Zlomený nehet s gelovým

14.6.20 10:48

Zlomený nehet s gelovým

Ahoj potřebuji se poradit před 2 dnama jsem si udělala gelové nehty a ten den jsem jěstě vyletěla z motorky a zlomila si neht na malíčku svůj i s gelovým trochu mi ještě na kousíčku drží ale strašně hnisá opuchává červená a někde v místech bývá bílejší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
63
14.6.20 11:14

@Aninkakobingerova stalo se mi to několikrát, jen jednou jsem šla k doktorovi a ten nehet serval celý. Určitě bych nehet ustřihla na nejkratší možný, desinfekce atd to je jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21650
14.6.20 11:15

No, asi tam máš slušný zánět. Opatrně bych sundala ten gelový a uvidíš, jak to bude vypadat pod ním. A bude potřeba to vydezinfikovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
14.6.20 11:16

Sundat gelový, a kdyztak propichnout vlastní nehet, vymačkat hnis, vydesinfikovat..

• Citovat
  • Upravit
25897
14.6.20 11:18

První, co mě napadlo: příšernej dráp. S tím se dá fungovat? A já bych klusala k lékaři. Hnis nevěstí nic dobrého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
14.6.20 11:24

Sundat, vydenzifikovat a nechat zahojit.
A příště si ty nehty nedělej sama, když je neumíš. A buď ráda, že ti jich takto neruplo víc. Dost se tomu divím, když je máš tak příšerně udělaný.

@divine woman píše:
První, co mě napadlo: příšernej dráp. S tím se dá fungovat? A já bych klusala k lékaři. Hnis nevěstí nic dobrého.

Dá se fungovat i s daleko delšími. Je to o zvyku. A taky musí být správně vymodelovaný nehet. Ne tento hnusný dráp, jako má zakl. ;) Tady si o zranění přímo říkala.
A lékař nebude potřeba ;) To zvládne i sama doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12642
14.6.20 12:04
@Aninkakobingerova píše:
Ahoj potřebuji se poradit před 2 dnama jsem si udělala gelové nehty a ten den jsem jěstě vyletěla z motorky a zlomila si neht na malíčku svůj i s gelovým trochu mi ještě na kousíčku drží ale strašně hnisá opuchává červená a někde v místech bývá bílejší :think:

Sileny parat, sorry to fakt nekdo nosi..byt tebou shodim vsechny 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák