Zlomená ručička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2028
8.6.12 23:28

Pochybuji, že to laik pozná :think: . Myslím, že kdybych měla zlomenou ruku a neměla jí doslova do pravýho úhlu, tak to taky nepoznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
8.6.12 23:34

Mas pravdu,rano moudrejsi vecera ;) spi mala na te bolave ruce? Kdyby ji mela zlomenou tak na ni ani nelehne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
8.6.12 23:47

Teď jsem se byla na ní podívat a spí na tom boku a ručičku má podél těla.Tak snad to bude dobrý. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
9.6.12 00:12

Pokud by měla vyluxovaný kloub na ruce, tak to by ji tak šíleně bolelo, že by s tím nemohla vůbec ani pohnout a nenechala by si na to sáhnout, takže myslím, že možnost, že by doktor nepoznal, že ruka je vykloubená, je myslím mizivá. Buď v klidu, pokud spinká a na rtg nic nebylo, tak to má jen naražený. Ona i ta naraženina fest bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
9.6.12 00:31
@Pavča S píše:
Ahoj maminky..jestli můžu tak se ve vaší diskusi taky zeptám.Dcerku od odpoledne bolí ručička…vůbec nevím z čeho,dělali jsme letadlo pak byla v pokojíčku a když začala jíst u stolu tak pořád pobrekávala a držela si ručičku.Možná jsem jí to způsobila já z toho letadla jak jsem jí dělala nevím :( tak jsme byli na pohotovosti,tam udělali RTG a prý je to vše v pořádku.Ale ručka jí bolí pořád vůbec s tím nechce hýbat a jedné mé kamarádce se stalo že jejímu synkovi zjistili zlomeninu až když tam přijeli znovu s tím že ho to pořád bolí.Myslíte že by to mohla mít opravdu zlomené když s tím vůbec nemůže hýbat?A když jsem jí večer dávala pyžámko tak ani nemohla zvednout ručičku :(

Tak prvak - letadlo by se s dětmi dělat nemělo (pouze konstatuji, nehodnotím, protože…).
A druhak - mně syn přestal hýbat rukou, myslela jsem, že je to v zápěstí, ale v nemocnici nám řekli, že asi skřípnutý nerv v lokti 8o . Že se to stává (nepraštil se, nic, stála jsem u něj, když rukou přestal hýbat a začal ječet, že ho bolí, ruku naprosto odmítl používat). U nás pomohlo, aby si v ordinaci svlékl a oblékl tričko, a tím se to asi uvolnilo (naštěstí, měl aktuálně zlomenou druhou ruku v zápěstí :zed: a kupodivu v obou případech byly příznaky a jeho chování úplně stejné, až na to, že u té zlomeniny byl navíc otok).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
9.6.12 08:25

Kamarádky skoro tříletá holčička nedávno upadla (dělala blbiny na manželské posteli) a pořád plakala. Na pohotovosti udělali rentgen a pustili je domů. V noci se to nelepšilo a tak skončili na pohotovosti,po sléze na pozorování v nemocnici - bolela ji i hlavička tak jestli nemá po pádu otřes mozku. Po dvou dnech ji pustili domů, že řvem ruší celé oddělení a že na ni nic neshledali. Ručičku stále nemohla zvednout do výšky. Až naše obvodní dětská lékařka přišla na to že má Lucinka zlobenou klíční kost !!!!.Proto pořád brečela. Nosila ručičku zafixovanou a za pár dní o tom ani nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27005
9.6.12 16:09
@Liduš-kluci píše:
Kamarádky skoro tříletá holčička nedávno upadla (dělala blbiny na manželské posteli) a pořád plakala. Na pohotovosti udělali rentgen a pustili je domů. V noci se to nelepšilo a tak skončili na pohotovosti,po sléze na pozorování v nemocnici - bolela ji i hlavička tak jestli nemá po pádu otřes mozku. Po dvou dnech ji pustili domů, že řvem ruší celé oddělení a že na ni nic neshledali. Ručičku stále nemohla zvednout do výšky. Až naše obvodní dětská lékařka přišla na to že má Lucinka zlobenou klíční kost !!!!.Proto pořád brečela. Nosila ručičku zafixovanou a za pár dní o tom ani nevěděla.

tak to je síla teda 8o 8o to jsou doktoři slepí?proboha toje děsný :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák