Žluté fleky v podpaží

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
30.11.10 20:18

:cry: mám stejné problémy, tak jsem to pročetla a díky za diskusi …

naposledy na sněhově bílém bavlněném tričku, měla jsem ho podvlečené pod svetříkem a potím se fakt extrémně :oops:

• Citovat
  • Upravit
Katka66
12.2.11 15:17

žluté fleky

Tento problém s fleky na oblečení jsem taky dlouho řešila.Používám teď dvě vůně, které v kombinaci s antiperspirantem a parfémem žluté skvrny stoprocentně nedělají. A to se potím docela dost.Před Vánocemi jsem však chtěla změnit značku parfému a žluté fleky byly zase na světě. Takže teď přemýšlím, že ten parfém snad vyhodím.Teď musím vypátrat, která ta složka parfému to dělá.

• Citovat
  • Upravit
17095
23.5.12 21:45

Ahoj holky,
obnovuju diskuzi, ptž poslední příspěvek je víc jak rok starý. Můj nejdrahší objevil na svých bílých vypraných tričkách žluté fleky v podpaží. Stropil mi tu scénu, že jsem mu zničila všechny trička, že to je na vyhození, že to teda jako nosit nebude, že mamince se to nikdy nestalo. Potí se docela dost, už jsem mu vyhodila antiperspiranty bílé a nechala jen ty průhledné. Nemáte někdo nějaké nové zkušenosti nebo objevy něčeho, co fakt funguje? Já si koupila i tu Niveu co nemá dělat stopy, mám zvlášť na bílé a tmavé oblečení, ale i ty barví. Časem se tam stejně ty fleky objeví. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
23.5.12 21:56

Žluté fleky jsem vydrbala ručně v mýdle s jelenem a skvěle to pustilo.Zkus mu doporučit Driclor.A měl by od fleků a potu klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
23.5.12 22:06

Manžel to má na bílých tričkách taky. :roll: Nepotí se nijak moc, antiperspirant používá Fa bez alkohkolu (s alkoholem ho dráždí). Používám různé kombinace: předeperu mýdlem z DM, stříknu odstraňovač skvrn z DM, do pračky přidám bílý vanish nebo ariel professional na skvrny… No, výsledky nevalné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
23.5.12 22:10

@Tereza1986 Když on je taková modelka, hodinu před zrcadlem, než někam vyleze, litre parfému pomalu i kdyby měl jít s košem. On si na to celkem potrpí, nechtěl ani krystal, že síce je přírodní, ale nevoní. A hlavně má nepravidelnou práci, takže spí různě, někdy jen 4 hodiny. Ten driclor se má používat na noc a ráno opláchnout, ne? Nevím jestli by to mělo smysl, když by ten přípravek neměl dost času působit. A taky když bude v práci 24 hodin, tak ho nemá jak použít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
23.5.12 22:16

Tak by ho použil kdykoliv,když se dostane do pelechu.Já to měla s prací podobný a začalo to fungovat.Ale je fakt,že hooodně nevoní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
23.5.12 22:20

Já kdysi používala ten tekutý Ariel na skvrny, byla jsem s ním hrozně spokojená, vypral hodně. Ale asi po roce jsem začala pozorovat, že mi vyžírá tkaninu. Ne hned, ale časem na místech, kde kdysi byl ten flek, je to slabounké, takové jako vypelichané, nebo to sežere lycru v tom vlákně, takže hezké přiléhavé tričko má najednou po několika praních malé, jakoby vytahané kopečky. Připomína mi to, jako když jsme byli malí a měli jsme na teplákách vytahaná kolena. Tak jsem používaní omezila, už ho raději neleju přímo na skvrny, jen do praní, ale zase to tak dobře nevypere. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
23.5.12 22:24

@Tereza1986 Zkusím se poptat v lékarně. Akorát jsem četla, že to není moc dobré pro tělo, že se pocením zbavuje škodlivin, že je to přirozené a že používaní antiperspirantů a podobných přípravků, které uzavírají ty potné žlázky, nášmu tělu neprospívá. A ten Driclor je tuším na té samé bázi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
23.5.12 22:27

@jazminka27 Taky jsem to četla. :nevim: Ale já jsem opravdu ráda,že konečně něco pomohlo a nemám v podpaží koláče :oops: :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
23.5.12 22:38

@Tereza1986 Já jsem teď ve 4 měsíci, můžu to používat taky? Teď jsem se začala hrozně potit, přesně, koláče mám deset minut po tom, co si vezmu tričko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
23.5.12 23:22

Trochu mimo téma.. ale mám taky problémy s pocením, extrémní.. nejen že s tím mám osobní problém, ale to oblečení potom :? nevypadá to vábně… v lékárně je k dostání přípravek „Driclor“, který se aplikuje před spaním do podpaží a po pár aplikacích se přestanete potit… opravdu to pomáhá.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
23.5.12 23:25

Tereza1986 mě předběhla, nevadí :) já jen, že je to opravdu skvělá věc, rozhodně pro každýho komu antiperspiranty absolutně nepomáhají… a používám ho i přes den, taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
23.5.12 23:47

@Camosh a @Tereza1986 kolik to stojí a jak dlouho se má používat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
24.5.12 00:26

Ahojky, nepročítala jsem diskuzi, takže nevím, jestli to tu již nebylo zmíněno..

ale doporučuji DRICLOR, v lékárně ho koupíte za 200kč a vydrží přes rok.. Na noc se použije po vykoupání (zhruba jednou týdně) a pak se vůbec nepotim.. Běžný deo používám abych voněla, ale nepotím se a tim pádem neřeším ani žádné fleky…

Používám už asi 7 let a neměnila bych :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová