Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to je šílený
A to nekojila (nekojí), že tam může nechat dítě půldne?
To je fakt skoro na sociálku… některý lidi by fakt děti neměli mít…
Můžu se zeptat, kolik jí je?
@Bábrdl Tak vnoučata mít ještě fakt dlouho nebudu. Hele je mi jasné, že hladové dítě nakrmíš. Ale touhle cestou se vydala zakladatelka a jak to dopadlo? Má na krku 3 děti a sama těhotná. Pokud to švagrová nezvládá z důvodu psychické choroby tak si měli pořídit chůvu nebo aspoň uklízečku a hlavně to řešit v rámci rodiny a ne zneužívat příbuzné. Ale pokud paní „hází věci“ tak je prostě evidentně na hlavu a stejně to dopadně nejspíš tak, že bratr skončí s dětmi sám a švagrová na psychiatrii.
@Spokojení ona je fakt nejaka divna… no taky bych radeji ty decka pohlidala nez je tam nechat treba o hladu nebo nevim co.
Mě přijde, že je psychicky nemocná. Jak se chová jinak? Chodí s Tvým bráchou někam? Nebo, když přijde k Vám, posedí a popovídá? Nepopíjí potajmu?
Děti bych jí asi hlídala dál, chudinky za nic nemohou a stejně by na tom byly byty, kdyby jejich matka třeba usnula a nechala je napospas. Tvůj bratr by s ní měl promluvit, aby se objednala k psychiatrovi a začala se léčit. Musíš doufat, že se dá psychicky dohromady, jsi dobrá, že to dětem ulehčuješ ![]()
@dani24687 píše:
@Spokojení ona je fakt nejaka divna… no taky bych radeji ty decka pohlidala nez je tam nechat treba o hladu nebo nevim co.
A to je právě to co doposud s mámou děláme. Jde nám o ty děti, přece je nenecháme hladem, jen protože mají matku na hlavu. Ty děti za to nemůžou. Ano já vím že jsme to s mámou dovolili, a je to i naše chyba, ale kvůli tomu nenechám dítě hladem.
S bratrem se to chystám večer až přijede z práce probrat, ať se připraví že pak budou mít utrum. Jen jsem to potřebovala s někým probrat a zjistit jestli je třeba možný že se něco stalo při porodu.
Není náhodou jedináček? Mám kamarádku, kde je to dost podobný…byla zvyklá celý život že se o ní staral táta, s mámou nežili…a čeká to samé od otce svého dítěte, který se stará o ní, domácnosti a jejich syna a ona si lakuje nehty.
@Spokojení píše:
A to je právě to co doposud s mámou děláme. Jde nám o ty děti, přece je nenecháme hladem, jen protože mají matku na hlavu. Ty děti za to nemůžou. Ano já vím že jsme to s mámou dovolili, a je to i naše chyba, ale kvůli tomu nenechám dítě hladem.
S bratrem se to chystám večer až přijede z práce probrat, ať se připraví že pak budou mít utrum. Jen jsem to potřebovala s někým probrat a zjistit jestli je třeba možný že se něco stalo při porodu.
no to je jasny, vidim to stejne jako zy. Jestli haze vecma a ma zachvaty, tak asi v poradku fakt neni. Mel by to bracha resit. Taky je to pro nej na prd, kdyz ona to resit nechce a odejde i s detma.
@Spokojení Já si myslím že tahle žena je psychycky nemocná a že by ste jí měli nějak dostat k doktorovi (jak? toť otázka
). Chápu že je Ti líto nechat děti o hladu což asi budou esi je taková
. A co kdyby to s ní brácha zkusil ještě po zlejším a oznámil jí že pokuď nepůjde k psychologovi že půjde na sociálku a nechá si napsat děti do své péče protože ona se o ně nestará a nevaří ajni nic třeba by to s ní hlo
. A co její rodiče?
@Spokojení píše:
No spousta duševních chorob vyplyne po porodu, kdy je doslova hormonální smršť a pokud měla dispozice k duševním chorobám, tak se asi naplno rozvinuly…
@Spokojení Nemá únavový syndrom, nebo deprese? To, co píšeš na obyčejnou lenost nevypadá… Proč si bratr pořizoval druhé dítě s ženou, která se nedovede postarat ani o první?
@jannina1 Když přijde k nám, tak se rozvalí v křesle, s prominutím ják kráva a skoro nemluví, třeba krmí staršího syna a malej křičí v postýlce, ale toho si nevšimne. Sedí a kyne. Když chce například kafe, tak pošle bráchu. Ten řekne že nepůjde, tak se urazí, ječí po něm, práskne dveřmi a odchází, pak třeba týden nepřijde.
@open mind píše:
@Spokojení Nemá únavový syndrom, nebo deprese? To, co píšeš na obyčejnou lenost nevypadá… Proč si bratr pořizoval druhé dítě s ženou, která se nedovede postarat ani o první?
souhlas s příspěvkem. Obyčejná lenost to není.
Taky jsem si kladla otázku, proč šli do druhého dítěte, když se paní projevovala takhle zvláštně..
@Anonymní píše:
Není náhodou jedináček? Mám kamarádku, kde je to dost podobný…byla zvyklá celý život že se o ní staral táta, s mámou nežili…a čeká to samé od otce svého dítěte, který se stará o ní, domácnosti a jejich syna a ona si lakuje nehty.
Má mladší sestru, možná že v tom by asi mohl být trošku zakopaný pes když nad tím tak přemýšlím. Mladší sestra aspoň co jsem vypozorovala, tak je na prvním místě.
@open mind Ona mu zapoměla říct že jí došly prášky. Možná se pletu, ale myslím si že to od ní byla schválnost, i když nevím s jakým záměrem
Napadlo me, jak by svagrovka hlidani sama rychle odmitla. Az se narodi mimino, rict ze ptrebuje klid a spat, takze babi pujde hlidat kluky k nim do bytu, ze muze nerusene uklizet ona si snima bude hrat. To by spat asi nesla, a po par dnech by ji prestalo bavit mit cele dny doma tchyni
. Jestli ma babca podezreni, ze deckam nedava najist, at chodi kuky krmit k nim. Myslim, ze i krmit by je zacla, kdyz ne, tak kontaktovat odborniky.