Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Borrealis píše:
@Kockazvysocanjá se zasmála tomu " bez komplikací " a současně " sádra obě ruce po ramena "
ehm ehm
po zakopnutí u dítěte
ale no tak……no je to naprostá blbost
jo, to je fakt. Když to vnímám všechno, tak máš asi pravdu. Tohle jsem nějak vypustila.
Já se zrakvila na lyžařských skokáncích ![]()
@Barbora_Novotna píše:
@thalasan Přiznávám, že s tímhle jsem to asi trochu přeháněla, ale pořád jsem z toho trochu v šoku, a moc se nedokážu soustředit, omlouvám se
Záchod je přesně to, co jsem myslela tím, že jídlo a pití jsou nejmenší problém.
Tak jestli to není troll, tak člověk s oběma rukama v sadre až po rameno potřebuje non stop asistenci, mám takového známého, který tak skončil a nemohl sam ani na záchod
takže ze by byla doma cely den sama a nebo šla dokonce do školy je fakt mimo realitu. Dyt se nemůže sama oblict, najist, napít, natož si připravit něco k jidlu třeba, dojít na ten záchod, proste cokoliv.
@Kriss Tina píše:
Tak jestli to není troll, tak člověk s oběma rukama v sadre až po rameno potřebuje non stop asistenci, mám takového známého, který tak skončil a nemohl sam ani na záchodtakže ze by byla doma cely den sama a nebo šla dokonce do školy je fakt mimo realitu. Dyt se nemůže sama oblict, najist, napít, natož si připravit něco k jidlu třeba, dojít na ten záchod, proste cokoliv.
ono se blbě i chodí, natož po schodech. Tohle všechno jsem si uvědomila letos, a to jsem měla v sádře jen jednu a druhou v ortéze ![]()
@a12 píše:
Tak pokud se to dalo jen do sádry, bez nějakyho rovnání, lámání, drátů, operace, tak ano je to bez komplikací
Teď aktuálně. Naštěstí.
Komplikace mohou nastat, právě tím, že kost špatně sroste a pak bohužel, může dojít až k tomu co zmiňuješ.
Tak hlavne neni uplne normalni si neco zlomit pri banalnim padu.
Kdyz se to stalo dceri, koupila jsem ji Fytomineral od Energy. Kontrolni rtg perfektni.
Myslim, ze spousta lidi/deti ma dneska problem s mineraly a stopovymi prvky. Tak bych se na tu naslednou peci koukla i takto.
@ludmilaadamkova Ona mobil sice má, ale moc ho nepoužívá. Není to moc závislačka
@Lucie_Sx Jak už jsem psala, spadla dost blbě, bylo štěstí že nebylo potřeba žádné rovnání ani operace atd.
Připadá mi, že se to tady v posledních pár dnech hemží zlomeninami obou končetin současně…
@Barbora_Novotna píše:
@thalasan Přiznávám, že s tímhle jsem to asi trochu přeháněla, ale pořád jsem z toho trochu v šoku, a moc se nedokážu soustředit, omlouvám se
určitě
dnes ses zaregistrovala na emimino, předevčírem tu jedna psala o sádrách na obou nohách, tvoje dcera má sádru na obou rukách a ty se ptáš, jestli zvládne být doma sama, tak hloupě by se neptala ani ta 13letá,
měj se trollíku ![]()
@stinga píše:
určitědnes ses zaregistrovala na emimino, předevčírem tu jedna psala o sádrách na obou nohách, tvoje dcera má sádru na obou rukách a ty se ptáš, jestli zvládne být doma sama, tak hloupě by se neptala ani ta 13letá,
měj se trollíku
Není to zas ten plenkovej trol?
Jak tak pročítám diskuze, tak mám pocit, že za trolla se tady považuje skoro všechno kromě špatně se chovajících dětí…
@aiwwa píše:
Není to zas ten plenkovej trol?
jestli plenkový nevím, ale mohl by být,
troll je to na 100 %,
ještě je tu nová trollící, která má „problém“, že jí v těhotenství nechutnají řízky
@Barbora_Novotna píše:
Jak tak pročítám diskuze, tak mám pocit, že za trolla se tady považuje skoro všechno kromě špatně se chovajících dětí…
no ty jsi troll dozajista, a moc ti to nejde,
ale za 10 dní už vám začíná škola, tak na tyhle srandičky už naštěstí nebudete mít tolik času