Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
oli:No tak to jo
Já to myslela v souvislosti,že kdybych tam měla čekat znova na císaře a třeba i přes noc,protože to na plánovaného myslím nastupuješ o den dřív,tak bych neusla,kdybych tam slyšela znova ty maminky rodit.
Nicki.Minaj píše:nicki tak ro věřím to by jsi asi neusla nikde jen přece nervy pracujou
oli:No tak to joJá to myslela v souvislosti,že kdybych tam měla čekat znova na císaře a třeba i přes noc,protože to na plánovaného myslím nastupuješ o den dřív,tak bych neusla,kdybych tam slyšela znova ty maminky rodit.
No,to je taky pravda,když už člověk ví,že za chvíli bude ten malý uzlíček držet v náručí. ![]()
neblbněte, já z Vás začínám dostávat depku a to mám ještě 14 týdnů do porodu… Původně jsem měla taky v plánu se tam zajít podívat, ale už mě ta chuť přechází… Možná je lepší nevědět, do čeho jdu ![]()
Tak holky, já už mám doma postýlku, ale radši ješttě nesloženou, a budu objednávat kočárek.ještě s mojím se přece nad barvou ![]()
Tak kočárek už máme doma týden
Je složený u tchána ve sklepě. Měli jsme strach, že na něj budeme muset dlouho čekat, tak jsme to řešili zavčasu a nakonec na nás čekal poslední ve skladu ![]()
Sáji, jaký jste vybrali?
Ahoj, ale ani mi nemluv, měla jsem krásný vybraný, al enakonec musím hledat jinde a jiný.protože nemá sklopnou rukovjeť polohovací a nevešel by se do výtahu ![]()
To tak bývá, že to nakonec zkrachuje na nějaké kravince… ale ber to tak, na baráčku výtah mít nebudete ![]()
ahoj holky můžu taky občas nakouknout? Jsem Iva z Otrokovic a mám dvě děti.Jinak zdravím Nicki a Rákosníčka známe se z jiné diskuze.
Určitě vítáme tě tady, jsem rádi, že je tu někdo nový, podělit se o radosti s ratolestma a tak
Jéé koukám, že tady je i diskuze ze Zlína ![]()
Já se přidám - můžu? Jsem z Otrokovic, a čekám první mimčo (holku) v srpnu (už ani ne měsíc
).
Výbavičku už taky máme, ale postýlka je zatím v krabici
a další věci schované v sedačce. Kočárek stojí v obýváku a je připraven i s autosedačkou. Zatím nemáme místo, spěcháme s dodělávkami v bytě (2.8. nám budou dělat vestavěnou skříň tak do té doby nesmím porodit) a pak už budeme mít více místa ![]()
Holky, ty vedra to je zničující - já ležím celý den jak velryba a ani se mi moc nechce hýbat, ani jíst - jenom piju a chodím čůrat
- už aby bylo chladněji.
Mějte se všechny krásně a piště básně ![]()
Zdravím nově příchozí
Já mám termín až v říjnu a taky nevím, kam bych se schovala. Teď jsem vděčná za to, že chodím ještě do práce, kde se na kus dne schovávám v klimatizovaném kanclu. Taky tak občas přemýšlím nad tím, že když mně je takhle, jak musí být Vám, co máte pár dní do porodu…