Zprávy na tv Nova - samé hrůzy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
15.3.18 21:46

@Russet samozrejme ze nektera zvirata musis posuzovat jinak, protoze nejsou ochocena, zvykla na cloveka :zed: ale ochocene zvire ti ve vetsine pripadu neublizi pokud neublizis ty jemu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.3.18 21:47
@Russet píše:
Pes?!
??? :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.3.18 21:48
@pe-terka píše: :mrgreen: potkáváš je u vás v parku :mrgreen: :kytka:? Ale já mám stažený půlky třeba z divočáků, vlků, medvědů a pod, nechtěla bych potkat v lese. Nejsem žádná otrlá Horalka :lol:

Napadl mě ten hroch, protože mi vyjádření, že zvířata jsou lepší než lidi vadí. Každý je jiný. Na opuštěném ostrově bych byla raději za člověka než třeba za psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.3.18 21:49
@Celeste97 píše:
@Russet samozrejme ze nektera zvirata musis posuzovat jinak, protoze nejsou ochocena, zvykla na cloveka :zed: ale ochocene zvire ti ve vetsine pripadu neublizi pokud neublizis ty jemu!

Napsala jsi zvířata. Takže ne jen čivavky a morčátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.3.18 21:50
@Russet píše:
Pes?! Pes se možná od neolitu k člověku dost přiblížil, ale fakt to není člověk. Pes je šelma. Nejspíš by nějak reagoval - buď by psa bránil nebo by aspoň štěkal. Ale znechucením by se asi neotočil :nevim:Příspěvek upraven 15.03.18 v 21:47

to znechucení byl jen příklad do placu. Prostě jde o to, že otočit se a odejít můžeš s různými emocemi, a pes taky. Ale spíš by asi štěkal na obrazovku, kdyby ho to zasáhlo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
15.3.18 21:51
@elena.78 píše:
Nečetla jsem všechny příspěvky k tomu štěněti, ale na FB je vytvořená veřejná skupina proti té zrůdě: Jakub Liňha. Je tam i odkaz na petici a vyjádřila se tam už i Veterinární klinika Vimperk, že museli štěňátko odvézt do Práglu na spec kliniku. Má v nohách dva šrouby a poraněnou páteř :,( Zítra zveřejní transparentní účet- ta klinika.

Je mi lito, co se psovi stalo, ale nemel by lecbu hradit majitel? :nevim: Lidi zaplati psovi lecbu, majitel dostane u soudu max bububu a mozna smesnou financni pokutu a bude vysmatej. Poridi si dalsiho psa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.3.18 21:51
@pe-terka píše:
to znechucení byl jen příklad do placu. Prostě jde o to, že otočit se a odejít můžeš s různými emocemi, a pes taky. Ale spíš by asi štěkal na obrazovku, kdyby ho to zasáhlo. :nevim:

Já nepíšu o člověku. Jen o psovi. Pes fakt neprožívá to co my. Jen si to díky vlastnímu prožívání do nich promítáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.3.18 21:52
@Jaa-aa píše:
Je mi lito, co se psovi stalo, ale nemel by lecbu hradit majitel? :nevim: Lidi zaplati psovi lecbu, majitel dostane u soudu max bububu a mozna smesnou financni pokutu a bude vysmatej. Poridi si dalsiho psa…

Určitě by se měl na jeho uzdravení podílet. A pak dělat rajony někde v útulku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33870
15.3.18 21:56
@Nicollka1993 píše:
Ozivuji diskuzi.. Udelalo se mi zle a musela jsem vypnout televizi :zed: jak tam muzou pustit video toho tyraneho pejska :,( vzdyt na to koukaji i deti proboha, je mi s toho fakt zle.

Od včera to běhá všude možně, neskutečný jak může být někdo tak krutý. Včera dal někdo na FB jeho jméno i adresu, on snad napsal že toho hrozně lituje, že mu ruply nervy… nevěřím. Doufám že za tohle dostane trest jaký si zaslouží. Nikomu nepřeju nic zlého ale člověk co dokáže tohle udělat si nezaslouží slitování, potkat ho tak mu dám s chutí pěstí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.3.18 21:57
@elena.78 píše:
Nečetla jsem všechny příspěvky k tomu štěněti, ale na FB je vytvořená veřejná skupina proti té zrůdě: Jakub Liňha.Je tam i odkaz na petici a vyjádřila se tam už i Veterinární klinika Vimperk, že museli štěňátko odvézt do Práglu na spec kliniku. Má v nohách dva šrouby a poraněnou páteř :,( Zítra zveřejní transparentní účet- ta klinika.

naskočili mi dva. Předpokládám, že je to ten první, bez fotky a zablokovanej. Jinak pevně doufám, že léčbu naúčtují k plné úhradě rodině a chlapeček si to pak odmaká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
15.3.18 21:59

@arinecka ano jeto všude :( podepsala jsem už petici a sleduji veterinární kliniku kde je pejsek hospitalizován.. zítra vyhlásí sbírku :( https://www.facebook.com/…85856435163/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
15.3.18 22:01
@pe-terka píše:
naskočili mi dva. Předpokládám, že je to ten první, bez fotky a zablokovanej. Jinak pevně doufám, že léčbu naúčtují k plné úhradě rodině a chlapeček si to pak odmaká.

Má zrušené všechny účty i jeho rodina zmizela.. Asi jim dali ochranu, protože je celá republika nas**.. lidé jezdí na jeho adresu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
15.3.18 22:07

Jako ufff. Podivala jsem se na ten FB odkaz a jako reakce tech lidi jsou taky brutalni…beru kdyz nekdo napise, aby ho zavreli az zcerna, ale psat mu, jak mu rozbijou drzku a znasilni matku a vykopou si vlastni hrob…no tvl to je moc, ne…

Mel by byt potrestan, ale nezijeme ve stredoveku. To je pomalu hon na carodejnice. 8o proste zavrit na hooooodne dlouho, dat vysokou pokutu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.3.18 22:10
@Nicollka1993 píše:
Má zrušené všechny účty i jeho rodina zmizela.. Asi jim dali ochranu, protože je celá republika nas**.. lidé jezdí na jeho adresu

koupačka v morálním bahně mu nezaškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
15.3.18 22:11
@Jaa-aa píše:
Jako ufff. Podivala jsem se na ten FB odkaz a jako reakce tech lidi jsou taky brutalni…beru kdyz nekdo napise, aby ho zavreli az zcerna, ale psat mu, jak mu rozbijou drzku a znasilni matku a vykopou si vlastni hrob…no tvl to je moc, ne…Mel by byt potrestan, ale nezijeme ve stredoveku. To je pomalu hon na carodejnice. 8o proste zavrit na hooooodne dlouho, dat vysokou pokutu.

Nesouhlasím. Já bych ho nechala zmlátit stejným způsobem jak mlátil toho psa.Nic víc nic míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová