Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Všimly jste si, že televizní noviny na Nově, jsou z 90% negativní? Samá vražda, nehoda a kdoví co. Citlivý člověk by u toho brečel pokaždé, když to zapne. Já teda citlivka jsem. Dneska teda to 8 měsíční mimčo, co zemřelo kvůli tomu zmr…, který vybržďoval auto
Chtěla bych ho dostat do rukou
Hrůza co se děje ![]()
Na to je nejlepším lékem se na zprávy nedívat. Nejen na Nově, ale kdekoliv
Zprávy na Nově jsou otřesný! Buď samý katastrofy nebo bulvár. Pořádnou informační hodnotu opravdu nemají.. Když chci informace, kouknu na CT ![]()
Oni jsou z toho živý! Skoro nic pozitivního! A když se neumírá, tak o počasí. V zimě nečekaně sněží a mrzne. V létě zase bývá horko! ![]()
Ja uz ty zpravy posledni dobou ani nesleduju, hlavni posledni 2 tydny je to uplne totozny. Snehova kalamita (divny v lednu zejo?) Ztracena Misa, Trump, a chripkova epidemie (at uz nase nebo ptaci)
Hlavne nova vsechno nafoukne aby sme tech katastrof nahodou nemeli malo…
@mmch píše:
Oni jsou z toho živý! Skoro nic pozitivního! A když se neumírá, tak o počasí. V zimě nečekaně sněží a mrzne. V létě zase bývá horko!
a v létě buď prší - hrůza, nebo je sucho - hrůza
Nova
Tomu se ani nedá říkat zprávy. Vesměs to jsou překroucene srdceryvne příběhy a ti moderátoři chvílemi vypadají, že budou brecet taky ![]()
Příspěvek upraven 23.01.17 v 22:10
@LadyBrigit uz tak rok a pul zpravy nesleduju a kdyz tak vyjmecne…informace ziskavam z netu..a mam pocit ze jsem od ty doby spokojenejsi ![]()
Dávají tam to, co lidi zajímá… Bohužel ze štěňátek a koťátek si národ na řiť nesedne. Dneska táhnou vraždy no ![]()
Lidi tyto zprávy rádi sledují, radši než novinky ze světa
je to o sledovanosti ![]()
https://m.youtube.com/watch?…. Ahoj, juknete na tohle, pobavite se a je to hooodne výstižně… Já mimochodem taky na zpravy nekoukam… ![]()
Na Novu už leta nekoukáme. Na zprávy jen na ČT a internet.
I tak se bavíme, když se řeší mimo všech hrůz, hlavně počasí, že stojí za to udělal reportáž o tom jak mrzne a padá sníh
Jsme z Pošumaví a je to velká prča, my jsme spokojení, teplé zimy pro nás nejsou zimy. Ale mě to přijde, že reportáže o počasí jsou pro Pražáky, aby vůbec viděli čistý sníh, aspoň v telce.
Počítám, že se tu na mě teď obyvatelky Prahy vrhnou, ale což ![]()
Jo nova v tomhle vede, půlka zpráv o mordech, nehodách další o počasí, ještě to tak podají jak kdyby měl být konec světa a ta jejich hudba k tomu
nakonec ještě zmíní, aby všichni čuměli na jejich oblíbené seriály..