Zlín a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
823
7.7.10 10:30

oli:No tak to jo :-) Já to myslela v souvislosti,že kdybych tam měla čekat znova na císaře a třeba i přes noc,protože to na plánovaného myslím nastupuješ o den dřív,tak bych neusla,kdybych tam slyšela znova ty maminky rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
7.7.10 13:13
Nicki.Minaj píše:
oli:No tak to jo :-) Já to myslela v souvislosti,že kdybych tam měla čekat znova na císaře a třeba i přes noc,protože to na plánovaného myslím nastupuješ o den dřív,tak bych neusla,kdybych tam slyšela znova ty maminky rodit.
nicki tak ro věřím to by jsi asi neusla nikde jen přece nervy pracujou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
7.7.10 17:35

No,to je taky pravda,když už člověk ví,že za chvíli bude ten malý uzlíček držet v náručí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
8.7.10 08:10

neblbněte, já z Vás začínám dostávat depku a to mám ještě 14 týdnů do porodu… Původně jsem měla taky v plánu se tam zajít podívat, ale už mě ta chuť přechází… Možná je lepší nevědět, do čeho jdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
8.7.10 08:18

V pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
9.7.10 09:15

zase všechny Zlínandy utekli :D jako vždy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
9.7.10 16:43

Jak utekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
9.7.10 16:43

Tak holky, já už mám doma postýlku, ale radši ješttě nesloženou, a budu objednávat kočárek.ještě s mojím se přece nad barvou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
12.7.10 09:09

Tak kočárek už máme doma týden ;) Je složený u tchána ve sklepě. Měli jsme strach, že na něj budeme muset dlouho čekat, tak jsme to řešili zavčasu a nakonec na nás čekal poslední ve skladu ;)
Sáji, jaký jste vybrali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
13.7.10 09:01

Ahoj, ale ani mi nemluv, měla jsem krásný vybraný, al enakonec musím hledat jinde a jiný.protože nemá sklopnou rukovjeť polohovací a nevešel by se do výtahu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
13.7.10 13:16

To tak bývá, že to nakonec zkrachuje na nějaké kravince… ale ber to tak, na baráčku výtah mít nebudete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
13.7.10 19:22

ahoj holky můžu taky občas nakouknout? Jsem Iva z Otrokovic a mám dvě děti.Jinak zdravím Nicki a Rákosníčka známe se z jiné diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
14.7.10 11:32

Určitě vítáme tě tady, jsem rádi, že je tu někdo nový, podělit se o radosti s ratolestma a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.7.10 11:46

Jéé koukám, že tady je i diskuze ze Zlína :)

Já se přidám - můžu? Jsem z Otrokovic, a čekám první mimčo (holku) v srpnu (už ani ne měsíc :dance: :dance: :dance: ).

Výbavičku už taky máme, ale postýlka je zatím v krabici :) a další věci schované v sedačce. Kočárek stojí v obýváku a je připraven i s autosedačkou. Zatím nemáme místo, spěcháme s dodělávkami v bytě (2.8. nám budou dělat vestavěnou skříň tak do té doby nesmím porodit) a pak už budeme mít více místa :)

Holky, ty vedra to je zničující - já ležím celý den jak velryba a ani se mi moc nechce hýbat, ani jíst - jenom piju a chodím čůrat :) - už aby bylo chladněji.

Mějte se všechny krásně a piště básně :)

• Citovat
  • Upravit
4314
14.7.10 22:56

Zdravím nově příchozí :-) Já mám termín až v říjnu a taky nevím, kam bych se schovala. Teď jsem vděčná za to, že chodím ještě do práce, kde se na kus dne schovávám v klimatizovaném kanclu. Taky tak občas přemýšlím nad tím, že když mně je takhle, jak musí být Vám, co máte pár dní do porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová