Zoufalá a ještě víc hloupá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.2.17 15:54

@Saatine rozeslala. A byla i na ctyrech pohovorech. Vesmes vzali chlapa nebo zenu okolo 50 let. Rekli, ze nemam deti, budu je chtit a nemam poradnou praxi. Nekde mi zase odpovedeli, ze by me na dohodu o provedeni prace mohli vzit az jim odejde soucasna pracovni sila. Zkusila jsem cokoliv, co mi prislo pod ruku. Obeslala jsem asi dvacet nabidek. Lenka zakl.

• Citovat
  • Upravit
3780
4.2.17 21:29
@Anonymní píše:
@Saatine rozeslala. A byla i na ctyrech pohovorech. Vesmes vzali chlapa nebo zenu okolo 50 let. Rekli, ze nemam deti, budu je chtit a nemam poradnou praxi. Nekde mi zase odpovedeli, ze by me na dohodu o provedeni prace mohli vzit az jim odejde soucasna pracovni sila. Zkusila jsem cokoliv, co mi prislo pod ruku. Obeslala jsem asi dvacet nabidek. Lenka zakl.

nepropadej panice, dědkovi ses už postavila, zvládneš čím dál víc, držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
5.2.17 00:19

Lenko, zkousej dal, hlavne se prosim te uz neponizuj, to neni chlap, to je desny hovado, udelala jsi dobre, ze jsi se dokazala od nej odstrihnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.17 19:02

Holky, týden se s týdnem sešel. Práci hledám dál, prošla jsem mnoho pohovorů a v osobním životě se věci zlomily. Tenhle týden jsem byla na jednom z dalších pohovorů, personalistka mi řekla, že by mě i bez praxe vzali, ale z jisté firmy jim přišlo, že jsem nespolehlivá, nezodpovědná, problematická,… Už chápu, proč to nikde nevyšlo. V mezidobí mi ještě chodily sms, nereagovala jsem. Včera se to zlomilo, když mi na pohovoru řekla paní tohle. Jemu jsem napsala, že mě instinkt nezradil, sloužila jsem jen jako matrace. A jeho manželce poslala, jestli bych se s ní během týdne mohla sejít, že mám vůči ní černé svědomí. Nic víc. Pochopila správně a nereagovala.
Dnes ve schránce dopis s milionem lží. Pochopila jsem, že doma dostal těžkou sodu. Ačkoliv jsem to v plánu vůbec neměla (i když mě několik týdnů vyloženě po sms zastrašoval), sáhla jsem k tomuhle kroku. Asi mě odsoudíte. Ale mně se hrozně ulevilo. Jeho žena ví asi jen o mně, ne, že jí přes 30 let tahá za nos a žijí ve třech. Žádná další komunikace nebude. Sobecky věřím, že tím se má smůla zlomila a cítím se i lépe. Hrozně se mi ulevilo. Lenka
Práci budu hledat dál. A doufám, že už to někde vyjde. Komplet se můj a maminčin život změní.

PS. jen malý dodatek. Na posledním setkání mi řekl, že právo na život by měl mít jen ten, kdo se o sebe dovede postarat. Vyrazil mi tím dech, protože jsem věděla kam míří a vnitřně ho začala nenávidět. Ano, není to omluva pro to, co jsem napsala jeho ženě, že to ona správně vyhodnotila. Ale i mě se dotklo, že by má maminka měla být raději mrtvá, protože je nemocná.

• Citovat
  • Upravit
2117
15.3.17 19:12

Myslím, že je zcela pochopitelné, žes to napsala jeho ženě. Držím palce, ať práci najdeš. Určitě tě nemohl pomluvit u všech firem. A i kdyby, vždycky jim můžeš připomenout, že existuje zkušební doba, kdy tě můžou v případě nespokojenosti propustit. A pro toho dědka nemám slov. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.17 21:11

@enyf jeho manželce jsem to sice napsala, ale postupně zjišťuji, že jí to nějak vysvětlil, rozhodně ne tak jako nevěru. Možná že já chtěla něco po něm. Protože mi od ní přišla sms k Velikonocům a podepsala se i za něj. A tvářila se jako nejlepší kamarádka. Takže netuší. Lenka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová