Zničené vlasy

14
18.4.16 22:20

Zničené vlasy

Ahoj.
Asi Vám hned řeknu můj pŕíběh.
Od narození mám takové vlnité vlasy vic do kudrnata. Když mi ale bylo třináct, ostřiháa jsem si ofinu a začli se mi vlasy nesmírně kudrnatit. To ještě nebyla taková katastrofa. No pak když trochu, fakt jen malinko ofina vyrostla, obarvila jdem si vlasy na hnědo a začala ofinu žehlit. Začlo se mi to líbit a začla jsem žehlit všechny vlasy každý den. Čímž jsem je fakticky hodně zničila. tak před 6 měsíci jsem žehlení nechala a koupila několik masek ale nic mi nezabírá:/ prosím o radu. Moje vlasy nevypadají vůbec zdravě a co mě nejvíc štve, nemají tvar. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
18.4.16 22:23

Nechat odrust a ostrihat :nevim:

pokud je uz 6 mesicu nezehlis, tak musis mit cca 6cm zdravych vlasu, plus par dalsich cm bude ok, protoze jsi je nezehlila tak dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
18.4.16 22:26

@leClariee hodně dobré jsou zábaly s maskou Gestil Wonder, taktéž je docela dobrý kokosový olej, ale co jsem slyšela tak úplný zázrak je prý brazilský keratin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
18.4.16 22:53

Jsem na tom stejne, odhodlavam se na ostrihani, ale to budu vypadat jak ovce :D cca tri roky jsem barvila, zehlila no a katastrofa :( vlasy suche, bez zivota a zbyla mi jich asi 3/4… Uz to nedelam cca 3 roky, dostala jsem se zpet na svoji puvodni barvu, ale vlasy hruza tak se chystam no :( a to mam konecne vysnenou delku pod lopatky (a vlasy stejne neustale v culiku takze to nikdo nevidi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
18.4.16 23:26

Zkus ten kokos.olej dej si ho na vlasy nejlíp přes noc a ráno umyj jako normálně. Zdravý vlasy ti neudělá nic jen prostě čekat až to odroste no :? Nebo zajít k nějaké kadeřnici ať ti poradí a dá třeba nějakou speciální masku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
19.4.16 06:52

Dál používej masku, nech vlasy odrůst, ostříhat a začít od znova. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
19.4.16 07:19

Brazilský keratin :). Používám už 4 roky a nedám na něj dopustit. Měla jsem vlasy ve stejném stavu po několikaročním žehlení. Tím, jak se ulamovaly, mi ani pořádně nemohly dorůst, pořád jsem je měla po ramena. Teď je mám do půl zad :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
19.4.16 07:26

Mně kdysi pomohlo obyč. vepřové sádlo… Odbarvila jsem si tehdy z tmavě hnědých na úplnou blond a pro vlasy to byla skoro smrt, a to doslova… Když jsem vzala pramen a postavila ho nahoru, tak zůstal stát, prostě chemlon. No a tyhle masky jsem si dávala o víkendu a nechala to sádlo na hlavě klidně celý víkend, pokud jsem nikam nešla. Ale nesmí to být máslo ani olej, jen obyčejné sádlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
19.4.16 07:50

Mě je dala do pořádku bezbarvá henna. Ale kvalitní, Khàdí, Hennecolor, Lamda, ne ty šunty z drogerii. Vlasy jsou silné, konečky se netřepí a co víc, přestaly se mi kroutit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
19.4.16 14:56

@Apocalypse a jde potom dobře vymyt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
19.4.16 14:57

Vím že babička si na hlavu lila pivo, ale proč…? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
20.4.16 06:29
@Bomer píše:
@Apocalypse a jde potom dobře vymyt?

No není to taková hrůza, jak se může zdát. Myslím, že jsem vymývala tak 2× pokaždé, ale šamponem a teplou vodou to pustí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková