Zrcátko na mrtvý úhel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30321
31.12.18 19:39

@histep mě jde hlavně o to, že přilepením dalšího zrcátka na zrcátko, které tu funkci má si nepomůže. Chtělo by to zjistit co tam má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
31.12.18 21:51

@Micaella22 15 let jsem bez nehody jezdila autem bez hlídání mrtvého úhlu. Ale teď poslední 4 roky ho mám a přiznám se, že v autě bez hlídání mrtvého úhlu se už necítím tak jistě .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
31.12.18 23:28

Jen tak pro zajimavost…americka auta (alespon primo ve Statech) tohle nemaji, jen nektere typy Fordu. Misto toho jsou tu u tech lepsich sensory, takze vam zacne v aute hvizdat, kdyz tam mate auta a treba zacnete blikat. Proc nemaji tyhle „blby“ (=jednoduche reseni) vypukly zrcadka, to je mi zahadou. Misto toho vam v autoskole vstepuji, ze krom kouknuti do zrcatek se vzdy i otocite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
31.12.18 23:41

Já ani nevím, jak bych to využila. Asi při předjíždění? To se ale dívám zrcátkem za sebe, do bočního, před sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.1.19 05:22
@Aspera píše:
@ivašot. tak tyhle hlídače se dle mě dávají spíš pro řidiče co nevyužívají pořádně zrcátka, ale dnešní zrcátka by už měla mít mrtví úhel takřka nulový.@histep starší auto si představuju škoda 105 . Felicie už např. tato zrcátka měla. My máme auto 20 let staré a taky je má.

18 let stará Felicie to nemá. A i u 10 let starého auta mám problémy mrtvým úhlem. A to mám zrcátka nastavená správně a používám je.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
1.1.19 05:24
@Petula306 píše:
Já ani nevím, jak bych to využila. Asi při předjíždění? To se ale dívám zrcátkem za sebe, do bočního, před sebe..

No a když je mrtvý úhel, tak to auto nevidíš a vjedes mu při předjíždění do dráhy. To malé zrcátko snižuje pravděpodobnost, že se tohle stane.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová