Ztratily se jí peníze z kasičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32028
28.9.15 21:14

Tak se tu nehádejte :mrgreen: ono taky dost záleží na policistech, ono občas ani stejný člověk nedodržuje identický postup pokaždé, natož aby jej měla sjednocený celá republika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
28.9.15 21:18
@terinka4444 píše:
Holky, nekoukejte na kriminálku, otisky prstů z kasičky po měsíci nikdo z policajtů brát nebude. Nás hodně vykradli, je to šest let, byly pootevírané šuplíky, co měly takové to otevírání, že se tam musí strčit prsty, aby se to otevřelo. A šuplíků má ta komoda 16, takže otisky by tam byly určitě, a ztratilo se hodně věcí..a kriminalsta mi řekl, ať tak nekoukám v televizi na kriminálky, že takhle to fakt nefungje, když jsem chtěla, ať vezmou otisky z těch šuplíků.

Fakt divné, naší babičce se kdosi vloupal do chaty, spíš přespal, krom nějaké vypite flasky a snedene konzervy se ani nic moc neztratilo a otisky brali, ještě se rozcilovala, že tím práškem nadělali bordelu a musela to uklízet. Pak ho chytil, měl toho víc, tak mu to secetli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
28.9.15 21:23
@terinka4444 píše:
Holky, nekoukejte na kriminálku, otisky prstů z kasičky po měsíci nikdo z policajtů brát nebude. Nás hodně vykradli, je to šest let, byly pootevírané šuplíky, co měly takové to otevírání, že se tam musí strčit prsty, aby se to otevřelo. A šuplíků má ta komoda 16, takže otisky by tam byly určitě, a ztratilo se hodně věcí..a kriminalsta mi řekl, ať tak nekoukám v televizi na kriminálky, že takhle to fakt nefungje, když jsem chtěla, ať vezmou otisky z těch šuplíků.

Příbuzným takhle jednou vlezl zloděj na chatu, taky ukradl pár věcí, ale myslím, že i nějaké zlato a otisky vzali. Našli ho po letech, už seděl, nějaká známá firma, ale nic už z něj samo nedostali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.9.15 22:44

No, já si myslím, jak tu už někdo psal… Kdyby se dcerka zakladatelky zmínila kamarádce, že přijedou policajti a budou odebírat otisky a zjišťovat stopy a že určitě na to příjdou… Tak se holčička přizná sama ze strachu. Přizná se určitě své mámě. Potom už je to o lidech, jestli vrátí, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
28.9.15 22:50
@nikibubu píše:
No, já si myslím, jak tu už někdo psal… Kdyby se dcerka zakladatelky zmínila kamarádce, že přijedou policajti a budou odebírat otisky a zjišťovat stopy a že určitě na to příjdou… Tak se holčička přizná sama ze strachu. Přizná se určitě své mámě. Potom už je to o lidech, jestli vrátí, nebo ne.

Hm, to by sice na ni mohlo zabrat, žeby se třeba přiznala, teda pokud ty peníze vzala ona, ale taky by mohla ze strachu z možných důsledků třeba něco vyvést, aby neutekla z domu, nebo tak… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
28.9.15 23:05
@hanka.br. píše:
Tu reakci maminy nikdo z vás neslyšel, takže mě udivuje, že víte, jak byla klidná. Odsoudit kamarádku na základě domněnky, to mi přijde jako hodně silná káva. Pokud maminka nereagovala hystericky, ale klidně, pak to nemusí znamenat, že holka běžně krade, prostě je to realistka, která ví, že dítě může napadnout ledacos. Taky jsem řešila vykradenou svou peněženku s tisícovkou ve třídě, peníze se našly u dívky, od které by to nikdo nečekal - Tedy ne peníze, ale spousta věcí, kterými najednou oslňovala své kamarády. Totéž bych očekávala u té kamarádky, pokud by peníze vzala - že si maminka všimne nových věcí že s kamarádce pochlubí, co dostala nového atd. Těžko by malá holka dokázala lehce nabyté peníze buď tak dobře ukrýt nebo si vydržela si něco nekoupit. Nezvrhovala bych variantu, že peníze si postupně utratila dcera sama, nenápadně a dlouhodobě.****

taky bych se na miste zakladatelky zamyslela zda si dcera neporizuje vic nez na co by ji stacilo obvykle kapesne… protoze mit tolik penez po ruce, ja bych se osobne neudrzela, ani ted v dospelosti natoz kdyz mi bylo 12 :) a pokud by to opravdu utracela dlouhodobe tak 8 tisic zmizi jako nic. Vis zakladatelko presne kdy naposledy v te kasicce ty penize jeste byly? Treba uz tam nebyly davno v dobe kdy u Vas prespavala dcery kamaradka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.9.15 23:09
@nostress píše:
Hm, to by sice na ni mohlo zabrat, žeby se třeba přiznala, teda pokud ty peníze vzala ona, ale taky by mohla ze strachu z možných důsledků třeba něco vyvést, aby neutekla z domu, nebo tak… :think:

To by se asi také mohlo stát, ale zase takové děti najdou většinou hodně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
29.9.15 08:56

Nezapomenu, jak mi volala ubrečená sestra, že její telefonní účet je několik tisíc. První mě napadlo, že její pubertální syn volal na erotické linky. Kamarádka tvrdila že nikdy, to by její chlapeček neudělal. No udělal. S kamarádem získával zkušenosti na erotických linkách. Je to už několik let, kluk už je dospělý, ale tohle bylo velké poučení. Ony ta naše zlatíčka mají taky občas rohy. :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.15 18:03

Holky, hlasim, ze penize se nasly. A skutecne je vzala dcerina spoluzacka, jeji maminka na ni uhodila a holka se priznala!

• Citovat
  • Upravit
26270
29.9.15 18:10
@Anonymní píše:
Holky, hlasim, ze penize se nasly. A skutecne je vzala dcerina spoluzacka, jeji maminka na ni uhodila a holka se priznala!

a bude se to nějak řešit dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
29.9.15 18:21

Díky za info. Já jsem si to myslela od samého začátku. Ne že bych z toho měla radost, ale mě moje intuice málokdy zklame.Ale mám radost už kvůli tvojí dceři, že nepříjde o ten vysněný notebook.Jen by mě zajímalo, proč ta její spolužačka ty peníze vzala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.9.15 18:51
@Anonymní píše:

mám radost kvůli dceři :kytka: a tedy maminka dobrá, že to přiznala a vrátila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
29.9.15 18:57
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
29.9.15 19:43
@Anonymní píše:
:dance: Tak to jsem ráda, že se našly, hlavně kvůli dceři :hug: ovšem na druhou stranu určitě to pro dceru je zklamání z kamarádky, ale to se stává…hlavně že se peníze našly :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
29.9.15 20:16

No tak to je fajn. Hlavně doufám, že se dcera poučí - a buď si ten noťas koupí, nebo si ty tisíce dá na knížku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí