Zrušení blokace na FB

2926
8.9.14 11:20

Zrušení blokace na fcb

Ahoj,
před pár měsíci jsem si na fcb blokla jistou uživatelku - měla jsem jí stále v přátelích, jen jsem neviděla její příspěvky. Nyní bych tu blokaci potřebovala zrušit a nevím jak :mrgreen:, poradíte mi někdo, kdo víte?

Děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8020
8.9.14 11:27

Normálně najet na blokované a zrušit blokaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
8.9.14 11:27

Ahoj, myslím, že jedině znovu přidat do přátel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
8.9.14 12:20

Mě žádná blokace nejde… pouze odstranit z přátel, a to pak zase musíš poslat novou žádost o přátelství.

• Citovat
  • Upravit
12327
8.9.14 12:22

Asi myslíš sledování jejich příspěvků na tvé zdi, tak to běž na její profil a na pravo by mělo být sledovat tak na to zmáčkni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
20.12.16 05:08

A nevite prosim jestli jde, pridat do přatelstvi nekdo koho zadost jsem omylem odstranila? Nejsem schopna to udělat a to nejsem zadnej začatecnik :mrgreen: proste když najedu na ten profil, vubec mi to u moznost nenabidne :( a dotycna osoba si fb sotva zalozila, takze tam je to uplne nic ☺
Diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.12.16 09:12
@dagmarkav píše:
A nevite prosim jestli jde, pridat do přatelstvi nekdo koho zadost jsem omylem odstranila? Nejsem schopna to udělat a to nejsem zadnej začatecnik :mrgreen: proste když najedu na ten profil, vubec mi to u moznost nenabidne :( a dotycna osoba si fb sotva zalozila, takze tam je to uplne nic ☺
Diky za rady

Napsala bych jí, myslím, že by tam měla mít možnost odeslat žádost znovu, ale vlastní zkušenost nemám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
20.12.16 16:53

@dagmarkav jestli nejde na profilu zobrazit „Přidat do přátel“ tak osoba má nastaveno, že odesílat žádosti o přátelství můžou jenom lidi se společnými přáteli (:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27010
20.12.16 22:19

Holky a nevíte jak nastsvit aby přátelé neviděli koho mám v přátelích? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
20.12.16 22:32

@Crystal87 Najeď na svůj profil, pak vlevo na přátele, klikni na šipku vpravo a tam ti vyskočí upravit soukromí (:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák