Značení botiček v mateřské škole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LindenSkyHope
29.9.16 09:08
@unuděná píše:
Mě překvapuje, že tu píšete o bačkorkách za 100-200Kč? To jako nějaké jarmilky z tržnice nebo co? Při vší mé snaze nikdy neseženu kvalitní bačkůrky do 200,–, většinou spíš okolo 300,–. Přeci jen v tom to dítě běhá půl dne, spíš víc, a koupit nějaké papučky za kilčo…no nevím.
Přesně tak, kvalitní bačkory stojí většinou krapet víc.
@adam75 píše:
Bože, ženský, to jsou starosti. Bačkory stojí 150 korun, pyžamo stojí stovku? Dvě? Proč někdo dává dítěti do školky pyžamo za 400,–? Učitelka to popíše fixem, pak to nějaký spolužák rozstřihne nůžkama… je to spotřební zboží, jedno pyžamo stojí stejně jako jedno polední menu v průměrné hospodě, tak proč to řešit.

Kvalitní bačkory 150,– rozhodně nestojí. Kupuji dceři výhradně obuv od DPK, u nichž se cena pohybuje okolo pětistovky za ty nejobyčejnější bačkůrky.

Příspěvek upraven 29.09.16 v 09:10

• Citovat
  • Upravit
14541
29.9.16 09:10

Prvni backorky jsem podepsala, pak jsem diteti koupila backory, ktere jiste mit nikdo jiny nebude a nastvalo by me, kdyby je ucitelky pokreslily/podepsaly. Ale u nas jsou takova „exotika“, ze vsichni ze skolky vedi, komu patri i bez podpisu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.16 09:15

Obou holkám jsem podepisovala jen bačkory (zevnitř), gumovky, které zůstávají ve školce a mají mít podepsané pyžama (tam jsem používala nažehlovací štítky, které potom strhnu a pyžamo může mít druhá dcera). Ostatní oblečení si holky poznaly. Mám pocit, že jedno pyžamo také učitelka podepsala fixou přímo na oblečení, také jsem z toho neměla radost. Druhá dcera to pyžamo nosí na doma. Asi před dvěma lety se dceři ztratila bunda - bylo jí škoda, tu podepsanou neměla, ale to by nic neřešilo, protože když jí někdo odnese mimo školku, tak s tím nikdo nic neudělá. Pak jí někdo vzal ještě pyžamo, ale tam učitelky věděly, kdo si to asi bral a měl podobné. To bylo podepsané. Tak maminku požádaly, aby se doma podívala. Jinak bychom to asi také už neviděly.

• Citovat
  • Upravit
LindenSkyHope
29.9.16 09:15
@tartaletka píše:
Zrovna backory mam taky podepsane lihovkou z boku, stejne je ve skolce dodela, obleceni nekupuju drahe, kolikrat to nekdo cizi odnese domu a ani podpis nezaruci, ze se vzdy najde.Ale segra takhle malymu koupila na zimu drahe kozene boty ze zahranici, za nekolik tisic, s tim, ze je pak proda a ucitelka na ne z venku lihovkou namalovala obrazky, aby vedel, na kterou nohu ktera patri :zed: myslela, ze ji odvezou, me by vezli taky, zrovna na botech taky nesetrim ani do skolky.

Poškození cizí věci se škodou pod pět tisíc je minimálně přestupek, lze řešit přes PČR.

• Citovat
  • Upravit
56294
29.9.16 09:18
@LindenSkyHope píše:
Poškození cizí věci se škodou pod pět tisíc je minimálně přestupek, lze řešit přes PČR.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
29.9.16 09:23
@Moise píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nevím, co je na tom k smíchu. Ono by je to totiž podruhé přešlo, kdyby na ně alespoň jednou někdo to trestní oznámení podal. Policajti by toto řešili úplně s klidem.

• Citovat
  • Upravit
9709
29.9.16 09:30
@aleba píše:
U nás by si to nedovolili. Jen upozorní, že nemáme podepsané to a to a dnes s tím měly problém, tak ať to doladíme

Taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29608
29.9.16 09:38

@LindenSkyHope to nevím, jak by to policajti řešili. ;) Několika stránkový elaborát a pro nedostatek důkazů odloženo ;). Škodou do 5000 se navíc vůbec nezabývají. To je přestupek, který řeší na městském úřadě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56294
29.9.16 09:53

@LindenSkyHope jo, už je vidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
29.9.16 10:03
@marin píše:
@LindenSkyHope to nevím, jak by to policajti řešili. ;) Několika stránkový elaborát a pro nedostatek důkazů odloženo ;). Škodou do 5000 se navíc vůbec nezabývají. To je přestupek, který řeší na městském úřadě.

Tak ať to řeší přestupková komise na MěÚ, ono když by se ta škoda nasčítala, tak by třeba nad pět tisíc i byla. Mám jako věřit tomu, že učitelky ve školce si můžou úplně beztrestně čmárat na cizí majetek? To asi těžko. Žaloba přes právníka by to vyřešila. Ještě, že nemám a nikdy nebudu mít dítě ve státní školce.

• Citovat
  • Upravit
LindenSkyHope
29.9.16 10:14

A pak je to taky částečně vina těch rodičů, protože to co si nechají líbít, je následně nastaveno jako norma.

• Citovat
  • Upravit
24292
29.9.16 10:41

@Jjíťa když tak zkus alkohol (dezinfekci na ruce), tím mažeme v práci zápisy lihovkou napsané na umělohmotných tabulkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
29.9.16 10:51

@LindenSkyHope bačkory HP Čechtín, bavlněné, česká výroba s Žirafkou - 159 Kč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
29.9.16 11:07
@adam75 píše:
@LindenSkyHope bačkory HP Čechtín, bavlněné, česká výroba s Žirafkou - 159 Kč :-)

Díky, ale nechám si zajít chuť. Tenhle sockomoušský typ bačkor dceři nekupuji.

• Citovat
  • Upravit
2448
29.9.16 11:08

@LindenSkyHope tvoje chuť ale nemá nic společného s kvalitou bačkor :) a tyhle kvalitní zjevně jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin