Známá nechce své dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
9.9.13 23:29

Jejda lidi…řeči se vedo, voda teče…

Taky těm mým třem říkám, že je vyměním za něco užitečného. Třeba novou pračku apod. I před nima. Oni se smějí a dávají mi ještě návrhy, za co bych je mohla vyměnit. :mrgreen:
Nebo, když budou zlobit, tak je zamknu do skříně. Ale nejdřív budu muset koupit pořádný zámek.
Když budou zlobit v autě, tak jim říkám, že zastavím a nechám je tam.
A jiné a podobné řeči.

A NIC z toho nemyslím vážně (i když…). :lol: :lol: :lol: :lol: Ne, neudělala bych to.
Taky si o nich nemyslím, že jsou nejhodnější, nejšikovnější a kdoví co ještě. Vždycky si řeknu, že může být hůř.
Mám je šíleně moc ráda, myslím si… ne! Vím, že jsou pěkní a chytří. A stejně říkám, že je vyměním. :mrgreen:

Takže bych kamarádku neodsuzovala jen pro řeči, které říká léta. Je prostě taková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.13 23:31
@Anonymní píše:
já chápu že pro rodiče, ale myslela jsem pro cizího okolo mě je ted hodně dětí a to jen pak na fc vidím ty fotky dětí a tam píšou všichni možní kamoši nebo jen lidí které ma dana osoba v přatelích jak má nadherné dítě jak se hezky směje jak je šikovné a přitom ji třeba předtím nenapsalo komentář ani k jedné fotce ani k jednomu příspěvku nic…prostě nechápu tu potřebu ihned jak se objeví fotka dítětě davat hned like a komentáře…
no to možna ne, ale u znamých už taky toto padlo sice je to dost dlouho ale v rodině kde se narodil už několikatý kluk tak znama řekla druhé zname která zas má hodně dcer jestli by s ní nevyměnila a to byla taky dlouho neštastna z toho že má dalšího kluka takže ze srandy to dle mě až tak v tu chvíli nebylo…ae spíš bych šla když už tak na umělé oplodnění vybrat si pohlaví což v čr nejde ale už jsou země kde to jde i když za dost peněz…

Ale ač ta Tvá známá byla z dalšího synka nešťastná, určitě ho vychovává jako předešlé děti a nevyčítá mu, že je „zase kluk“, ne?

• Citovat
  • Upravit
20777
9.9.13 23:33

Ale no tak, děfčata, koupáme jedině za patičku, přece se neopaříme :mrgreen:

A teď vážně. Mám kamarádku, co měla podobné výlevy. A ejhle má dítě, vzorně se o něj stará, miluje ho. Každý jsme nějaký :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Julia_E
9.9.13 23:34

Někteří lidi musí mít strašně nezajímavý život, když se montují do toho, jak a co asi cítí a myslí druzí

pokud by dítě už měli a týrali, pak bych to chápala, ale takhle? Myslím, že to je úplně jejich věc a Ty by ses radši měla věnovat svým problémům ;)

• Citovat
  • Upravit
995
9.9.13 23:35

Znam holku, co v tehotenstvi rikala, jak ma dite jen z povinnosti - ze uz na to maji vek, ze je to dalsi bod jejich vztahu… rikala, jak mimina nesnasi a ze doufa, ze to obdobi, nez se s nim dorozumi rychle utece… NEbyla teda nikdy nejak vulgarni nebo ze by rekla neco skaredeho, ale davala najevo, ze se netesi a dite ma z povinnosti. Nakonec se z ni stala nejvic magor matka jakou znam, miminko ji tak uchvatilo, ze pro nej obetovala veskery volny cas a uz neumi mluvit o nicem jinem nez o diteti, obrat o 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
9.9.13 23:37

Já taky o dětech říkám, že se mají zavřít do sklepa, nacpat práškama aby spali, teplotu vody na koupání že mají zkoušet oni abych se třeba nespálila, že jíst nepotřebují, že jedli včera atd. @jirabobes já už několikrát v lese zastavila :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.13 23:39
@Anushka píše:
Znam holku, co v tehotenstvi rikala, jak ma dite jen z povinnosti - ze uz na to maji vek, ze je to dalsi bod jejich vztahu… rikala, jak mimina nesnasi a ze doufa, ze to obdobi, nez se s nim dorozumi rychle utece… NEbyla teda nikdy nejak vulgarni nebo ze by rekla neco skaredeho, ale davala najevo, ze se netesi a dite ma z povinnosti. Nakonec se z ni stala nejvic magor matka jakou znam, miminko ji tak uchvatilo, ze pro nej obetovala veskery volny cas a uz neumi mluvit o nicem jinem nez o diteti, obrat o 100%.

Ta lepší varianta, než při návštěvách sledovat velikost krtinců po zahradě :mrgreen: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
8151
9.9.13 23:42

Já v těhotenství syna nazívala obludou, těm větším občas řeknu že jestli nepřestanou zlobit nasadím jim dietu aby se vešly do babyboxu a nic to nemění na to že je všechny miluju asi bych to nebrala tak tragicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
9.9.13 23:45

@K-Black :lol: :lol: :lol: Ale jinak je netýráme, ne? ;)
Holce oholím hlavu, když se nebude česat. :mrgreen:
Děti jsou přece od toho, aby jsme se nemuseli zvedat z gauče: podej, přines, přepni, udělej… :mrgreen:
Proč mám 3 děti? To by nebylo, aby se o nás na stará kolena aspoň jedno nepostaralo. Nebo říkávám:„Šmankote a kdybych měla jen jedno a něco se mu nedejbože stalo a nebo se chytlo blbé party a pokazilo, kdo by se o mě staral?“
A jiné hlášky.

A nejsem debil, ubožák člověk, jak psala @Kelsey :nevim: A samozřejmě nemám děti jako osobní sluhy. Holku proti její vůli holit nebudu. Ale s náhradníma dílama od kohokoliv pro kohokoli počítám. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 09.09.13 v 23:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
9.9.13 23:48

@jirabobes jo jo přesně to jsem nedávno řekla před sousedkou holce „koukej se pořádně učit až vyrosteš budeš mě živit“, sousedka vyvalila oči tak jsem se jí zeptala a proč si jako myslí že těch dětí mám tolik, a braly jí mrákoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
9.9.13 23:50

Není ji do toho kulový, chce pomoct!!Jde vidět, že někdo pomáhat neumí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
9.9.13 23:51
@Julia_E píše:
Někteří lidi musí mít strašně nezajímavý život, když se montují do toho, jak a co asi cítí a myslí druzípokud by dítě už měli a týrali, pak bych to chápala, ale takhle? Myslím, že to je úplně jejich věc a Ty by ses radši měla věnovat svým problémům ;)

vote yes…

a krome sklepa a hmyzu jsem nic dalsiho nezahledla… sklep je velice vtipny, hmyz je velice pravdivy…

Zakladatelka zrejme deti nema… Pokud se mylim, jsou nejspis velmi vytouzene a dlouho vyrabene… Pokud se mylim i v tomto, je to devce, co ma hodne estrogenu a silne materske pudy uz od doby dospivani.. Pokud se mylim i v tomto, tak ma opravdu vsedni zivot, velmi klidne sousedy, doma naklizeno, televizi rozbitou… ale internet stale jde, tak muze koukat na youtube.. Jinak uz nevim… Kdyz Buh rozdaval smysl pro humor a toleranci, bylas v jine fronte, vid?

@MiskaKosa cely ten predchozi sahodlouhy blabol vyjadrila jednou vetou nerozvinutou - je to frajerka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.9.13 23:52

@jirabobes já to psala, že jen takového… člověka by napadlo vyměnit své dítě, mi to teda nepříjde ani jako žert vtipné, sledovala jsem tu kauzu, jak vyměnili děti, musí to být něco strašného, proto říkám, že mi to nepříjde vtipné a může nad tím uvažovat jen de.bil nebo nějaký ubožák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
9.9.13 23:53
@lubomíra2 píše:
Není ji do toho kulový, chce pomoct!!Jde vidět, že někdo pomáhat neumí!

A komu presne chce pomoct? Kamaradm? Ti by potrebovali pomoct se sklepem, jinak asi o zadnou nezadali… Nebo spis pomoct sobe… Protoze nekde v hloubi dusi citila nejaky odpor a pokud by ho vyrkla, vyznel by podobne a byl by myslen smrtelne vazne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
9.9.13 23:54

@Kelsey jako myslet vážně to asi nemůže normální člověk ale kámoška co má tři kluky tak vždycky když od nás odchází se mě ptá jestli bych tu naší holku s ní nemohla vyměnit :lol: nikdy mě nenapadlo že by byla divná a přiznám se že jí občas řeknu že jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí