Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj potřebuji se poradit před 2 dnama jsem si udělala gelové nehty a ten den jsem jěstě vyletěla z motorky a zlomila si neht na malíčku svůj i s gelovým trochu mi ještě na kousíčku drží ale strašně hnisá opuchává červená a někde v místech bývá bílejší ![]()
@Aninkakobingerova stalo se mi to několikrát, jen jednou jsem šla k doktorovi a ten nehet serval celý. Určitě bych nehet ustřihla na nejkratší možný, desinfekce atd to je jasné.
No, asi tam máš slušný zánět. Opatrně bych sundala ten gelový a uvidíš, jak to bude vypadat pod ním. A bude potřeba to vydezinfikovat…
Sundat gelový, a kdyztak propichnout vlastní nehet, vymačkat hnis, vydesinfikovat..
První, co mě napadlo: příšernej dráp. S tím se dá fungovat? A já bych klusala k lékaři. Hnis nevěstí nic dobrého.
Sundat, vydenzifikovat a nechat zahojit.
A příště si ty nehty nedělej sama, když je neumíš. A buď ráda, že ti jich takto neruplo víc. Dost se tomu divím, když je máš tak příšerně udělaný.
@divine woman píše:
První, co mě napadlo: příšernej dráp. S tím se dá fungovat? A já bych klusala k lékaři. Hnis nevěstí nic dobrého.
Dá se fungovat i s daleko delšími. Je to o zvyku. A taky musí být správně vymodelovaný nehet. Ne tento hnusný dráp, jako má zakl.
Tady si o zranění přímo říkala.
A lékař nebude potřeba
To zvládne i sama doma.
@Aninkakobingerova píše:
Ahoj potřebuji se poradit před 2 dnama jsem si udělala gelové nehty a ten den jsem jěstě vyletěla z motorky a zlomila si neht na malíčku svůj i s gelovým trochu mi ještě na kousíčku drží ale strašně hnisá opuchává červená a někde v místech bývá bílejší
Sileny parat, sorry to fakt nekdo nosi..byt tebou shodim vsechny
![]()