Zlobí mi mobil, mám Vodafone, čím to může být?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26653
21.8.13 21:40

Manžel má taky problémy. je u vodafonu. příkld:volám mu, mě to vyzvání a jemu telefon ezvoní, žádný zmeškaný hovot nic a to jsme i vedle sebe. já mu často nadávala, že mi to nebere a jemu to ani nezvonilo. a často se mu to seká. měnil telefony a stejný. ale pravda ještě zkusíme tu simku ;) někde jsem už četla, že toto se u vodafonu stává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
21.8.13 21:41

@meduzza Kamarádku teď takhle zlobil Vodafone asi 2 měsíce. Několikrát volala na Vodafone, vždy jí řekli, že je to divný.. Až konečně natrefila na někoho, kdo jí řekl, že Vodafone přechází na 3G, ale tam, kde ona bydlí, je pouze 2G - tak si měla na telefonu nastavit 2G a od té doby jí to funguje :think:… Tak to zkus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
22.8.13 07:52

S Vodafonem mám ve srovnání s T-Mobilem taky problém, že občas není signál a to i na místech, kde normálné bývá. Třeba doma jim vypadne signál běžně při výpadku proudu, což by asi nemělo být. Mimochodem taky pokrytí, nepříklad v Krkonoších, je bída.
No, jsou v mém případě o tolik levnější, že je mi to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
22.8.13 10:02

Děkuji moc za odpovědi :mavam:.
S tím 2 G a 3 G se na to zkusím zeptat jestli je třeba něco v telefonu přenastavit :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
22.8.13 10:05
@Pipi 00 píše:
S Vodafonem mám ve srovnání s T-Mobilem taky problém, že občas není signál a to i na místech, kde normálné bývá. Třeba doma jim vypadne signál běžně při výpadku proudu, což by asi nemělo být. Mimochodem taky pokrytí, nepříklad v Krkonoších, je bída.
No, jsou v mém případě o tolik levnější, že je mi to jedno.

To jo, to chápu :mrgreen:. V mém případě moc výhodný tarif nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
24.8.13 10:08

Taky mám Vodafone a u nás v baráku mám problém se signálem. Když si telefon nedám nahoru nad okno, tak jsem bez signálu a nikdo se mi nedovolá :twisted: :cert: :zed: Na zahradě mám plný signál a všude jinde také. Přítel má také Vodafone a v baráku má signál všude, tak nechápu, proč né já :nevim: :zed: Dříve jsem měla T-mobile a takovéhle problémy jsem neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
15.11.16 11:45

Vyžadována akce s účtem

Mám dotaz, na telefonu se mi zobrazuje :
Vyžadována akce s účtem…a je tam mailová adresa…ale! Netuším co s tím, chce to heslo, a vůbec si nepamatuju že bych něco takového jako účet na googlu zakládala. Když byl telefon nový, tak mi s tím pomáhal manžel, ale nepamatuje si to taky :think:.
Máte někdo radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.11.16 12:06

@Alka většina chytrých telefonu vyžaduje google účet, takže je hodně pravděpodobne, ze jste ho na zacatku tvořili ;) pokud nefunguji obvyklá hesla, tak zkus zapomenuté heslo a doufej, zes tam při tvoření zadala nějakou zachytnou otázku apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
15.11.16 12:19

@Tichošlápek jo zkoušela jsem Zapomenuté heslo, ale ten odkaz nefunguje, prostě nic nedělá :roll:. Já a technika :zed:

Ted jsem ještě zkoušela najít účet podle čísla, ale píše mi to že účet s tímto číslem neexistuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
15.11.16 12:24

@Alka je to asi něco jako ICloud na Iphonu, prostě zabezpečení. Bez hesla je telefon nepoužitelný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.11.16 12:42

@Alka a zkousela ses přihlásit na ten mailový účet normálně přes google? Z počítače? To by mohlo pomoci - aspoň by ses dopidila hesla snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
15.11.16 13:24

@Tichošlápek tak na tvou radu jsem to zkusila:
Google tento email nepoznává :cert:, a to je přímo ten mail, co po mě chce telefon :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
15.11.16 13:26

A ještě jsem hledala podle tel čísla a jmnéna, a nic neodpovídá, neexistuje :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
16.11.16 11:46

Tak kdyby náhodou někoho zajímalo, jak to dopadlo :mrgreen:…jak jsem říkala, já a technika :
takže jsem zadávala špatně ten mail, koncovka byla com, a já tam zatvrzele cpala cz.
a pak už to šlo, musela jsem teda měnit heslo, díky všem za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák