval a nic nepřišlo. Může se stát, že třeba nepřijdou. V žádném případě tímto nechci kontrolu na sebe přivolávat, spíš mám ještě chystat spoustu věcí, které v říjnovém provozu nestíhám. Šanony mám vedené tak abych se vyznal já, ale snažím se zpřehlednit ulehčit hledání v nich Díky moc