Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,
před pár měsíci jsem si na fcb blokla jistou uživatelku - měla jsem jí stále v přátelích, jen jsem neviděla její příspěvky. Nyní bych tu blokaci potřebovala zrušit a nevím jak
, poradíte mi někdo, kdo víte?
Děkuju ![]()
Mě žádná blokace nejde… pouze odstranit z přátel, a to pak zase musíš poslat novou žádost o přátelství.
Asi myslíš sledování jejich příspěvků na tvé zdi, tak to běž na její profil a na pravo by mělo být sledovat tak na to zmáčkni…
A nevite prosim jestli jde, pridat do přatelstvi nekdo koho zadost jsem omylem odstranila? Nejsem schopna to udělat a to nejsem zadnej začatecnik
proste když najedu na ten profil, vubec mi to u moznost nenabidne
a dotycna osoba si fb sotva zalozila, takze tam je to uplne nic ☺
Diky za rady
@dagmarkav píše:
A nevite prosim jestli jde, pridat do přatelstvi nekdo koho zadost jsem omylem odstranila? Nejsem schopna to udělat a to nejsem zadnej začatecnikproste když najedu na ten profil, vubec mi to u moznost nenabidne
a dotycna osoba si fb sotva zalozila, takze tam je to uplne nic ☺
Diky za rady
Napsala bych jí, myslím, že by tam měla mít možnost odeslat žádost znovu, ale vlastní zkušenost nemám ![]()
@dagmarkav jestli nejde na profilu zobrazit „Přidat do přátel“ tak osoba má nastaveno, že odesílat žádosti o přátelství můžou jenom lidi se společnými přáteli (:
Holky a nevíte jak nastsvit aby přátelé neviděli koho mám v přátelích? ![]()
@Crystal87 Najeď na svůj profil, pak vlevo na přátele, klikni na šipku vpravo a tam ti vyskočí upravit soukromí (: