Zlomený malíček - pojistka

Anonymní
24.1.17 09:30

Zlomený malíček - pojistka

Dobrý den. Máte někdo, prosím, zkušenost se zlomeným malíčkem u nohy ve smyslu pojistného plnění? Je mi jasné, že záleží na pojistce - jaká je… Ale tak - obecně: myslíte si (nebo máte zkušenost), že by zlomený malíček u nohy mohl „něco hodit“? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
24.1.17 09:36

V každé pojistce máš vzadu pojistné podmínky. Podle toho si to najdi, protože jak sama píšeš, každá to má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
24.1.17 09:41

Když jsem byla v pubertě tak mi ze zdravotního připojištění platili bolestné za vymknutý kotník, takže pokud jste si prst nezlomila „mimo podmínky“ tak by jste plnění měla dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
24.1.17 09:43

Mohl, nevim co mas zapojistky, ale treba segra kdyz si zlomila malicek na prave ruce dostala cca 5000kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.1.17 09:59

Malíček

Tak tak, jak píšou ostatní, záleží na podmínkách :-) A když je nechcete číst, zajděte si za svým poradcem, on už vám řekne, zda se vás plnění týká či nikoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
24.1.17 10:12

No, zkusit to muzes, jen jim das papiry od odktora, pritel mel 1mil na trvale nasledky, operovali mu 3× koleno, nasledky trvale ma a ted dostal 20tis :D smesny, za 3r nas ta pojistka stala vic, takze jim na to uz se*u a zrusila jsem vsechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.1.17 10:19

Trvalé následky

A není to jen zatím za léčení úrazu nebo něco na ten způsob? Trvalé následky se posuzují až po roce… Rozhoduje míra (procento), od které byl pojištěnej… Ale koleno, to je už solidní procento… Nějak se mi to nezdá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
24.1.17 10:39

@VerLan no prave uz to byl rok, dostal 2% z 1milionu… 3operace, 4× rehabilitace, podle pravnika a doktora to nema smysl dal resit, predem prohrany. Doktora mel suprovyho z motola.. taky se nam to nelibi. Bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.1.17 14:24

@AndelaCerna Pojišťovna proplatila to, na co byla pojistka sjednaná. Zrušit ji byla chyba. Pokud by jste v budoucnosti potřebovali pojistku uzavřít jinou, budou na koleno vždy výluky. Pojistky se navíc nesjednávají na relativně banální příhody, které se vyléčí. Důležité jsou opravdu velké úrazy a onemocnění, které člověka vyřadí trvale z pracovního procesu. Tam má pojištění smysl.

• Citovat
  • Upravit
105
14.9.25 22:37

Mám čerstvou zkušenost, dcera ho neměla ani úplně zlomeny, měla malou prasklinku na kosti u malíčku na noze. Pojišťovna do tří dnů vyplatila 4600,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová