Znovuohřívání jídla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
7.12.15 15:19
@Kobliha51 píše:
Romové nikdy nejí ohřívaná jídla. Měli by být tedy zdravější, než česká populace. Proč jich tedy tolik bere invalidní důchod? Žádnou studii jsem nenašla, ale byla by zajímavá.

Oni ale neberou invalidní důchod na rakovinu žaludku/střev, ne? Hrozně jsi to překombinovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
7.12.15 15:20

Jinak já se snažím nic neohřívat. Stačí vařit adekvátní množství jídla. A nemít doma mikrovlnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
7.12.15 15:42

Tak speciálně na základě téhle dokonale vědecky podložené věty:„Vejce - Ohřátí vařených nebo smažených vajec je velice nebezpečné pro váš organismus. Kohokoliv se zeptáte, řekne vám stejnou věc.“
už si nikdy nic z tohoto seznamu (a raději ani nic jiného) neohřeju :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
7.12.15 15:43
@Mar__tanka1983 píše:
Tak speciálně na základě téhle dokonale vědecky podložené věty:„Vejce - Ohřátí vařených nebo smažených vajec je velice nebezpečné pro váš organismus. Kohokoliv se zeptáte, řekne vám stejnou věc.“
už si nikdy nic z tohoto seznamu (a raději ani nic jiného) neohřeju :lol: :lol: :lol: :lol:

Jo, je to příšerný článek.
On ten popis webu je taky moc zajímavý: „ČeskoZdravě. cz je nový portál zajímající se o alternativní formu medicíny, která u nás v České republice není rozšířená. Najdete zde nejrůznější návody, recepty a tipy na zdravější a šťastnější život.“ :roll: Podle mě nejvíc zdraví škodí takové zdroje číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
7.12.15 15:44

Tak mě napadlo, taková bramboračka, to je vlastně „instantní smrt“, že?
Brambory, celer, houby, rozkvedlané vejce :think: už tam chybí jen ten špenát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
7.12.15 15:46

@Mar__tanka1983 kuřetem a špenátem si tu bramboračku právě musíš ještě obohatit. NAvařit, rozporcovat, namrazit :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
7.12.15 15:47

@Etcetera78 a pak podávat v malých dávkách, jako olovo :mrgreen:
A já že se mi toho chlapa otrávit nepodaří :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
7.12.15 16:05

Větší nepodložený blábol jsem snad ještě nečetla. U některých věcí jen straší, jak je to nebezpečné pro organismus, ale aby napsali čím a proč je to nebezpečné, to je ani nenapadne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.12.15 16:09

Já vím, že jeno by se neměly ohřívat houby, např. smaženice, větší množství na žaludek..
Jinak si myslím, že je to pěkná kravina.. Moje babička má k 90, děda umřel v 95 a celý život jedli tak, že se navařilo, do lednice to kolikrát ani nešlo ten den až k večeru od rána a jídlo co uvařili v pondělí jedli i ve st ohřívané- vývar atd..
Nikdy jim nic nebylo, k lékaři chodili minimálně..
Moc se to dnes hrotí.. Až přijde manžel, tak mu řeknu, ať si vývar z lednice sní chladný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
7.12.15 16:42

:jazyk: :jazyk: fajn, jdu sepisovat parte :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
7.12.15 16:48
@Mar__tanka1983 píše:
Tak mě napadlo, taková bramboračka, to je vlastně „instantní smrt“, že?
Brambory, celer, houby, rozkvedlané vejce :think: už tam chybí jen ten špenát :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Zapomněla jsi na mrkev :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
7.12.15 16:54

Tak špenát taky neohřívám ale proto že se u nás hned sní. Ale zarazilo mě tohle:Když je ohřejeme, dusičnany se transformují na dusitany, což špenát udělá karcinogenním pro naše tělo. A to že je nejdřív vařím jim nevadí? Nejsem teda chemik ale podle mě se transformují už i při tom vaření. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
7.12.15 17:08
@Litta píše:
Jo, je to příšerný článek.
On ten popis webu je taky moc zajímavý: „ČeskoZdravě. cz je nový portál zajímající se o alternativní formu medicíny, která u nás v České republice není rozšířená. Najdete zde nejrůznější návody, recepty a tipy na zdravější a šťastnější život.“ :roll: Podle mě nejvíc zdraví škodí takové zdroje číst.
:palec: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
7.12.15 17:15

…tělo ma jít do hrobu zhuntovany…
Zkusím to použit jako argument az dojde ten můj hladovej z práce… Sorry miláčku, ale nemůžu ti ohřát jídlo, protoze to neni zdravé a mohl bys umřít. Urcite mu pak bude víc chutnat :roll:

• Citovat
  • Upravit
blabla123
7.12.15 17:43

Brambory i kuře ohřívám, a myslím, že tu pořád ještě jsem :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky