Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Misko,
genetiku by ti měli udělat…já mám taky 2 ZT a jdu na ní zítra.
Jinak, pokud chcete do skupiny, pošlete mi soukromou zprávu a já vám pošlu pozvánku
@miska.gra ahojky, vítám Tě, ač nerada zrovna v téhle skupině. Jsem také po 2 ZT
genetiku si vybojuj, máš na ní rozhodně nárok. Rozhodně je důležitější než imunologie.
Holky, nebojte, bude lépe, rozhodně!
Něco jssem si zařídila sama u obvoďáka a něco mi předepsal gynekolog.. malenko jsem na tom stejně, taky neberu léky, nekouřím, nepiju a miminko jsme si šíleně přáli a osud nám vzal už druhé..
hlavně na tvé foto vidím že máš dceru? a ty dva potraty máš zasebou? protože pokud máš dceru se stejným partnerem tak vím že tě určo na genetiku nepošlou..
jinak mě v nemocnici když jsem jim tam plakala taky naslibovali hory doli když jsem se jim tam hroutila a oni proč se hroutím že se to stává a já na to že už je to letos podruhý a 3 doktoři nezávisle na sobě mi řekli že mě ten můj určitě pošle na genetiku..no a vidíš nic..zatím mě poslela jen na cukrovku, zoonosy(to jsou ty nemoci co přenášejí zvířátka jako je třeba toxoplasmosa) a hematologii, kde podle mě stejně nic nenajdou..takže proto tady všude možné sbírám info, ptozože už vím o co si vážně konkrétně neřekneš to nemáš.. je to k vzteku a ta šílená bezmoc a do toho ta bolest na srdci a jak říkáš mallenko to šílené čekání ať už jsou ty 3 měsíce fuč..
Jéééé.. než jsem napsala tenhle dlouhý příspěvek tak se mi tady toho objevilo..=DD ahojky holky..Izzz mohu tě požádat o pozvánku k vám? jinak s tou genetikou…vážně??? mě bylo řečeno že až po třech a jsem naštvaná že mě tam neposlal, hlavně když to pujde takhle dál a potáhne se to tak stejně do 3 měsíců na to můžu zapomenout..
![]()
Miško na tu genetiku by tě opravdu měl poslat, je to divný…já jsem přešla k novému gynekologovi a ten, když jsem se ho hned po zákroku ptala, jestli mě pošle někam na vyšetření, tak sám řekl, že na genetiku mě pošle a dnes uvidím, jestli mě někam pošle a nebo až za týden, ale byla jsem oznámit i svému starému gyn, že od něj odcházím, že jsme opět potratila a on taky říkal, že po dvou potratech posílá pacientky na genetiku, asi máš nějakýho divnýho gynekologa
dceru mám, už skoro sedmiletou se stejným partnerem, jako jsem měla ty dvě ZT a musím říct, že je pro mě velikou oporou a motorem, který mě žene dál, hrozně se těšila na sestřičku, i když to mohl být i bratříček…fakt nám všem hrozně přeju, atˇ už jsou ty tři měsíce za náma, my určitě nebudeme čekat na výsledky z genetiky a já nevim z kama, protože to stejně nemá cenu, myslim si, že nezjistí nic i ten gyn starý mi říkal, že většinou je závěr kyselina listová, že za dvacet let praxe, co tam maminky poslal, ani jedné nic nezjistili, pokud neměli nějakou tu genetickou vadu nebo tak nějak to říkal, jsem nebyla moc schopna ho vnímat, chtělo se mi brečet, když jsem se tam zase objevila s papírem ohledně potratu
za chvíli jedu k tomu novému, tak až budu vědět víc, tak písnu, zatim se tady mějte holky a držte se.
@miska.gra Netrap se a radím!!! zařiď si genetiku sama. Máš na ní 100% nárok!!! Nenech se odpálkovat.
@mallenka fááákt?? no mě to přímo tohle můj gynekolog neřekl, ale jsem ještě jinde zaregistrovaná a už celkem dlouho a tam mi to všechny holky takhle říkali, proto jsem to napsala, jinak můj gynekolog se mi k tomu zatím nějak ještě nevyjádřil.. jediné co řekl že udělá vše co bude v jeho silách abych donosila zdravé mimí a poslal mě na vyšetření co jsem už psala a 27.8 jsu na prohlídku tak snad mě pošle na další…ale děkuju za info..
@Barunka88 jak si jí mam zařídit sama? když to bude bez doporučení tak si to budu muset zapatit ne? prý ta genetika je jinak dooost drahá..
@miska.gra Je hodně drahá, myslím, že to stálo něco přes 20tis.
Jo jo, ale zase se to dělá jednou za život, takže je určitě lepší si to vyběhat u doktora a taky tu imunologii určitě
@Bananas určitě si o to poprsím jsem zvědavá co mi na to řekne.. když mě i přijde jakoby blbý dr poučovat jaký chci vyšetření, měl by to snad vědět sám… nechci být drzá, ale jak je vidět jinak to nejde.. ![]()
Blbé neblbé, mě spíš přijde, že dr. to nechtějí, protože to je drahé, tak vyčkávají. O co si člověk neřekne, to nemá. Já když jsem byla poprvé v CAR, tak mě hned automaticky poslali na genetiku, takže nevím, v čem vidí normální gynekologové problém
Holky, tak jsem doma a musím říct, že mám dobrou náladu, tak mi zrovna gyn udělal utz, vše je fajn, jen mi dal antikoncepci, aby jsme už zastavili krvácení a dal mi jen jedno platíčko, tak jsem se ptala, jestli stačí tohle jedno a pak už nic a on říkal, že ještě aspoň jedno, takže ze třech měsíců jsou najednou dva, já mám takovou radost, i když teda nevim, jestli se nám to hned povede
ale budu věřit
takže i Vám přeju, atˇ máte trošku té radůstky v tom všem zlém. O genetice nepadlo, ani slovo, tak se ho musím zeptat, asi na to zapomněl, jedu na kontrolu příští čtvrtek zase. Budu marodit do konce prázdnin, pak nastoupím do práce, snad na chvíli a pak snad otěhotním se štˇastným koncem. Zajdu si k dr na tu štítnou a pak se ještě poradim s gyn. tak pa holky, valim ven se Verunkou, to je to skoro sedmiletý moje milovaný dítě
i když občas samo s rohama. Barunko nebo Bananas prosím, mám blbou otázku, jak označíte v příspěvku ty jména? Já vůbec nevim, jak na to.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.